🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Aloitetaan Clonable?

Vastaamme kysymyksiisi.

Kysymysmerkki kuva

Yleistä

Mitä Clonable tarkalleen ottaen on?

Clonable on työkalu, jolla voidaan kopioida, mahdollisesti kääntää ja ylläpitää verkkosivustoa. Miltä se kuulostaa? Clonable-työkalulla voit esimerkiksi hyvin helposti kloonata hollantilaisen (.nl) verkkosivuston belgialaiseksi (.be) verkkosivustoksi. Mutta voit myös kääntää saksalaisen verkkokauppasi esimerkiksi tanskaksi ja sijoittaa sen .dk-domainiin. Verkkosivusto säilyy täsmälleen samanlaisena, eikä hakukoneiden mukaan syyllisty plagiointiin. Ei edes silloin, jos et lisää käännöstä järjestelmäämme. Sinä valitset, mitä elementtejä mukautat kloonattuun verkkosivustoon. Voit esimerkiksi korvata logon ja/tai hollantilaiset avainsanat flaaminkielisillä avainsanoilla. Tai vaihtaa tietyn saksankielisen käännöksen, koska pidät saksankielisellä verkkosivustollasi mieluummin tietystä jargonista. Alta löydät lisää Clonable-työkalun etuja.

Mikä on verkkosivuston kloonauksen etu?

Verkkosivuston kloonaamisella toiselle alueelle on kolme suurta etua:

 1. Kustannussäästöt. Tavallisesti sivuston tai verkkokaupan kopiointi ja kääntäminen maksaa valtavasti rahaa. Clonable -sivuston avulla se on vain murto-osa siitä.
 2. Ajan säästö. Tavallisesti kohtuullisen suuren verkkosivuston kääntäminen vie kuukausia, puhumattakaan erittäin suuresta verkkokaupasta, jossa on kymmeniä tuhansia tuotteita. Clonable -sivuston avulla voit siirtyä käyttökuntoon viikossa.
 3. Yhtä hyvin kuin huoltovapaa. Ulkomaisen sisällön ylläpitäminen ei ole vaivalloista, uusi sisältö kloonataan ja käännetään automaattisesti. Ei ole ylimääräistä hostingia, ja sinun tarvitsee ylläpitää vain yhtä kojelautaa/backendiä kahdelle tai useammalle sivustolle (hyödyllinen esimerkiksi varastonhallinnassa).

Lisäksi on olemassa muutamia muita etuja...

 1. SEO-optimointi. Osoitteessa Clonable voit yksinkertaisesti löytää tuotteesi tai palvelusi useammasta maasta tai muilta kuin äidinkielenään puhuvilta henkilöiltä omassa maassasi. Lisäksi aikaa ja kustannuksia säästyy, joten sinulla on enemmän aikaa ja rahaa käytettävissäsi.
 2. Konversio-optimointi | Ulkomaalainen asiakkaasi tuntee olonsa kotoisammaksi omassa henkilökohtaisessa ympäristössään.
 3. Adwords-säästöt | Voit mainostaa ainutlaatuisella sivustolla omalla kielellään, mikä parantaa laatupistemäärää ja voi siten tuottaa kustannussäästöjä.
 4. Laatu. Vaikka ihmiskääntäjät luonnollisesti tarjoavat monissa tapauksissa jopa parempia käännöksiä, Clonable on laadultaan paljon parempi kuin Google Translate. Kustannus- ja aikasäästöt merkitsevät myös sitä, että kääntäjä voi nopeasti saattaa sivuston lähes täydelliselle tasolle kävijöitä varten tarkastelemalla tärkeimpiä sivuja, valikoita jne. ja mukauttamalla niitä tarvittaessa.
Mitkä kielet ovat mahdollisia osoitteessa Clonable?

Paikannusmahdollisuudet Clonable ovat valtavat. Voit kloonata käytännössä minkä tahansa verkkotunnuksen.

Seuraavat kielet ovat tällä hetkellä käytettävissä:

 • Bulgarian
 • Kiinalainen*
 • Tanskalainen
 • Saksan
 • Englanti
 • Viron
 • Suomalainen
 • Ranskan
 • Kreikkalainen
 • Unkarilainen
 • Indonesialainen
 • Italian
 • Japanilainen*
 • Korealainen*
 • Lets
 • Liettuan
 • Hollantilainen
 • Norjalainen
 • Ukrainan
 • Puolan
 • Portugalin
 • Romanian
 • Venäläinen
 • Slovenian
 • Slovakian
 • Espanjan
 • Tšekki
 • Turkkilainen
 • Ruotsalainen
 • Arabia

Haluatko kloonata sivustosi ilman käännöstä? Sekin on mahdollista. Voit kloonata lähes minkä tahansa kielen, kunhan se on samanlainen kieli tai murre. Esimerkkejä yleisimmistä kloonauksista ovat:

 • hollantilainen (.nl) → flaamilainen (.be)
 • Saksa (.de) → Itävalta (.at)
 • Ranska (.fr) → ranskankielinen Belgia (.be), Kanada (.ca) tai Norsunluurannikko (.ci).
 • Espanja (.es) → Argentiina (.ar), Meksiko (.mx) tai Kolumbia (.co)
 • Kansainvälinen (.com) → Englanti (.co.uk), Australia (.au), Intia (.in) tai Yhdysvallat (.us).

Tietenkin Clonable toimii myös päinvastoin kuin edellä mainitut vaihtoehdot. Oletko utelias toisesta kloonausvaihtoehdosta? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista. Mikään haaste ei ole meille liian hullu!

* Käännösten laatu ei ole vielä yhtä hyvä kuin muiden kielten osalta.

Onko sivuston kloonaaminen sama asia kuin sen kääntäminen?

Ei, sivuston kloonaaminen tai kääntäminen on ei sama asia! Verkkosivuston kloonaaminen ei automaattisesti tarkoita, että se myös käännetään. Useimmat asiakkaat kuitenkin haluavat tätä ja valitsevat kloonin, jossa on käännös. Kloonattu verkkosivusto ilman käännöstä on myös mahdollinen ja tarjoaa monia etuja. Sen avulla voidaan tavoittaa tietty alue samalla kielellä ja varmistaa, että verkkosivustosi sijoittuu korkeammalle kyseisen alueen hakutuloksissa. On kuitenkin mahdollista mukauttaa tiettyjä avainsanoja kohderyhmälle sopiviksi (lokalisointi).

Mitä eroa on Googlen käännöksen käyttöön verrattuna?

Clonable tarjoaa enemmän etuja kuin pelkkä verkkosivuston kääntäminen Google Translaten avulla.

 1. Suuri etu on se, että saat lisäverkkotunnuksen osoitteessa Clonable, jonka hakukoneet indeksoivat. .de-verkkotunnuksen avulla sinut voidaan löytää esimerkiksi Saksasta. Google Translate ei ole Googlen indeksoima, joten et saa lisää asiakkaita.
 2. Google Translate kääntää koko sivun, mutta muutokset eivät ole mahdollisia. Clonable -sivustolla on mahdollista tehdä muutoksia käännösten jälkeen sekä tekstin että esimerkiksi kuvien, logojen tai asetusten muuttamisen osalta. Katso lisätietoja kaikista mahdollisuuksista tietokannastamme .
 3. Google Translaten käännökset eivät todellakaan ole aina hyviä. Omat ovat monta kertaa parempia. Erityisesti siksi, että oikolukija voi myös tarkistaa ja parantaa niitä. Voit palkata sellaisen kauttamme tai etsiä jonkun itse.
 4. Google Translate -painike verkkosivustollasi näyttää melko epäammattimaiselta.
 5. Kloonatulla verkkosivustolla Clonable voit mainostaa tai toteuttaa markkinointistrategioita tällä verkkosivustolla (ja siten tällä ulkomaisella verkkotunnuksella), mikä ei ole mahdollista Google Translaten avulla.
Minulla on verkkokauppa, toimiiko sekin?

Kyllä vain! Jo useat asiakkaat ovat käyttäneet Clonable-työkalua verkkokauppansa kloonaamiseen. Se toimii samalla tavalla ja yhtä hyvin kuin blogin tai infosivun tapauksessa. Verkkokauppoja varten on jopa olemassa erityisiä korvauksia, jotka auttavat lisäämään konversiota. Kysy rohkeasti tästä.

Tarvitsenko teknistä osaamista kloonatakseni sivuston Clonable kautta?

Ei, et tarvitse mitään erityistietoja työskennelläksesi Clonable. Järjestelmämme on yksinkertaisesti suunniteltu ja helppokäyttöinen. Jos et tiedä, mitä tehdä, voit aina ottaa meihin yhteyttä ja kysyä kysymyksiä. Halutessasi voit myös valita, että Clonable konfiguroi työkalun.

Voiko mitä tahansa verkkosivustoa kloonata?

Kylläperiaatteessa mikä tahansa verkkosivusto voidaan kloonata! Kun kloonauksessa on käännös, on vain rajallinen määrä poikkeuksia, joissa kaikkea ei ole mahdollista kääntää kunnolla. Dynaamisen sisällön lataaminen ei silti ole aina mahdollista. Näin käy hieman useammin esimerkiksi Shopify- ja Wix-verkkokauppajärjestelmissä.

Voinko myös konfiguroida kloonini osoitteessa Clonable?

Clonable -kloonin määrittäminen itse on erittäin helppoa. Haluaisitko silti, että konfiguroisimme sen puolestasi? Voit! Voimme optimoida kloonisi nopeasti ja tehokkaasti. Haluatko lisätietoja kustannuksista? Ota sitten yhteyttä meihin.

Voinko linkittää toiseen tiliin esimerkiksi Google Analyticsia, Doofinderia, Google Search Consolea tai muita hakukoneita varten?

Kyllä, tämän voi tehdä helposti. Verkkokauppojen osalta tämä ei kuitenkaan ole aina suositeltavaa, koska maksutapahtumat tapahtuvat alkuperäisellä tilillä.

Mitä eroa on sivuston uudelleenohjaamisella nykyiselle sivustolleni ja sivuston kloonaamisella?

Sivun linkittäminen ei ole sama asia kuin kloonaus osoitteessa Clonable. Kun kloonaat sivun, voit muokata sitä maan tai alueen ulkoasun ja avainsanojen mukaiseksi. Näin varmistetaan, että hakukoneet löytävät sivustosi paremmin ja että asiakas tuntee olonsa kotoisammaksi sivustollasi.

Mikä on käännöksen laatu?

Latinalaisilla aakkosilla kirjoitettujen kielten osalta käännöksen laatu on joka tapauksessa 95-97 prosenttia. Kyrillisillä kirjaimilla kirjoitetuissa kielissä se on vähintään 93 prosenttia. Muiden kielten, kuten japanin ja kiinan, osalta laatu on vielä heikompi. Arvioimme sen olevan vähintään 90 prosenttia. Suosittelemme aina käymään muutaman asian huolellisesti läpi:

 • Valikon otsikot: koska sanojen määrä on rajallinen, jotkut sanat saatetaan silti korvata väärällä synonyymillä.
 • Kotisivut ja muut erittäin tärkeät sivut.
 • Yleiset sopimusehdot ja muut oikeudelliset asiakirjat.

Laatu on helppo nostaa 98-99 %:iin Clonable -työkalumme avulla erittäin yksinkertaisen editorin ja korvaussääntöjemme avulla. Oikolukija pystyy parantamaan sivustoa hyvin nopeasti. Kaiken kaikkiaan käytät oikolukijankin kanssa huomattavasti vähemmän rahaa kuin jos käännätät ja syötät kaiken käsin.

Lue lisää käännösten laadusta: https://www.clonable.fi/kwaliteit-vertalingen-clonable-ai-vertaalmachine/.

Miten aloittaa Clonable?

Voit aloittaa Clonable, kun olet luonut tilin. Voit täällä luo tilisi suoraan. Kun olet luonut tilisi, pääset välittömästi Clonablen kojelautaan. Kojelaudassa voit heti aloittaa kloonin luomisen.

Voinko todella kokeilla Clonable ilmaiseksi?

Kyllä, voit luoda kloonin verkkosivustostasi täysin ilmaiseksi ja ilman velvoitteita ja kokeilla sitä 14 päivän ajan Clonable. Kokeilujakson aikana käännetään vain rajoitettu määrä sivuja.

Voinko käyttää Clonable sivustoa verkkokaupassani?

Kyllä, voit käyttää myös Clonable sivustoa verkkokaupassasi. Magento, Shopware, Woocommerce, Logic4 ja monet muut järjestelmät toimivat erinomaisesti. Muista kuitenkin, että CMS-järjestelmissä, kuten Lightspeedissä ja Shopifyssa, saattaa olla rajoitetumpia toimintoja, kun käytät Clonable, esim. captcha-koodit, tietyt laajennukset, jotkut suodattimet jne.

Hakukoneet indeksoivat käännetyn sivustoni?

Käännetyt sivustosi indeksoidaan vasta, kun olet päättänyt poistaa "No-index". On tärkeää, että olet suorittanut kaikki vaaditut vaiheet Clonable-kojelaudassa ennen no-indexin poistamista käytöstä. Vasta kun olet suorittanut nämä vaiheet ja poistanut no-indexin käytöstä, verkkosivustosi indeksoidaan.

Tilien yhdistäminen

Miten linkitän Google Analytics -tilini?

Ohjeet Google analytics -tilin linkittämiseksi seuraavat. Verkkokauppojen osalta on hyvä tietää, että mittaamme konversiot mieluiten samalta analytiikkatililtä kuin alkuperäinen verkkokauppa.

Miten linkitän Google Search Consolen kloonattuun sivustooni?

Voit lisätä kloonatun sivuston Google Search Consoleen samalla tavalla kuin tavallisen sivustosi.
Lisää ponnahdusikkuna → syötä verkkotunnus tai URL-osoite

Clonable Back-End

Miten työskentelen kloonatun verkkosivuston back-endissä?

Kloonatulla verkkosivustolla ei ole omaa back-endiä, sillä se on vain etusivun live-kopio. Kaikki alkuperäisen sivuston back-endissä tehdyt muutokset näkyvät automaattisesti käännetyssä kloonissa. Kun vain kloonatussa paikassa haluat tehdä muutoksia, kuten lisätä avainsanoja tai vaihtaa logoja, voit säätää tätä valikossa Clonable.

Mitä voin muuttaa back-endissä?

Clonable -sivuston avulla lähes kaikkea sivustollasi on helppo muokata. Sivustosi lokalisoimiseksi voit helposti muokata seuraavia asioita:

 • (Haku) sanat
 • Kuvat
 • Näytä tai älä näytä tekstejä
 • Logot
 • Käyttökelpoiset tuotteet
 • Etusijajärjestys:
  • Maksutavat
  • Toimitusmaa
 • URL-osoitteet
 • XML-syötteet
 • jne.

Pyydä klooni

Kuinka kauan kestää, ennen kuin klooni on valmis?

Klooni on luotu 10 minuutissa ja valmis käytettäväksi. DNS-muutosten vuoksi kestää kuitenkin usein kauemmin, ennen kuin sivusto on käytettävissä kaikkialla maailmassa. Valitettavasti Clonable -osoitteessa emme myöskään voi vaikuttaa siihen, kuinka kauan IT-yritykseltäsi kestää asettaa kielitunnisteet oikein. Voit kuitenkin jo aloittaa ensimmäisten muutosten toteuttamisen. Myönnämme kahden viikon läpimenoajan.

Mitkä ovat kloonatun verkkosivuston kustannukset?

Ajantasainen yleiskatsaus hinnoistamme löytyy Hinnat-sivulta osoitteessa Clonable. Jos haluat tarjouksen räätälöidystä verkkosivustosta tai myymälästä, ota meihin yhteyttä.

Mitä tietoja tarvitaan kloonauspyyntöä varten?

Clonable toimii useimpien verkkosivustojen ja monien verkkokauppojen kanssa. Jos haluat nähdä, sopiiko verkkosivustosi tai verkkokauppasi kloonattavaksi, voit luoda demon helposti Clonable Dashboardin kautta. Oletko vakuuttunut Clonable:n voimasta? Valitse sitten sinulle parhaiten sopiva paketti ja täytä maksutiedot. Siinä kaikki, muuta emme tarvitse!

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.