Tietoja Clonable

Clonable - kloonaus- ja lokalisointityökalu verkkosivustoille ja verkkokaupoille.

E-mail
info[@]clonable.net
Puhelinnumero
+31 492 77 52 69
Osoite

Liikekeskus Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Asiakkaiden arvostelut

/Asiakkaiden arvostelut

Tim Bevers

Useiden urheiluvälineiden verkkokauppojen omistajana, kuten esim. Hockeygear.eu Clonable on minulle korvaamaton. Sen avulla voin laajentaa markkinoitani hetkessä! Suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat laajentua esimerkiksi Belgiaan. Myös etelänaapurimme voivat ilman suurempia ponnisteluja tehdä tilauksen minulle. Siksi olemme alkaneet tarjota myös muita sivustoja, esimerkiksi maalivahdin hanskoista, judopuvuista ja urheilukengistä. Ja kloonasimme espanjankielisen jääkiekkokaupan argentiinalaiseksi versioksi. Jälkimmäisellä on jo nyt enemmän kävijöitä kuin espanjalaisella versiolla. Hienoa!

Niek van der Rijt

Clonable ansiosta Plotters-verkkokauppani on ylittänyt toisen rajan. Tästä lähtien voin vastaanottaa tilauksia Belgiasta ilman ongelmia. Erittäin tyytyväinen, tekisin sen uudelleen.

Kenny Kroes

Olemme jo kahden vuoden ajan käyttäneet Clonable -sivustoa hollanninkielisen urheilutuotteiden verkkokauppamme kääntämiseen ulkomaisiin kauppoihin. Toimimme nyt myös Saksassa, Ranskassa ja Espanjassa. Suhteellisen lyhyen ajanjakson jälkeen tilaukset eri maista ovat lisääntyneet selvästi ilman, että me itse olemme käyttäneet paljon energiaa ja aikaa. Se on pakollinen verkkokaupan omistajille, jotka haluavat työskennellä rajat ylittäen helposti.

Nämä yritykset ovat menneet ennen sinua

Aloita nyt Clonable!

Nauti tästä työkalusta mahdollisimman pian. Verkkosivuston kloonaaminen ja lokalisointi on mahdollista pienellä avustuksella osoitteesta Clonable.
Tutustu mahdollisuuksiin.