ūüéČ Olemme k√§ynnist√§neet uuden WordPress-lis√§osan! Lataa nyt

Yleiset ehdot

Clonable ("Clonable" ja/tai "me") tarjoaa sinulle alustan tiukasti seuraavilla ehdoilla, joista ei voida neuvotella ja joita voidaan muuttaa sinulle osoitetun ilmoituksen jälkeen Clonable:n täydellisen harkinnan mukaan, jollei jäljempänä olevista ehdoista muuta johdu. Hyväksymällä ja hyväksymällä tämän alustasopimuksen (jäljempänä "sopimus") ehdot valitsemalla: (a) "Hyväksyn" näiden ehtojen hyväksymisen, (b) suorittamalla rekisteröintiprosessin loppuun (c) käyttämällä alustaa millä tahansa tavalla, kuten lataamalla tai lataamalla sisältöä tai käyttämällä Clonable ja/tai kolmansien osapuolten alustan kautta tarjoamia palveluita, sinusta tulee Clonable:n asiakas, ja hyväksyt seuraavat ehdot ja solmit laillisen ja sitovan sopimuksen Clonable kanssa. Tässä sopimuksessa kaikki viittaukset sinuun ja/tai sinun ja/tai käyttäjään ja/tai asiakkaaseen viittaavat osapuoleen, joka tekee tämän sopimuksen Clonable kanssa.

Yleiskatsaus

Clonable tarjoaa tiettyjä palveluja verkkosivustollamme www.Clonable.net (ja muilla, mahdollisesti käännetyillä verkkotunnuksilla, kuten www.Clonable.fi jne., ("Alusta"). Alusta tarjoaa monikäyttöisen käännöspalvelun, jonka avulla voit muuntaa paikallisen sivustosi monikieliseksi ja/tai usean maan verkkosivustoksi ("Kloonattava palvelu"). Sopimusta sovelletaan Clonable-palveluun. Kaikki Alustan kautta saataville asetetut sisällöt ja palvelut, joita ei ole asetettu saataville alareunassa olevaan "Viimeksi tarkistettu" -päivämäärään mennessä, katsotaan automaattisesti osaksi Clonable-palvelua, kun ne asetetaan ensimmäistä kertaa saataville Alustan kautta.

Ehtojen hyväksyminen / sisäänpääsy

Et saa käyttää Alustaa, jos et hyväksy Sopimuksen ehtoja. Et myöskään saa käyttää Alustaa, jos (i) paikalliset lait ja määräykset kieltävät sinua käyttämästä Alustaa tai (ii) et ole täysin kykenevä ja pätevä tekemään sitovaa sopimusta Clonable kanssa. Käyttämällä Alustaa vakuutat ja takaat, että sinulla on oikeus, valtuudet ja kyky tehdä tämä Sopimus ja noudattaa kaikkia Sopimuksen ehtoja ja edellytyksiä.

Tietosuojakäytäntö

ClonableTietosuoja- ja tietojenkeruukäytännöt ilmenevät osoitteesta Clonable . Tietosuojakäytäntö. Suostut siihen, että Clonable käyttää tietojasi tietosuojakäytännön mukaisesti.

Rekisteröinti

Clonable-palvelun ja -alustan käytön edellytyksenä on, että olet sen verkkosivuston laillinen omistaja, johon liittyen käytät alustaa, Clonable-palvelua. Lisäksi edellytyksenä on, että omistat kaiken siihen liittyvän immateriaalioikeuden (tai verkkosivuston omistajan laillisen valtakirjan). Sinun on rekisteröidyttävä osoitteessa Clonable, jos haluat käyttää Clonable-palvelua ja -alustaa. Rekisteröityäksesi osoitteeseen Clonable sinun on annettava voimassa oleva sähköpostiosoite (jota käytetään tilisi yksilöllisenä tunnisteena), nimesi ja salasanasi. Olet yksin vastuussa salasanasi ja tilisi luottamuksellisuuden säilyttämisestä ja sitoudut olemaan siirtämättä, lainaamatta tai muuten siirtämättä sähköpostiosoitettasi tai salasanaasi, Clonable-palvelun ja -alustan käyttöäsi tai pääsyäsi Clonable-palveluun ja -alustaan millekään kolmannelle osapuolelle. Olet myös yksin vastuussa kaikista toimista, jotka tapahtuvat tililläsi. Voit muuttaa salasanasi tai muut tilitietosi milloin tahansa noudattamalla profiilisivullasi olevia ohjeita. Sitoudut ilmoittamaan meille välittömästi tilisi luvattomasta käytöstä tai muusta tiliisi tai Clonable-palveluun liittyvästä tietoturvaloukkauksesta ja varmistamaan, että kirjaudut ulos / suljet tilisi (tarvittaessa) jokaisen istunnon päätteeksi.

Kun käytät Clonable-palvelua ja -alustaa, sitoudut: (i) antamaan tietyt ajantasaiset, täydelliset ja tarkat tiedot sinusta, kun Alusta pyytää niitä, ja (ii) ylläpitämään ja päivittämään näitä tietoja tarpeen mukaan, jotta ne pysyvät ajantasaisina, täydellisinä ja tarkkoina. Jos alkuperäisen rekisteröinnin yhteydessä antamasi tiedot ovat virheellisiä, Clonable pidättää oikeuden lopettaa tilisi ja oikeutesi käyttää Clonable-palvelua ja -alustaa välittömästi. Emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, ettet noudata edellä mainittuja velvoitteita.

Maksu

Clonable-palvelun eri maksurakenteet ja maksettavat maksut on esitetty palvelualustalla ("Maksut") tai ne on määritelty erillisessä sopimuksessa, joka koskee sinua asiakkaana. Clonable suorittaa Clonable -palvelut, kun Clonable on hyväksynyt online-rekisteröinnin ja maksanut Clonable-palvelusta perittävät maksut kokonaisuudessaan, kuten alustalla tai asiakkaan kanssa tehdyssä erillisessä sopimuksessa on määritelty.

Clonable voi mukauttaa Clonable-palvelun maksuja kerran vuodessa 1. tammikuuta käyttäen CBS:n kuluttajahintaindeksiä inflaatiotarkistusta varten. Jos inflaatio on yli 2 % kuukaudessa, Clonable voi mukauttaa hintaa kuukausittain käyttäen CBS:n kuluttajahintaindeksiä.

Jos tilaus peruutetaan, on noudatettava yhden kalenterikuukauden irtisanomisaikaa. Huomaa, että tilauksella on myös vähimmäiskesto, joka on määritelty alustalla.

Jos maksun maksamatta jättäminen johtuu muun muassa takaisinmaksusta, petoksesta, luottokortin hylkäämisestä tai mistä tahansa muusta syystä, Clonable on oikeutettu välittömästi keskeyttämään tai lopettamaan käyttöoikeutesi alustaan ja Clonable-palveluihin, sanotun kuitenkaan rajoittamatta oikeutta periä sinulta takaisin kaikki maksamasi summat tai muita Clonable käytettävissä olevia oikeuksia tai oikeussuojakeinoja.

Clonable pidättää oikeuden muuttaa maksukäytäntöjään ja Clonable-palveluista perittäviä maksuja ajoittain, ja tällaiset muutokset tulevat voimaan välittömästi. Kaikki maksut ja muut maksut maksetaan alustalla määritellyssä valuutassa. Jos valuuttaa ei ole ilmoitettu, kaikki maksut ilmoitetaan euroina, ja niihin ei sisällytetä kaikkia kyseisellä lainkäyttöalueella sovellettavia veroja (mukaan lukien mutta ei rajoittuen arvonlisäveroon, jos se on sovellettavissa).

Sitoudut maksamaan Clonable maksut kaikista Clonable-palveluista, jotka ostat osoitteesta Clonable. Hyväksyt lisäksi, että olet vastuussa kaikkien sovellettavien verojen maksamisesta, jotka ovat maksettavina ja jotka on maksettava sillä lainkäyttöalueella, jolla sopimus tehdään.

Clonable-palveluiden maksut suoritetaan turvallisen kolmannen osapuolen verkkosivuston kautta. Hyväksyt kuitenkin, että Internet-lähetysten täydellistä turvallisuutta tai yksityisyyttä ei voida taata ja että kolmas osapuoli voi mahdollisesti lukea ja/tai siepata kaikki antamasi tiedot (mukaan lukien luottokorttitiedot). Clonable ei ole vastuussa tietojen sieppauksesta ja/tai hakkeroinnista tai muusta luvattomasta pääsystä tietoihin, jotka annat Clonable-palveluiden käyttöä varten.

Clonable-palvelun käyttöoikeus ja käyttöoikeus Clonable-palveluun

Clonable myöntää sinulle täten henkilökohtaisen, ei-siirrettävissä olevan, ei-yksinomaisen lisenssin ("Lisenssi") alustan käyttämiseen Clonable-palvelun käyttämiseksi, ja sinä hyväksyt sen täten. Kaikki immateriaalioikeudet (mukaan lukien rajoituksetta tekijänoikeudet, liikesalaisuudet, tavaramerkit, patentit jne.), jotka ilmenevät tai sisältyvät alustaan ja/tai liittyvät siihen (mukaan lukien rajoituksetta ohjelmistokoodi, käyttöohjeet ja kaikki muu dokumentaatio) ovat ja pysyvät Clonable:n yksinomaisena omaisuutena. Mikään tässä sopimuksessa ja/tai lisenssin myöntämisessä ei merkitse luopumista Clonablesin immateriaalioikeuksista minkään lain nojalla. Lisenssi ei sisällä alustan, Clonables-palvelun tai sen sisällön jälleenmyyntiä tai kaupallista käyttöä, alustan, Clonables-palvelun tai sen sisällön johdannaiskäyttöä eikä tiedonlouhinnan, robottien tai vastaavien tiedonkeruu- ja -louhintatyökalujen käyttöä. Alustaa, Clonable-palvelua tai mitään sen osaa ei saa jäljentää, monistaa, kopioida, myydä, jälleenmyydä, vierailla tai muuten hyödyntää kaupallisiin tarkoituksiin ilman Clonable nimenomaista kirjallista lupaa. Et myöskään saa kopioida tai jäljitellä mitään osaa tai kaikkia alustan ulkoasua tai ulkoasua. Nämä ovat immateriaalioikeuksien suojaamia. Clonable voi aika ajoin julkaista uusia työkaluja ja resursseja alustalla tai ottaa käyttöön muita palveluja ja/tai ominaisuuksia alustalla. Kaikkiin uusiin palveluihin ja ominaisuuksiin sovelletaan tätä Sopimusta sekä mahdollisia lisäkäyttöehtoja, joita saatamme antaa kyseisille palveluille tai ominaisuuksille. Clonable määrittelee oman harkintansa mukaan, mikä on alustan väärinkäyttöä. Clonable pidättää oikeuden sulkea tilisi, jos Clonable toteaa, että et ole noudattanut tätä sopimusta.

Sisällön käytön rajoittaminen

Hyväksyt, että Alusta voi sisältää tietoja, ohjelmistoja, valokuvia, videoita, tekstiä, grafiikkaa, musiikkia, ääniä tai muuta materiaalia (yhdessä "Sisältö"), jotka on suojattu tekijänoikeuksilla, patenteilla, tavaramerkillä, liikesalaisuuksilla tai muilla omistusoikeuksilla, ja että nämä oikeudet ovat voimassa ja suojattu kaikissa muodoissa, medioissa ja tekniikoissa, jotka ovat nyt olemassa tai joita kehitetään tulevaisuudessa. Koko sisältö yhdessä on suojattu Alankomaiden tekijänoikeuslainsäädännön nojalla kollektiivisena teoksena, ja me omistamme tekijänoikeuden tällaisen sisällön valintaan, koordinointiin, järjestelyyn ja parantamiseen. Sisällön muokkaaminen tai käyttö muuhun tarkoitukseen, mukaan lukien sisällön käyttö muilla verkkosivustoilla tai verkkoympäristöissä, on ehdottomasti kielletty. Ellei meiltä ole saatu etukäteen nimenomaista kirjallista lupaa, käyttäjä sitoutuu olemaan kopioimatta, jakamatta, myymättä, muuttamatta, vuokraamatta, leasing-toimintoa, lainaamatta, mukauttamatta, kääntämättä, luomatta siitä johdannaisia teoksia (kokonaan tai osittain), purkamatta, dekompiloimatta, käänteismuokkaamatta, purkamatta tai muulla tavoin vähentämättä alustaa tai Clonable-palvelua, mukaan lukien mitään sisältöä, kokonaan tai osittain. Clonable -nimi ja -logo ovat Clonable-yhtiön immateriaalioikeuksia. Kaikki muut alustalla esiintyvät tavaramerkit ovat omistajiensa tavaramerkkejä. Yhteistyökumppaneillamme voi olla myös muita omistusoikeuksia sisältöön, jonka ne asettavat saataville Clonable-palvelun ja -alustan kautta. Omistamiamme rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä kauppanimiä, tavaramerkkejä ja palvelumerkkejä ei saa käyttää minkään sellaisen tuotteen tai palvelun yhteydessä, joka ei ole omistamamme, millään tavalla, joka todennäköisesti aiheuttaa sekaannusta. Minkään alustalla ei voida tulkita antavan, implisiittisesti, estoppelilla tai muulla tavoin, lisenssiä tai oikeutta käyttää mitä tahansa kauppanimiämme, tavaramerkkejämme tai palvelumerkkejämme ilman nimenomaista kirjallista ennakkosuostumustamme.

Tuotteen laatu

Clonable yrittää olla mahdollisimman tarkka. Clonable ei kuitenkaan takaa, että tuotekuvaukset, teksti ja/tai muut käännetyt tiedot sivustolta ovat tarkkoja, täydellisiä, luotettavia, ajankohtaisia ja/tai virheettömiä. Edellä mainitusta laadunvarmistuksen vastuuvapauslausekkeesta huolimatta Clonable, mutta sillä ei ole velvollisuutta, käyttää verkkosivustosi käyttäjien käyttäytymistä Clonable-palvelun tuotteiden laadun parantamiseksi. Suostut siihen, että Clonable, sen tytäryhtiöt ja palveluntarjoajat eivät ole vastuussa Clonable-palveluihin ja sivustollasi oleviin käännettyihin tietoihin liittyvistä epätarkoista, epätäydellisistä, epäluotettavista tai virheellisistä toiminnoista.

Foorumin kautta toimitetut aineistot

Clonable-palvelun ja -alustan kautta toimitetun materiaalin määritelmä tässä yhteydessä on kaikki tiedot, informaatio, teksti, ohjelmistot, äänitiedostot, kuvat, valokuvat, grafiikat, videot, viestit, tiedostot, linkit tai mikä tahansa muu materiaali ("materiaalit") verkkosivustollasi riippumatta siitä, ovatko ne käsikirjoitettuja, salasanalla piilotettuja tai muulla tavoin suojattuja. Aineistoihin sovelletaan Clonable-palvelua, johon sisältyy aineistojen siirtäminen kolmannelle osapuolelle Clonable-palvelun suorittamista varten. Hyväksyt, että jos julkaiset materiaalia alustan kautta, myönnät automaattisesti Clonable:lle ja sen seuraajille ja siirronsaajille ei-yksinomaisen, maailmanlaajuisen, tekijänpalkkioista vapaan, ikuisen, peruuttamattoman ja peruuttamattoman lisenssin materiaaleihin ja niiden käyttöön, lataamiseen ja tulostamiseen, näyttämiseen, muokkaamiseen, julkaisemiseen ja mukauttamiseen kokonaan tai osittain Clonable-palvelun suorittamiseksi. Olet yksin vastuussa kaikesta lähettämästäsi, lähettämästäsi tai jakamastasi aineistosta alustan kautta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sähköpostiviestintöjen, tietojen, arvostelujen, käyttäjäarviointien, valokuvien tai kuvien sisältöön, jotka olet lähettänyt, tai niihin liittyvästä aineistosta. Lähettämällä materiaalia verkkosivustollesi vakuutat ja takaat, että omistat kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja intressit tällaiseen materiaaliin ja siihen sisältyviin kuviin. Hyväksyt ja hyväksyt, että (a) pidätämme oikeuden (mutta emme ole velvollisia) arvioida aineistoa ennen kuin sallimme sen julkaisemisen tai muun tallentamisen alustan kautta Clonable-palvelun yhteydessä; ja (b) voimme oman harkintamme mukaan toteuttaa minkä tahansa tai kaikki seuraavista toimista: (i) valvoa aineiston lähettämistä; (ii) muuttaa, poistaa tai kieltäytyä julkaisemasta tai sallimasta aineiston julkaisemista tai tallentamista; ja/tai (iii) paljastaa aineistoa tai alustan kautta tapahtuvaa viestintää ja niiden lähettämiseen liittyviä olosuhteita seuraaville tahoille: (a) kolmansille osapuolille Clonable-palvelun ja -alustan käyttämiseksi; (b) sovellettavien lakien noudattamiseksi; (c) viranomaispyyntöihin vastaamiseksi; (d) voimassa olevan oikeusprosessin noudattamiseksi; (e) Clonable, alustan kävijöiden tai yleisön oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojelemiseksi; (f) jotta voimme käyttää käytettävissä olevia oikeussuojakeinoja tai rajoittaa mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja. ja/tai (g) valvoa Sopimuksen noudattamista; ja/tai (iv) jakaa materiaalit asianmukaisille viranomaisille ja rahoituslaitoksille, jos Clonable päättää oman harkintansa mukaan, että: (a) yrität huijata Clonable; (b) syyllistyt vilpilliseen toimintaan tai muuhun kiellettyyn liiketoimintaan; (c) syyllistyt rikolliseen toimintaan; tai (d) materiaalit ovat luonteeltaan vihamielisiä. Emme missään tapauksessa ole me tai työntekijämme, toimihenkilömme, johtajamme, osakkeenomistajamme, asiamiehemme, edustajamme tai kumppanimme vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu siitä, että luotat aineistoon. Lisäksi emme voi valvoa, emmekä ole vastuussa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat Clonable-palvelun ja -alustan minkä tahansa osan kautta vapaaehtoisesti julkistettujen tietojen käytöstä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen uudelleenjulkaisemiseen) tai väärinkäytöstä kolmansien osapuolten toimesta. Tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti et saa ladata, tallentaa, jakaa, lähettää, esittää, esittää, asettaa saataville tai muutoin välittää yleisölle mitään aineistoa, johon sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia. Erityisesti tekijänoikeudella suojatun aineiston luvaton käyttö aineistossasi (mukaan lukien jäljentäminen, jakelu, muokkaaminen, muokkaaminen, mukauttaminen, julkinen esittäminen, julkinen esittäminen, johdannaisteosten valmistaminen, yleisön saataville asettaminen tai muulla tavoin yleisölle välittäminen alustan kautta) voi loukata kolmansien osapuolten oikeuksia ja on ehdottomasti kielletty. Tällaiset oikeudenloukkaukset voivat johtaa tämän sopimuksen ja alustan käyttöoikeutesi irtisanomiseen, ja asianomainen oikeudenhaltija tai sen puolesta voi myös käynnistää siviili- tai rikosoikeudellisen menettelyn sinua vastaan.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoihin

Alusta voi sisältää linkkejä tai kolmannen osapuolen sisältö voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille tai resursseihin. Koska meillä ei ole määräysvaltaa tällaisiin sivustoihin ja resursseihin, tunnustat ja hyväksyt, että emme ole vastuussa tällaisten ulkoisten sivustojen tai resurssien saatavuudesta emmekä suosittele niitä, emmekä ole vastuussa mistään sisällöstä, mainonnasta, tuotteista, palveluista tai muusta aineistosta (yhdessä "kolmannen osapuolen aineisto"), joka on saatavilla tällaisten sivustojen tai resurssien välityksellä tai niissä. Ymmärrät, että saatat altistua kolmannen osapuolen materiaalille, joka on loukkaavaa, sopimatonta tai paheksuttavaa. Lisäksi käyttäjä hyväksyy ja hyväksyy, että emme ole suoraan tai välillisesti vastuussa mistään vahingosta tai menetyksestä, joka aiheutuu suoraan tai välillisesti tällaisten sivustojen tai resurssien kautta tai niiden kautta saatavilla olevan kolmannen osapuolen materiaalin käytöstä tai siihen luottamisesta.

Saatavuus

Clonable sitoutuu käyttämään kohtuullisia ponnisteluja pyrkiäkseen tarjoamaan Clonable -palvelut ja pääsyn alustalle 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Toisinaan pääsy Alustalle kuitenkin keskeytyy huolto-, päivitys- ja korjaustöiden vuoksi, jotka ovat välttämättömiä Clonable:n suorittamia toimintoja, tai Clonable:stä riippumattomien tietoliikenneyhteyksien ja -laitteiden vikojen vuoksi. Clonable ei ota vastuuta tai korvausvastuuta tulojen menetyksestä, joka voi aiheutua. Clonable voi muuttaa tai lopettaa Alustan tai sen minkä tahansa osan tilapäisesti tai pysyvästi ilmoittamalla siitä sinulle tai ilmoittamatta siitä sinulle.

Käyttäjille annettava takuu, korvausvelvollisuus ja vastuusta luopuminen

Vakuutat ja takaat, että: (a) omistat immateriaalioikeudet tai olet hankkinut kaikki tarvittavat lisenssit ja luvat Aineiston käyttämiseen alustan yhteydessä tapahtuvan käytön mukaisesti tai muutoin sopimuksen sallimalla tavalla; (b) sinulla on tarvittavat oikeudet sopimuksen mukaisen lisenssin myöntämiseen. (c) olet saanut kaikilta Aineistossasi kuvatuilta henkilöiltä luvan käyttää Aineistoasi Sopimuksen mukaisesti, mukaan lukien Aineiston jakelu, julkinen esittäminen, julkinen esittäminen ja jäljentäminen; ja (d) Aineistosi ei loukkaa tai loukkaa minkään henkilön, yrityksen tai yhteisön tai muun kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia tai muita omistusoikeuksia, mukaan lukien julkisuus- tai yksityisyydensuojaa koskevat oikeudet. Sitoudut korvaamaan ja pitämään vahingoittumattomana Clonable ja sen osakkeenomistajat, tytäryhtiöt, tytäryhtiöt, toimihenkilöt, edustajat, työntekijät, yhteisbrändääjät tai muut yhteistyökumppanit ja lisenssinantajat kaikista vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka johtuvat aineistostasi, Alustan käytöstäsi, ja jotka ovat seurausta siitä. yhteydestäsi alustaan, väitteistä, joiden mukaan aineistosi on aiheuttanut vahinkoa jollekin toiselle, sinun ja jonkun muun alustan kautta mainostavan tai mainostavan henkilön välisistä liiketoimista, sopimusehtojen rikkomisesta tai oikeuksien, mukaan lukien immateriaalioikeuksien, rikkomisesta.

Takuiden hylkääminen

Ymmärrät ja hyväksyt nimenomaisesti, että sovellettavan lain sallimissa rajoissa: Clonable tarjoaa alustan ja sisällön sellaisena kuin se on, ilman minkäänlaisia takuita, nimenomaisia, epäsuoria, lakisääteisiä tai muita, mukaan lukien epäsuorat takuut omistusoikeudesta, loukkaamattomuudesta, myyntikelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Rajoittamatta seuraavaa, Clonable ja sen lisenssinantajat eivät anna mitään takuuta siitä, että (a) alusta ja sisältö täyttävät vaatimuksesi tai ovat jatkuvasti saatavilla, keskeytyksettä, ajoittaisia, turvallisia tai virheettömiä; (b) alustan ja sisällön ja sisällön käytöstä saatavat tulokset ovat tehokkaita, tarkkoja tai luotettavia; (c) alustan ja sisällön laatu vastaa odotuksiasi; tai että (d) alustan tai sisällön virheet tai puutteet korjataan. Mikään neuvo tai tieto, suullinen tai kirjallinen, jonka käyttäjä saa Clonable:lta tai alustan ja sisällön kautta tai sen käytön kautta, ei luo mitään takuuta, jota ei ole nimenomaisesti mainittu näissä ehdoissa. Clonable nimenomaisesti kieltäytyy kaikesta vastuusta, joka liittyy mihinkään toimiin, jotka johtuvat käyttäjän alustan käytöstä tai osallistumisesta alustan käyttöön tai alustan ja sisällön käytöstä. Kaikki Clonable-palvelun seurauksena ladattu, saataville asetettu tai muulla tavoin alustan käytön kautta hankittu sisältö on käyttäjän oman harkinnan mukaan ja omalla vastuulla, ja hän on yksin vastuussa kaikista latauksesta johtuvista tietokonejärjestelmälle aiheutuvista vahingoista tai tietojen menetyksestä. Clonable ei ota vastuuta mistään tietokoneviruksista tai vastaavasta koodista, joka on ladattu alustan käyttäjän tietokoneelle. Clonable ei ota vastuuta kolmansien osapuolten tarjoamista alustoista tai materiaaleista, joihin pääsee käsiksi linkitettyjen sivustojen kautta. Clonable ei anna mitään vakuutuksia tai takuita tällaisista kolmansista osapuolista, niiden sisällöstä tai alustasta, eikä ole vastuussa niistä. Käyttäjät tekevät kaikenlaista yhteistyötä tällaisten kolmansien osapuolten kanssa omalla vastuullaan. Johtajat, isännät, osallistujat, moderaattorit ja muut kolmannet osapuolet eivät ole valtuutettuja Clonable-tiedottajia, eivätkä heidän näkemyksensä välttämättä vastaa Clonable:n näkemyksiä. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Clonable ei ole vastuussa aineistosta, joka johtuu immateriaalioikeuksista, kunnianloukkauksesta, yksityisyyden suojasta, julkisuudesta, säädyttömyydestä tai muusta lainsäädännöstä. Clonable ei myöskään ole vastuussa aineiston käytöstä, väärinkäytöstä, katoamisesta, muuttamisesta tai saatavuuden puutteesta. Clonable ei ole vastuussa mistään menetyksestä, joka sinulle voi aiheutua siitä, että joku muu käyttää salasanaasi tai tiliäsi tai tilitietojasi alustan yhteydessä tietämättäsi tai tietämättäsi.

Vastuun rajoittaminen

Clonable, sen osakkeenomistajat, toimihenkilöt, johtajat, työntekijät, yhteistyökumppanit, lisenssinantajat tai toimittajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa sinulle tai kenellekään muulle mistään erityisistä, satunnaisista, välillisistä, epäsuorista, välillisistä tai rangaistusluonteisista vahingoista, mukaan lukien vahingot, jotka johtuvat käytön, tietojen tai voittojen menetyksestä. riippumatta siitä, oliko ne ennakoitavissa tai ei, tai jos Clonable on ollut tietoinen tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta, tai perustuvat mihin tahansa vastuun teoriaan, mukaan lukien sopimuksen tai takuun rikkominen, huolimattomuus tai muu vahingonkorvausvelvollisuus, tai mihin tahansa muuhun vaateeseen, joka aiheutuu alustan tai sisällön käytöstä tai pääsystä alustaan tai sisältöön. Mikään näissä ehdoissa ei rajoita tai sulje pois Clonable:n vastuuta Clonable:n tai sen työntekijöiden törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisesta virheestä tai kuolemasta tai henkilövahingosta. Clonable'n ja sen osakkeenomistajien, tytäryhtiöiden, lisenssinantajien ja toimittajien kokonaisvastuu tämän sopimuksen nojalla tai sen yhteydessä rajoittuu Clonable ja sinun välisessä sopimuksessa määriteltyyn kuukausittain maksettavaan summaan. Tätä rajoitusta sovelletaan, vaikka Clonable olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta, ja huolimatta siitä, että minkä tahansa rajoitetun oikeussuojakeinon olennainen tarkoitus on epäonnistunut.

Sitoutuminen teollis- ja tekijänoikeudellisiin tietoihin

Hyväksyt, että Clonable on yksinomainen oikeus, omistusoikeus ja etuoikeus alustaan ja Clonable -palveluihin liittyvään immateriaalioikeuteen. "Immateriaalioikeudet" tarkoittavat tekijänoikeuksia, moraalisia oikeuksia, tavaramerkkejä, patentteja, liikesalaisuuksia, vilpillistä kilpailua ja kaikkia muita immateriaalioikeuksia ja omistusoikeuksia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Kloonattaviin palveluihin ja Alustaan liittyvät oikeudet. Tunnustat, että sinulla ei ole mitään oikeutta, omistusoikeutta tai etua Alustan immateriaalioikeuksiin, mukaan lukien monikäyttöisestä käännöspalvelusta, jonka avulla voit muuntaa paikallisen sivustosi monikieliseksi verkkosivustoksi, johtuva sisältö, lukuun ottamatta oikeutta käyttää kyseistä immateriaalioikeutta Alustalla tässä sopimuksessa nimenomaisesti määritellyllä tavalla. Ryhdyt kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin suojellaksesi Clonable:n oikeuksia tässä kohdassa 16 esitetyllä tavalla, ja Clonable:n pyynnöstä ryhdyt kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin suojellaksesi Clonable:n omistusoikeutta tällaisiin oikeuksiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikkien asiakirjojen toteuttaminen.

Clonable-palvelun lopettaminen ja muuttaminen

Hyväksyt, että voimme oman harkintamme mukaan päättää salasanasi, tilisi (tai minkä tahansa sen osan) tai Clonable-palvelun ja -alustan käytön sekä poistaa ja hävittää alustalla olevan materiaalin mistä tahansa syystä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, jos uskomme, että olet rikkonut tai toiminut sopimuksen kirjainta tai henkeä vastaan. Suljemme tilisi myös, kun saamme luotettavaa tietoa siitä, että olet rikkonut lakia, ja teemme yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa tällaisissa asioissa. Voimme myös oman harkintamme mukaan ja milloin tahansa lopettaa Clonable-palvelun tai sen minkä tahansa osan tarjoamisen joko ennakkoilmoituksella tai ilman ennakkoilmoitusta. Suostut siihen, että alustan käyttöoikeutesi lopettaminen sopimuksen minkä tahansa määräyksen nojalla voidaan toteuttaa ilman ennakkoilmoitusta, ja hyväksyt, että voimme välittömästi poistaa tilisi käytöstä tai poistaa sen ja kaikki siihen liittyvät tiedot ja tiedostot tililtäsi ja/tai estää pääsyn kyseisiin tiedostoihin tai Clonable-palveluun. Hyväksyt lisäksi, että emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle siitä, että käyttöoikeutesi käyttöalustaan päättyy. Pidätämme oikeuden milloin tahansa ja aika ajoin, tilapäisesti tai pysyvästi, kokonaan tai osittain: (a) muuttaa tai lopettaa Clonable-palvelun, mukaan lukien mutta ei rajoittuen (i) rajoittaa aikaa, jolloin Clonable-palvelut ovat käytettävissä, (ii) rajoittaa Clonable-palvelun sallittua käyttöä ja (iii) rajoittaa tai lopettaa Käyttäjän oikeuden käyttää Clonable-palvelua, joko ennakkoilmoituksella tai ilman ennakkoilmoitusta; (b) periä maksuja Clonable-palvelun käytön yhteydessä; (c) muuttaa ja/tai luopua Clonable-palvelun yhteydessä perittävistä maksuista; ja/tai (d) tarjota mahdollisuuksia joillekin tai kaikille Clonable-palvelun käyttäjille. Hyväksyt, että me tai mikään tytäryhtiöistämme ei ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle Clonable-palvelun tai alustan kautta tarjottavien palvelujen, sisällön tai ominaisuuksien muuttamisesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta kokonaan tai osittain. Voimme peruuttaa rekisteröintioikeutesi ja/tai ryhtyä muihin asianmukaisiin toimenpiteisiin näiden ohjeiden noudattamisen valvomiseksi, jos rikkomukset tulevat tietoisiksemme. Lisäksi voimme oman harkintamme mukaan lopettaa tilisi tai osallistumisesi mihin tahansa Clonable-palvelun ja -alustan ominaisuuteen mistä tahansa syystä. ClonablePalautus- ja peruutuskäytäntö on osa Clonable-palvelun käyttöehtoja, ja se on sisällytetty niihin (Klikkaa tästä Palautus- ja peruutuskäytäntö). Edellytyksenä rekisteröitymiselle osoitteeseen Clonable ja Clonable-palveluiden käyttämiselle on, että olet nimenomaisesti vahvistanut lukeneesi ja ymmärtäneesi palautus- ja peruutusehdot ja sitoudut noudattamaan niiden ehtoja ja edellytyksiä. Jos olet milloin tahansa eri mieltä palautus- ja peruutuskäytännöstä tai sen osasta, ainoa oikeussuojakeinosi on lopettaa Clonable-palveluiden käyttö ja irtisanoa tilisi. Huomaa kuitenkin, että kaikkiin ennen irtisanomispäivää tapahtuneisiin tapahtumiin sovelletaan täysimääräisesti palautus- ja peruutuskäytännön ehtoja.

Käyttäjien käyttäytyminen

Sitoudut olemaan käyttämättä tai yrittämättä käyttää alustaa millään muulla tavalla kuin Clonable tarjoamalla käyttöliittymällä tai kiertämättä Clonable:n asettamia käyttörajoituksia, joilla estetään alustan tietty käyttö.

Sitoudut olemaan käyttämättä tai kannustamatta tai sallimatta muiden käyttää Alustaa seuraaviin tarkoituksiin:

 • Jaa materiaalia, joka on lainvastaista, haitallista, uhkaavaa, loukkaavaa, laitonta, kunnianloukkaavaa, herjaavaa, mautonta, s√§√§dyt√∂nt√§, lapsipornografista, irstaata, rivoa, rienaavaa, toisen yksityisyytt√§ loukkaavaa, vihamielist√§ tai rodullisesti, etnisesti tai muulla tavoin paheksuttavaa;
 • Toisen henkil√∂n ahdistelu, pelottelu ja/tai h√§irint√§;
 • Muiden yllytt√§minen v√§kivaltaan;
 • vahingoittaa alaik√§isi√§ mill√§√§n tavalla;
 • Jaa aineistoa, jonka jakamiseen sinulla ei ole lain tai sopimus- tai luottamussuhteen perusteella oikeutta;
 • Jaa materiaalia, joka loukkaa kenenk√§√§n osapuolen immateriaalioikeuksia tai muita omistusoikeuksia;
 • esiinty√§ valheellisesti jonkun henkil√∂n tai yhteis√∂n j√§senen√§ tai ilmoittaa valheellisesti tai muutoin v√§√§ristyneesti olevansa yhteydess√§ johonkin henkil√∂√∂n tai yhteis√∂√∂n;
 • K√§ytt√§√§ alustaa tai materiaaleja siten, ett√§ k√§ytt√§j√§√§ johdetaan harhaan uskomaan, ett√§ h√§n on suorassa yhteydess√§ Clonable-sivustoon;
 • Jaa materiaalia, joka sis√§lt√§√§ ohjelmistoviruksia tai muuta tietokonekoodia, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu keskeytt√§m√§√§n, tuhoamaan tai rajoittamaan tietokoneohjelmistojen, laitteistojen tai tietoliikennelaitteiden toimintaa;
 • k√§ytt√§√§ alustaa tai k√§ytt√§√§ sit√§ tavalla, joka voi vahingoittaa, poistaa k√§yt√∂st√§, ylikuormittaa tai heikent√§√§ Clonable -palvelinta tai Clonable -palvelimeen liitettyj√§ verkkoja;
 • tahallisesti tai tahattomasti h√§irit√§ tai keskeytt√§√§ alustan k√§ytt√∂√§ tai rikkoa alustan k√§ytt√∂√§ koskevia lakeja, rikkoa alustaan liitettyjen verkkojen vaatimuksia, menettelyj√§, k√§yt√§nt√∂j√§ tai m√§√§r√§yksi√§ tai harjoittaa sopimuksessa kielletty√§ toimintaa;
 • h√§irit√§ alustan, materiaalien, tilien, salasanojen, palvelimien tai verkkojen turvallisuutta tai aiheuttaa muutoin vahinkoa alustaan tai mihin tahansa siihen liittyviin tai linkitettyihin sivustoihin liitetyille tai niiden kautta k√§ytett√§viss√§ oleville verkostoille;
 • h√§irit√§, est√§√§ tai est√§√§ muita k√§ytt√§ji√§ k√§ytt√§m√§st√§ tai nauttimasta Alustasta tai Aineistosta tai muista liitetyist√§ tai linkitetyist√§ sivustoista, alustoista tai sis√§ll√∂st√§;
 • P√§√§set tai yrit√§t p√§√§st√§ k√§siksi Materiaaliin, johon sinulla ei ole lupaa tai jota et ole tarkoituksellisesti tehnyt saataville alustan kautta;
 • Kopioida, myyd√§, j√§lleenmyyd√§ tai hy√∂dynt√§√§ kaupallisessa tarkoituksessa mit√§ tahansa osaa aineistosta, alustan tai aineiston k√§ytt√∂√§ tai p√§√§sy√§ alustaan tai aineistoon;
 • alustan is√§nn√∂inti tilauksen perusteella tai muutoin ilman Clonable lupaa, mukaan lukien siihen liittyv√§ sovellus, jotta kolmas osapuoli voi k√§ytt√§√§ alustaa aineiston luomiseen, siirt√§miseen tai suojaamiseen;
 • huijaaminen, herjaaminen tai muiden laillisten oikeuksien (kuten yksityisyyden ja julkisuuden) loukkaaminen; tai
 • K√§ytt√§yty√§ muulla tavalla, jota Clonable pit√§√§ harkintansa mukaan sopimattomana, laittomana tai paheksuttavana.

Lisäksi sitoudut noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä Clonable-palvelun käytön ehtona.

Jotta voimme suojella tuotteidemme ja palveluidemme laatua, valtuutat täten työntekijämme ja edustajamme pääsemään tilillesi ja tietoihin mistä tahansa syystä oman harkintamme mukaan. Pidätämme myös oikeuden, mutta emme ota vastuuta, valvoa tai tarkistaa käyttäytymistäsi Clonable-palvelun ja -alustan käytön aikana. Clonable-palvelun ja -alustan käyttösi on kaikkien sovellettavien paikallisten, osavaltioiden, kansallisten ja kansainvälisten lakien ja määräysten alaista. Hyväksyt lisäksi, että olet vastuussa kaikkien alustan käyttämiseen tarvittavien liittymien, puhelin- ja tietokonelaitteiden (mukaan lukien modeemi) tai muiden laitteiden hankkimisesta tai toimittamisesta ja kaikkien niihin liittyvien maksujen maksamisesta.

Toimivaltaan liittyvät kysymykset

Alustaa hallinnoi ja ylläpitää Clonable Alankomaista käsin, eikä sen tarkoituksena ole saattaa Clonable minkään muun alueen lakien tai lainkäyttövallan alaiseksi kuin Alankomaiden valtion. Clonable ei esitä tai takaa, että Clonable-palvelu ja -alusta tai mikään niiden osa soveltuu tai on käytettävissä käytettäväksi jollakin tietyllä lainkäyttöalueella. Ne, jotka päättävät käyttää alustaa, tekevät sen omasta aloitteestaan ja omalla vastuullaan, ja ovat vastuussa kaikkien paikallisten lakien, sääntöjen ja määräysten noudattamisesta. Voimme milloin tahansa ja oman harkintamme mukaan rajoittaa alustan saatavuutta kokonaan tai osittain mihin tahansa valitsemaamme henkilöön, maantieteelliseen alueeseen tai lainkäyttöalueeseen.

Ilmoitukset

Clonable voi lähettää sinulle ilmoituksen sähköpostitse, julkaisemalla sen alustalla tai muilla kohtuullisilla tavoilla. Sinun on ilmoitettava asiasta kirjallisesti Clonable sähköpostitse tai muulla tavalla, josta Clonable nimenomaisesti säätää. Clonable voi lähettää, jakaa tai näyttää ilmoituksia tai viestejä Clonable-palvelun kautta ilmoittaakseen sinulle sopimukseen, Clonable-palveluun ja -alustaan, tietosuojakäytäntöön tai muihin kiinnostaviin asioihin tehdyistä muutoksista. Tällainen tietojen lähettäminen, jakelu tai näyttäminen on ilmoitus sinulle.

Sovellettava laki ja muut yleiset ehdot

Sopimus ei luo, eikä sen voida tulkita luovan kumppanuutta, yhteisyritystä, työnantaja-työntekijä-, agentti- tai franchising- tai franchising-yrittäjä-suhdetta sinun ja Clonable välille. Sopimukseen sovelletaan Alankomaiden lakeja ja sitä tulkitaan Alankomaiden lakien mukaisesti, eikä lainvalintaa koskevia periaatteita sovelleta. Sopimukseen ja siihen perustuviin muihin sopimuksiin sovelletaan Alankomaiden lakia. Hyväksyt, että kaikki sopimuksesta johtuvat tai siihen liittyvät oikeudelliset tai kohtuulliset kanteet nostetaan ainoastaan s'Hertogenboschin kaupungin tuomioistuimissa, ja suostut täten hyväksymään ja alistut näiden tuomioistuinten henkilökohtaiseen toimivaltaan tällaisten kanteiden ratkaisemista varten ja luovut kaikista vastalauseista, jotka koskevat tuomioistuimen toimivaltaa, oikeuspaikkaa tai sopimatonta oikeuspaikkaa näissä tuomioistuimissa. Hyväksyt, että kaikki Clonable-palvelun ja -alustan tai sopimuksen käytöstä johtuvat vaateet tai kanteen perusteet on esitettävä yhden (1) vuoden kuluessa vaateen tai kanteen perusteen syntymisestä, tai ne vanhentuvat ikuisesti, huolimatta mahdollisista vanhentumisajoista tai muusta päinvastaisesta laista. Se, että Clonable ei tänä aikana pane täytäntöön tai käytä mitään sopimuksen määräystä tai siihen liittyvää oikeutta, ei merkitse luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä. Jos jokin Sopimuksen määräys on lainvastainen, mitätön tai jostain syystä täytäntöönpanokelvoton, kyseinen määräys katsotaan irrotettavaksi näistä ehdoista, eikä se vaikuta jäljelle jäävien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen. Clonable voi siirtää Sopimuksen kokonaan tai osittain milloin tahansa sinulle ilmoitettuna tai ilman ilmoitusta. Et saa luovuttaa, siirtää tai alilisensoida sopimusta tai mitään sopimuksen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman Clonable:n nimenomaista kirjallista suostumusta. Kummankaan osapuolen ei katsota luopuvan mistään tämän sopimuksen rikkomisesta tai laiminlyönnistä, mikä ei merkitse luopumista mistään aiemmasta tai myöhemmästä rikkomisesta tai laiminlyönnistä. Tämän sopimuksen otsikot, kuvatekstit tai kappaleiden otsikot on sisällytetty ainoastaan lukijan helpottamiseksi, eivätkä ne millään tavoin määrittele tai selitä mitään tämän sopimuksen kappaletta tai määräystä. Tämä on koko sinun ja Clonable välinen sopimus, joka koskee tämän sopimuksen sisältöä, etkä voi muuttaa sitä. Sopimuksesta hyötyvät Clonable:n seuraajat, luovutuksensaajat ja lisenssinsaajat. Hyväksyt rajoituksetta, että sopimuksen ja sähköisessä muodossa annetun ilmoituksen painettu versio voidaan hyväksyä oikeudellisissa tai hallinnollisissa menettelyissä, jotka perustuvat sopimukseen tai liittyvät siihen, samassa laajuudessa ja samoin edellytyksin kuin muut alun perin painetussa muodossa laaditut ja ylläpidetyt liikeasiakirjat ja -rekisterit.

Tekijänoikeus ja tekijänoikeusilmoitukset

Kunnioitamme muiden immateriaalioikeuksia, ja pyydämme käyttäjiämme toimimaan samoin. Voimme asianmukaisissa olosuhteissa ja harkintamme mukaan sulkea sellaisten käyttäjien tilit, jotka loukkaavat muiden immateriaalioikeuksia. Jos uskot, että työsi on kopioitu tekijänoikeuksia loukkaavalla tavalla, ilmoita tekijänoikeusasiamiehellemme seuraavat tiedot:

 • sen henkil√∂n s√§hk√∂inen tai fyysinen allekirjoitus, joka on valtuutettu toimimaan tekij√§noikeuden omistajan puolesta;
 • kuvaus tekij√§noikeudella suojatusta teoksesta, jonka v√§it√§t tulleen loukatuksi.
 • Kuvaus siit√§, miss√§ kohtaa alustaa sijaitsee aineisto, jonka v√§it√§t tulleen loukatuksi;
 • osoitteesi, puhelinnumerosi ja s√§hk√∂postiosoitteesi;
 • lausunto siit√§, ett√§ uskot vilpitt√∂m√§ss√§ mieless√§si, ett√§ tekij√§noikeuden omistaja, h√§nen edustajansa tai laki ei ole sallinut kiistanalaista k√§ytt√∂√§; ja
 • v√§√§r√§st√§ valasta rangaistuna antamasi vakuutus siit√§, ett√§ edell√§ mainitut tiedot ilmoituksessasi ovat paikkansapit√§v√§t ja ett√§ olet tekij√§noikeuden omistaja tai valtuutettu toimimaan tekij√§noikeuden omistajan puolesta.

Sopimuksen muutokset

Clonable pidättää oikeuden muuttaa sopimusta oman harkintansa mukaan, ja kaikki muutokset tulevat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen jälkeen. Ilmoitamme tällaisista muutoksista julkaisemalla tarkistetun sopimusluonnoksen alustalla. Voit määrittää, milloin Sopimus on viimeksi tarkistettu, tarkastelemalla tämän sivun alareunassa olevaa kohtaa "Viimeksi tarkistettu". Jatkamalla Alustan käyttöä tällaisten muutosten jälkeen sinun katsotaan hyväksyneen kyseiset muutokset. Jos et hyväksy Sopimuksen tai sen muutosten ehtoja, lopeta tämän alustan käyttö.

Viimeksi tarkistettu 08. toukokuuta 2023