🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Tietoa meistä

Clonable - Helppo kopiointi, kääntäminen ja verkkosivujen ylläpito 5 minuutissa.

Etsitkö lehdistötiedotteita osoitteesta Clonable? Tutustu yleiskatsaukseemme täällä.
meistä banneri

Clonable Oikea kuva

Alku

Me Clonable uskomme älykkäisiin ja kustannustehokkaisiin markkinointiratkaisuihin. Yhden Euroopan suurimman jääkiekkoverkkokaupan, Hockeygear.eu:n, yhteistyökumppanina verkkomarkkinointitoimisto Wecommerce oli vuodesta 2011 lähtien etsinyt tapoja vallata markkinaosuutta ilman jääkiekkoteollisuuden kilpailijoiden megabudjetteja. Meidän oli ajateltava strategisesti ja sovellettava älykkäitä temppuja, jotta voisimme ostaa pienemmillä kustannuksilla ja tehdä voittoa.

Ongelma

Vuonna 2017, kun hintakilpailut yleistyivät, meidän oli varmistettava Hockeygearin selviytyminen markkinoilla. Alhaisten hintojen noudattaminen vaikuttaisi katastrofaalisesti voittoihin. Etsimme siksi vaihtoehtoisia ratkaisuja, kuten kansainvälisille markkinoille menemistä ilman kohtuuttomia mainosbudjetteja. Keskityimme saamaan parempia sijoituksia Googlessa. Koska jääkiekko ei kuitenkaan ole kaikkialla suuri urheilulaji, meidän oli lähestyttävä asiaa hyvin kustannustehokkaasti. Ranskalaisella verkkokaupalla, jonka liikevaihto voi muutaman vuoden kuluessa nousta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin, on loppujen lopuksi rajallisesti aikaa ja resursseja verkkosivuston kehittämiseen ja ylläpitoon.

Clonable Vasen kuva
Clonable Oikea kuva

Ajatus

Pian kävi kuitenkin selväksi, että erillisten verkkokauppojen perustaminen, ylläpito ja ylläpito kutakin uutta markkina-aluetta varten oli liian kallista etenkin Flanderin kaltaisille pienille markkinoille. Kustannukset nousivat nopeasti kymmeneen tuhanteen euroon vuodessa, mikä on merkittävä investointi, erityisesti alhaisen katteen hintakilpailun aikana. Vuonna 2019 teimme yhteistyötä lahjakkaan osa-aikaisen ohjelmoijamme Bas van den Boomin kanssa löytääkseen ratkaisun tähän ongelmaan. Yhdistimme hänen ohjelmointiosaamisensa verkkomarkkinointiin liittyvään asiantuntemukseemme, ja näin syntyi idea Clonable-palvelusta.

Johdanto

Vuonna 2021 pidetyssä aivoriihessä syntyi ajatus lisätä käännösominaisuudet osoitteeseen Clonable. Asiakkaamme olivat usein kysyneet, olisiko mahdollista kääntää verkkokauppojensa sisältöä, jotta ne voisivat lisätä tavoittavuuttaan. Tämä kuulosti liian hyvältä ollakseen totta, mutta lisäsimme ominaisuuden ennätysajassa. Käännöstoiminto sai paljon huomiota ja johti Clonable sivuston huomattavaan kasvuun. Esittelimme Utrechtissa järjestetyssä Webwinkel Vakdagen -tapahtumassa Clonable -verkkosivuston käännöstoiminnolla, ja kahden menestyksekkään messupäivän jälkeen huomasimme suuren kiinnostuksen ja kysynnän yleisön keskuudessa. Lisäksi kehitimme toiminnon, jonka avulla voimme valmistella minkä tahansa verkkosivuston käännöksellä varustetun demosivuston 5 minuutissa.

Clonable Vasen kuva
Clonable Oikea kuva

Tavoite

Me Clonable pyrimme antamaan älykkään markkinoinnin ja tehokkaan verkkosivuston hallinnan voiman käden ulottuville. Työkalumme avulla verkkosivustoja voidaan helposti kopioida, kääntää ja ylläpitää, mikä säästää yritysten omistajien arvokasta aikaa ja rahaa. Halusitpa sitten laajentaa markkinoitasi ulkomaille tai vain uudistaa verkkosivustosi nopeasti, Clonable tarjoaa tarvitsemasi ratkaisun. Autamme intohimoisesti yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa, ja jatkamme innovointia asiakkaidemme tarpeiden täyttämiseksi.

Meidän kloonit

Bas

Bas

Yhteisperustaja - COO

Niels

Niels

Toinen perustaja - toimitusjohtaja

Bas

Bas

Yhteisperustaja - teknologiajohtaja

Elaine

Elaine

Asiakkuuspäällikkö

Max

Max

Kehittäjä

Teun

Teun

Operations & partner manager

Fons

Fons

Asiakkuuspäällikkö

Jarno

Jarno

Hallinto

Niels

Niels

Web-kehittäjä

Hugo

Hugo

Junior-kehittäjä

Sjoerd

Sjoerd

Digitaalinen markkinoija

Nic

Nic

Asiakkuuspäällikkö

Niels

Niels

Web-kehittäjä