Hintamme

Yleiskatsaus paketeistamme

paikanhaltija
Mikä paketti sopii minulle parhaiten?

Veelgestelde vragen over prijzen

Hoe weet ik hoeveel tekens ik nodig heb?

Clonable verdeeld het berekenen van tekens in 2 categorieën:

Webshops
Voor webshops hanteren we altijd 2.000 tekens per pagina.
Verkkosivustot
Voor websites is er wat meer variatie, maar hier kun je over het algemeen 1.000 tot 1.500 tekens per pagina aanhouden.

Voor een goede berekening van jou websites karakter aantal kun je contact opnemen met ons, en dan berekenen wij voor jou het aantal.

Wat is installatiehulp?

Bij installatiehulp helpt Clonable jou om je website of webshop goed in te stellen, zodat je optimaal kan profiteren van Clonable. Hierbij worden er standaard instellingen gecontrolleerd waaronder DNS instellingen voor de clone, en worden ook veel voorkomende problemen opgelost zoals:

  • Zorgen dat de language switcher correct staat ingsteld.
  • Telefoonnummers en e-mailadressen aanpassen.
  • Hulp bij het vervangen van afbeedlingen, denk bijvoorbeeld aan logo's.
  • Zorgen dat merknamen van producten goed blijven staan.
Clonable zal ervoor zorgen dat alles correct staat ingesteld zodat jij live kunt met je nieuwe taal.

Wanneer heb ik installatiehulp nodig?

Clonable raadt installatiehulp in een aantal gevallen aan

  • Jos yrityksessäsi tai organisaatiossasi on vähän tai ei lainkaan teknistä osaamista (html, css, palvelimen asetukset jne.).
  • Jos sinulla on verkkokauppasivusto. Siinä tapauksessa on määritettävä enemmän asetuksia.
  • Als je snel live wilt met zoveel mogelijk goed instellingen. Wij besparen tijd voor de livegang.

Mitä Clonable tarjoaa?

Automaattiset käännökset

Clonable, kaikki sisältö on käännetty automaattisesti. Uusien sivujen lisääminen ei ole enää hankalaa, Clonable tunnistaa ne automaattisesti ja kääntää ne välittömästi.

Kloonieditori

Käännös ei ole aivan mieleisesi? Haluaisitko mieluummin käyttää toista synonyymiä? Editorimme avulla käännösten muokkaaminen on helppoa.

Rajoittamaton määrä käyttäjiä

Olitpa sitten yksin tai koko tiimin kanssa, Clonable:n tiimiominaisuuden avulla voit antaa muille henkilöille helpon kloonausoikeuden. Täysin ilmainen.

URL-käännökset

Ulkomainen verkkosivusto ei tietenkään ole täydellinen ilman käännettyjä URL-osoitteita. Clonable -sivuston avulla voit lisätä käännökset itse tai antaa niiden syntyä automaattisesti.

Ilmainen SSL-sertifikaatti

Jotta verkkosivustosi olisi asianmukaisesti suojattu, Clonable pyytää automaattisesti ilmaista Let's Encrypt -varmentetta sivustollesi. Yhteydet klooniin suojataan siten automaattisesti.

XML-syötteiden kääntäminen

Jos sinulla on verkkokauppa, saatat haluta tarjota tuotteitasi myös ulkomaisella alustalla. Osoitteessa Clonable voit myös helposti kääntää tuotesyötteet.

Korvaavuutta koskevat säännöt

Jos haluat mieluummin käyttää eri synonyymiä, käännössääntöjen avulla voit helposti korvata yhden käännöksen toisella käännöksellä kaikissa klooneissasi kerralla.

Etsi ja korvaa

Ehkä haluat kerätä analytiikan kloonistasi eri tilille tai sinun on käytettävä eri API-avainta. Etsi ja korvaa -sääntöjemme avulla voit korvata kaiken.

Dynaaminen sisältö

Nykyaikaiset verkkosivut lataavat usein sisältöä verkkosivun käytön aikana. Verkkosivulla Clonable voit helposti määrittää, minkä osan tästä sisällöstä haluat myös kääntää.


Räätälöity ratkaisu?

Jos sinulla on valtava verkkosivusto tai verkkokauppa tai työskentelet itse kaikenlaisten räätälöityjen ratkaisujen, useiden pienten verkkosivustojen tai muun sellaisen kanssa, joka ei esimerkiksi sovi hinnoittelumalliimme, voimme tarjota räätälöidyn tarjouksen.

Maatwerk oplossing afbeelding