🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Tiekartta

Clonable optimoi jatkuvasti tuotettaan!

Tiekartta otsikko

Clonable optimoi tuotettaan jatkuvasti. Mitä on odotettavissa lähitulevaisuudessa? Muista vierittää alaspäin kohtaan 'Tulevat ominaisuudet', jotta tiedät, mitä odottaa. Tutustu myös toivottuihin ominaisuuksiimme.

Tulevat ominaisuudet

Vuoden 2024 loppuun

XML-syötteen tilaus

Clonable käynnistää todennäköisesti XML-syötteen tilauksen, jonka avulla voit kääntää XML-syötteen kerran tai dynaamisesti ja jonka avulla korvaussäännöt voivat parantaa laatua. Aikanaan haluamme myös rakentaa tätä varten editorin, jotta oikolukeminen olisi vielä helpompaa.

Vuoden 2024 loppuun

Tekstin kääntäminen kuviksi

Haluaisimme mahdollistaa myös tekstin kääntämisen kuviksi joissakin tapauksissa, jotta asiakkaat säästyisivät kuvien korvaamiselta. Olemme nyt suorittaneet joitakin käyttötapauksia, mutta tämä on asiakkaille vähemmän tärkeää, joten sen kehittämistä on lykätty.

Q1 2024

Alikansion toiminnallisuus rinnalla Wordpress - kloonaus alikansion alkuperäisen verkkotunnuksen

Tällä hetkellä on tavallista kloonata uusi tai aliverkkotunnus. Haluamme tarjota myös alikansiovaihtoehdon. Jotkut asiakkaat haluavat tätä brändin rakentamisen vuoksi. Testaamme parhaillaan, ja räätälöidyn ratkaisun avulla se on jo mahdollista, mutta siitä aiheutuu vielä melko kovat kustannukset.

Vuoden 2024 puoliväli

Linkit Mijnwebwinkel / CCV Shop / Bol.com kanssa

Clonable työskentelee yksinkertaisen käännösratkaisun linkkien rakentamiseksi tietyille alustoille yhteistyössä niiden kanssa. Tällä hetkellä on epäselvää, missä järjestyksessä ne valmistuvat.

Vuoden 2023 loppuun

merkkilaskuri (asiakkaille)

Tarkistaaksemme, kuinka monta merkkiä verkkosivusto sisältää, haluamme laajentaa merkkilaskuria, jonka olemme jo rakentaneet sisäiseen käyttöön, ja tehdä sen valmiiksi potentiaalisia asiakkaita varten.

Q1 2024

Sanakirja

Jotkut asiakkaat tietävät jo etukäteen, miten he haluavat käyttää tiettyjä sanoja käännöksissään. Heille otamme käyttöön "sanaston", jonka avulla he voivat määritellä oman jargoninsa niin, että tietyt sanat käännetään aina samalla tavalla.

Q1 2024

Arabia

Arabia on (potentiaalisten) asiakkaidemme toivoma kieli. Tätä kehitetään parhaillaan. Ensimmäiset testit ovat sujuneet hyvin.

tammikuu 2024

Ota muutosten tallentaminen käyttöön

Sovelletaanko toimistona SEO-muutoksia klooniin ja muutetaan sitten samaa sivua alkuperäisellä verkkosivustolla? Normaalisti SEO-muutokset katoavat sitten. Haluamme välttää tämän rakentamalla eräänlaisen "lukon" asiakkaille. Nämä voivat tallentaa SEO-muutokset käännettyyn versioon huolimatta siitä, että alkuperäinen verkkosivusto muuttuu.

joulukuu 2024

Virallinen ja epävirallinen kielenkäyttö

Joissakin kielissä tämä on erittäin tärkeää, esimerkiksi saksan kielessä. Olisi hyvä, jos asiakkaat voisivat valita, mitä osoitemuotoa he käyttävät.

joulukuu 2023

Amerikkalainen englanti

Aiomme tehdä mahdolliseksi valita kielen eri muotojen välillä. Ainakin amerikanenglannin osalta.

Q1 2024

Tekoälyn oikoluku

Huomasimme, että oikolukutoiminnolle on tarvetta. Vaikka emme tietenkään voi koskaan tehdä tekoälyn käännöksistä yhtä hyviä kuin äidinkielinen kääntäjä, voimme käyttää tekoälyä lähentämään tätä mahdollisimman hyvin. Työstämme parhaillaan toimintoa, jonka avulla tekoäly voi tarkistaa käännökset uudelleen. Tämä antaa parempia tuloksia, ja siksi se integroidaan pian.

Joulukuu 2023 / Q1 2024

WooCommerce-toiminnallisuudet WordPress-lisäosassa

Monet WooCommerce-verkkokaupan käyttäjät haluaisivat enemmän ominaisuuksia, jotta he voisivat toimia verkkokaupassaan kansainvälisesti. Ajattelemme:
- Valuuttamuunnos kloonausta varten, mikä mahdollistaa siirtymisen euromaasta esimerkiksi Tanskaan.
- Valikoiman muutokset ulkomaiselle kloonille
- Hintamuutokset ulkomaisessa kloonissa
- Sivujen poissulkeminen

Valmiit ominaisuudet

Marraskuu 2023

Javascriptin ja ulkoisten lähteiden kääntäminen selaimen kautta

Monissa tapauksissa on pienempi ongelma, jos sisältöä ei ole käännetty lähdekoodissa, mutta tärkeämpää on, että se näyttää hyvin käännettynä käyttäjälle. Siksi haluamme mahdollistaa javascriptin ja ulkoisten lähteiden kääntämisen selaimen kautta. Tämä helpottaa erityisesti pienempien verkkosivustojen kääntämistä ja sellaisten henkilöiden kääntämistä, joilla on vähemmän teknistä osaamista.

Marraskuu 2023

Brasilian portugali

Olemme tehneet mahdolliseksi valita kielen eri muotojen välillä. Ainakin Brasilian portugalin tapauksessa.

lokakuu 2023

WordPress-lisäosan versio 2

Wordpress-lisäosaa on laajennettu. Kielivaihtajan integrointiin on olemassa skripti, joten käyttäjät voivat asentaa sen entistä nopeammin ja helpommin ilman teknistä osaamista. Sisään on rakennettu alikansiotoiminto, jolloin käyttäjien ei tarvitse tehdä dns-konfiguraatiota ja Clonable on entistä helpompi käyttää ilman teknistä osaamista. Lisäksi on linkki Clonable kojelautaan.

joulukuu 2022

uusi kojelauta url käännökset

Urls käännös voisi olla parempi. Tästä lähtien kävijä saa yleiskuvan kaikista käännetyistä urlseista ja voi myös helposti muokata niitä manuaalisesti.

kesäkuu 2023

Uusi Clonable hakukone Site Search

Kloonissasi hakukone etsii yleensä alkuperäiskielellä. Tämä ei ole ongelmallista, kun klooni on samalla kielellä, mutta varsin ärsyttävää, kun se on toisella kielellä. Olemme kehittäneet tähän ratkaisun osoitteessa Clonable.

Lisäksi: jos asiakas käyttää hakumoduulia, joka toimii syötteen perusteella (kuten Doofinder, Sooqr jne.), se toimii saumattomasti yhdessä Clonable kanssa. Tämä on usein tilanne verkkokauppojen kanssa.

toukokuu 2023

Korvaavuutta koskevia sääntöjä koskevat huomautukset

Huomasimme, että joskus käyttäjät eivät tiedä, mitä korvaussäännöt tarkoittavat. Joskus toinen käyttäjä tai Clonable -tukipalvelu on luonut korvaussäännön. Silloin olisi hyvä, jos sääntöön voitaisiin liittää jonkinlainen merkintä, josta kävisi ilmi, mihin sääntö on tarkoitettu.

huhtikuu 2023

Kielenvaihtaja

Monet asiakkaat kyselevät lippujen/maanvalitsimen lisäämisestä. Sisällytämme nyt tämän vaihtoehdon, jotta asiakkaat voivat itse helposti lisätä kielivaihtajan verkkosivustolleen sekä kloonisivustolleen skriptin avulla.

huhtikuu 2023

Dynaamiset syötteet

Webshop asiakkaat, jotka käyttävät XML käännös moduulimme ilmoittivat, että he haluaisivat olla dynaamisen syötteen toiminto, joka päivittää XML-syötteen uusia käännöksiä päivittäin tai viikoittain. Tämä on nyt toteutettu.

XML-syötteet päivitetään, jos tämä on käytössä:

 • Käyttäjä voi valita, kuinka usein XML-syöte päivittyy (lisämaksusta).
 • Asiakkaat voivat asettaa kuukausittaisen budjetin XML-syötteelle.
 • Kun budjetti on saavutettu, asiakkaat saavat tästä ilmoituksen.
 • Asiakkaat näkevät syötteiden eri kiintiöt käyttö- ja laskutussivulla.
 • Tuki suuremmille syötteille, jopa 50 Mt:n syötteille

maaliskuu 2023

esikatselu kloonit

Asiakkaat voivat helposti luoda oman esikatselukloonin, jossa on rajoitettu määrä käännettyjä merkkejä.

maaliskuu 2023

Uusi rekisteröintiprosessi

Jotta asiakkaiden olisi entistä helpompi rekisteröityä, parannamme ja yksinkertaistamme rekisteröitymisprosessia huomattavasti. Esimerkiksi verkkotunnuksen voi myös rekisteröidä osoitteessa Clonable, minkä jälkeen kaikki kansainvälisen verkkotunnuksen asetukset ovat valmiina kloonin luomista varten välittömästi. Näin asiakkaiden ei enää tarvitse halutessaan paneutua DNS-muutosprosessiin.

helmikuu 2023

Norjalainen

Olemme lisänneet norjan kielen, jota voit kääntää ja josta voit kääntää.

joulukuu 2022

Päivittäinen tarkistus, onko sivu vielä toiminnassa

Jos asiakkaat muuttavat DNS-tietueensa oid, kloonisivusto voi mennä offline-tilaan ilman, että asiakkaat huomaavat sitä. Haluamme rakentaa signaalin tätä varten.

marraskuu 2022

Pienempi pakkaus XS

Asiakkaille, joilla on pienemmät tai melko staattiset verkkosivut, olemme lisänneet pienen "tee se itse" -paketin. 15 eurolla pääset itse alkuun osoitteessa Clonable, ilman tukea ja voit ostaa lisähahmoja milloin haluat. Merkkien hinta on kuitenkin paljon korkeampi.

lokakuu 2022

Kumppanuusohjelma

Rakennamme kumppaniohjelmaa, jotta kumppanit voivat ohjata asiakkaita ja saada houkuttelevia palkkioita.

lokakuu 2022

sijoitussivu luotaessa uusia klooneja

Varmistaaksemme ammattimaisemman ulkoasun, loimme kloonin luomisen yhteydessä sivun, jossa oli paikanpitäjä. Tämä päivittyy, kunnes klooni on valmis.

lokakuu 2022

Korean

Olemme lisänneet korean kielen kieleksi, jota voit kääntää ja josta voit kääntää. Koska se ei ole latinalainen tai kyrillinen kieli, annamme hieman vähemmän takuuta sen käännöksen laadusta. Selvitämme asiaa lisää testaamalla.

heinäkuu 2023

Uusi verkkosivusto Clonable

Clonable:n oma verkkosivusto oli uudistamisen tarpeessa. Uusi versio on nopeampi, selkeämpi ja ulkoasu ja helppokäyttöisyys on kaikkialla huippuluokkaa.

lokakuu 2022

Ukrainan

Olemme lisänneet ukrainan kieli voit kääntää ja kielestä.

lokakuu 2022

Konversioseuranta

Jotta asiakkaat voivat soveltaa konversioseurantaa, Clonable on rakennettu toiminto, joka mahdollistaa tämän.....

syyskuu 2022

merkkilaskuri (sisäinen käyttö)

Tarkistaaksemme, kuinka monta merkkiä verkkosivusto sisältää, olemme rakentaneet merkkilaskurin, joka voi pienellä virhemarginaalilla havaita, sisältääkö verkkosivusto 400 000 vai esimerkiksi 1,5 miljoonaa merkkiä. Näin asiakkaiden on helpompi valita tilaus.

elokuu 2022

kuinka monta päivää uuden kuukauden alkuun on kulunut

Tästä lähtien asiakkaan kojelaudalla näkyy, milloin asiakas voi jälleen käyttää kuukausittaista merkkiluottoaan. Näin asiakas voi helpommin päättää, haluaako hän lisätä sisältöä vai ei, tai päättääkö hän ostaa lisähahmoja.

elokuu 2022

url-käännökset XML-syötteissä

Myös XML-syötteiden urlit käännetään tästä lähtien.

heinäkuu 2022

turkki ja indonesia

Olemme lisänneet turkkia ja indonesiaa kielinä, joita voit kääntää ja joista voit kääntää.

heinäkuu 2022

merkittävä editorin päivitys

 • Yleiskatsaus kaikista klooniin tehdyistä muutoksista
 • Yleiskatsaus kaikista muutoksista käännöstä kohti
 • Yleiskatsaus kaikkiin SEO-muutoksiin
 • Dialogilaatikoiden muotoilua muutettu niin, että ne näyttävät samalta jokaisessa kloonissa.
 • Editorin painikkeiden muotoilua on muutettu niin, että ne muuttuvat mahdollisimman vähän jokaisen kloonauksen yhteydessä.
 • Laita editorin painikkeet ponnahdusikkunaan selkeämmän yleiskatsauksen saamiseksi.
 • Lisätty tapa säätää painikkeiden asentoja muokkauksen helpottamiseksi

kesäkuu 2022

Valkoisen tilan luominen

Muotoilun ja editorin personointi.

kesäkuu 2022

Sanaluettelot muuttuvia tekstejä varten

 • Uusi välilehti sanaluetteloille korvaussäännöt-sivulla (tekstin korvaaminen).
 • Hakukenttä ja sivunumerointi helppoa sanahakua varten.
 • Vahvistus sanojen poistamista varten.
 • Yksi tai useampi sana voidaan korvata kerralla.
 • Säännöt ottavat automaattisesti käyttöön suuraakkoset. Tarvitaan siis vain yksi sääntö, jolla korvataan suuraakkosin kirjoitetut ja suuraakkosin kirjoittamattomat sanat.
 • Säännöt voidaan asettaa niin, että ne eroavat isoista ja pienistä kirjaimista. Tällöin myös automaattinen suuraakkoset poistetaan käytöstä.
 • Säännöt voidaan kumota, kun sääntö poistetaan.
 • Kun fragmenttia muokataan editorilla, johon sääntöä sovelletaan, sääntöä ei palauteta kyseisen fragmentin osalta.
 • Uusiin käännöksiin sovelletaan sääntöjä lisäysjärjestyksessä.
 • Tekstin korvaaminen koskee vain käännettyjä otteita.
 • Tekstikorvauksia sovelletaan ennen tavallisia korvaussääntöjä.

kesäkuu 2022

Yhteistyökumppanit kojelaudalla

Yhteistyökumppaneillamme, kuten PostNL:llä, on paikka kojelaudassamme. Tarkoituksena on, että kaikenlaiset muut tärkeät sähköisen kaupankäynnin palvelut luetellaan tässä, jotta asiakkaat voivat parantaa verkkosivustoaan tai verkkokauppaansa nopeasti ja helposti.

kesäkuu 2022

Kuvankäsittelyohjelma

Editoria voi nyt käyttää myös kuvien korvaamiseen.

 • Luo kuvan korvaussäännöt, kun kuva korvataan.
 • Tunnistaa, kun olemassa olevaa sääntöä muutetaan.
 • Havaitsee, kun sääntö on kumottu, ja poistaa sen.
 • Tunnistaa, kun käyttäjä yrittää luoda saman säännön kahdesti, ja ehdottaa korvaavien sääntöjen käyttöä.
 • Joillakin sivustoilla painike ei toimi oikein. Tällöin se on (lähes) näkymätön tai taustalla oleva painike suorittaa myös toimintonsa, mikä voi johtaa sivun vaihtumiseen.

huhtikuu 2022

XML-syötteet

Sivuston XML-syötteiden kääntäminen on mahdollista myös osoitteessa Clonable. XML-syötteet ovat yleensä ostosyötteitä. Näin tuotteesi löytyvät esimerkiksi Google Shoppingista.

huhtikuu 2022

Magento-lisäosa

Magento toimii yleensä moitteettomasti Clonable -sivuston kanssa ilman erityisiä säätöjä.

helmikuu 2022

WordPress-lisäosa

WordPressiin voit helposti lisätä kielitunnisteita asentamalla lisäosamme ja määrittämällä sen seuraavilla tiedoilla. Jos sinun on lisättävä tai poistettava kielitunnisteita (esimerkiksi siksi, että sinulla on niitä jo sivustossasi), voit yksinkertaisesti muokata JSON-tietoja.

helmikuu 2022

Ostot "ylimääräisiä käännösmerkkejä".

Varmistaaksemme, että asiakkaat eivät lopu käännösmerkkejä pienemmillä tilauksilla, haluamme ottaa käyttöön "käännösniput". Voit ostaa esimerkiksi 100 000, 1 000 000 tai 5 000 000 merkkiä.

tammikuu 2022

MyWebstore

07-01-2022 lähtien MijnWebwinkel on saanut paremman tuen, mikä tarkoittaa, että aiemmin kääntämättömät elementit, kuten suodattimet ja teksti kassalla, käännetään nyt myös oikein.

marraskuu 2021

Live-editori

Mitä näet, on mitä saat -editori käännösten ja kloonin elementtien muokkaamiseen. Tällä tavoin voit tehdä muutoksia klikkaamalla yksinkertaisesti sitä, mitä haluat muuttaa sivulla. Näin esimerkiksi natiivin oikolukijan on entistä helpompi tehdä korjauksia, kun hän selaa sivustoa.

elokuu 2021

Urls automaattisesti käännetty

Aiemmin urlit piti kääntää latausten kautta. Nyt tämä ei ole enää tarpeen. URL-osoitteet käännetään automaattisesti, jos klooni on toisella kielellä. On myös mahdollista muuttaa urleja itse.

elokuu 2021

Käännä XML

XML-kääntäminen on tehty mahdolliseksi. Tämä on erittäin hyödyllistä esimerkiksi tuotesyötteiden seurannassa ja erityisten hakukoneiden luomisessa.

Heinäkuun loppu 2021

Unkarista Japaniin

Oma Clonable -sivusto kloonattuna monille kielille/maille... toteuta sitä, mitä saarnaat!

Heinäkuun loppu 2021

JSON

Viime aikoihin asti JSON-käännös ei ollut mahdollista. Olemme nyt saavuttaneet pisteen, jossa tämä on mahdollista. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä beta-versiossa, sillä emme vielä tiedä, tuleeko siitä ongelmia.

Heinäkuun alussa 2021

Käännä URL-osoitteet lataustoiminnon kautta

Kaapimalla voimme havaita, kääntää ja ladata kaikki verkkosivustosi urlit. Myöhemmin tänä vuonna tulee olemaan automaattinen käännöstoiminto kaikille urlille, joten jopa silloin, kun lisäät uuden sivun, URL-osoite käännetään automaattisesti.

kesäkuu 2021

5 minuuttia

ja ominaisuus rakennettiin niin, että kuka tahansa Clonable:n työntekijä voi luoda ulkomaisen verkkosivuston demona 5 minuutissa. Tämän ominaisuuden ansiosta monet ihmiset saatiin vakuuttuneiksi Clonable:n hyödyllisyydestä nopeammin.

tammikuu - kesäkuu 2021

Tietopankki ja verkkosivusto

Vuoden 2021 ensimmäisinä kuukausina teimme kovasti töitä saadaksemme sivuston toimimaan. Olemme luoneet asiakkaillemme laajan tietopankin, informatiivisia videoita, selityksiä jne., ja olemme tehneet kovasti töitä saadaksemme sivuston toimimaan.

elokuu 2020

Clonable

Nimi Clonable syntyy...

joulukuu 2019

Kojelauta

Kojelaudan ensimmäinen versio laitetaan verkkoon, jotta asiakkaat voivat aloittaa työskentelyn sen kanssa.

Halutut ominaisuudet

Metatitle-tuonti

Haluamme tehdä SEO:sta Clonable entistäkin helpompaa. Esimerkiksi meta title -tuonnilla.

Rajat ylittävä SEO-avainsanatutkimus

Clonable haluaa ulkomaisten verkkosivustojen menestyvän mahdollisimman hyvin. Haluamme siis alkaa tarjota myös SEO-avainsana-analyysejä yhdessä ulkopuolisten kumppaneiden kanssa. Jotta lanseeraus ulkomailla sujuisi mahdollisimman sujuvasti ja fiksusti.

Älä käännä sivuja

Joitakin sivuja et ehkä halua kääntää lainkaan. Olisi mukavaa, jos voisit ladata nämä sivut ja ilmoittaa, haluatko, että tietyt muut lohkot näillä sivuilla käännetään. Kuten alatunniste, otsikko jne.

Lohkokohtaiset tunnisteet tietyn sisällön kääntämisen välttämiseksi

Verkkosivustona joitakin tekstejä et ehkä halua kääntää. Haluamme pystyä käyttämään yksinkertaisia tunnisteita sen varmistamiseksi, että asiakkaat voivat määrittää tämän.

Ilmoitukset sijaisuuksista, jotka eivät ole enää aktiivisia.

Joskus on sääntöjä, jotka eivät ole enää voimassa, koska verkkosivusto on muuttunut. Olisi toivottavaa varmistaa, että kojelaudassa on merkki siitä, että jotkin säännöt ovat käyneet tarpeettomiksi.

Spider-vaihtoehto asiakkaille

Haluamme antaa asiakkaille, jotka lisäävät paljon sisältöä, mahdollisuuden varmistaa, että vierasperäistä sisältöä selataan silloin tällöin robotin avulla, jotta myös nämä sivut käännetään ja indeksoidaan suoraan.

Editorin muutosten tekeminen mahdollista myös mobiilieditorissa

Nyt editori on käytettävissä vain työpöydällä.

Lukija-alusta

Haluamme rakentaa oikolukijapalvelun, jossa oikolukijat voivat profiloitua ja jossa Clonable asiakkaat voivat palkata heitä kaikenlaisiin töihin.

SPA ja PWA kääntävät

Haluaisimme pystyä kääntämään myös nämä teknologiat.

Kyky peruuttaa poistotoimet

Kun korvaussääntöjä luodaan ja muutetaan, muutos ei aina johda haluttuun tulokseen. Silloin olisi hyvä, jos asiakas voisi palauttaa vanhat säännöt.

Oikeudelliset toiminnot

Clonable haluaisi helpottaa asiakkaita laatimaan oikeudellisesti tarpeellisia asiakirjoja, kuten yleisiä sopimusehtoja jne. eri maita varten.

SEO-rewrite-ideoiden saaminen tekoälyn kuten ChatGPT:n avulla

Olisi hyvä ominaisuus, että käännetty sisältö voitaisiin kirjoittaa uudelleen/mukauttaa ChatGPT:n tai jonkin vastaavan avulla. Että tämä tekoälyohjelmisto alkaa antaa ehdotuksia tietyistä käännetyistä teksteistä. Näin voitaisiin parantaa hakukoneoptimointia, mutta myös esimerkiksi pystyä erottamaan oudot käännökset aikaisemmin.