🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

WooCommerce verkkosivuilla käännös: 5 minuutissa?

WooCommerce webshop käännös: 5 minuutissa?

WooCommerce on yksi yleisimmin käytetyistä sähköisen kaupankäynnin ratkaisuista, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevien toimintojen lisäksi myös käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen. WooCommerce on ihanteellinen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille verkkokaupan omistajille, sillä siinä voi muokata tuotteita, kategorioita ja koko ostoprosessia. Yksi WooCommercen houkuttelevimmista puolista on sen helppo integroitavuus olemassa olevaan WordPress-sivustoosi. Muutamalla klikkauksella voit lisätä tehokkaita verkkokauppatoimintoja, kuten tuotteiden hallinnan, tapahtumien käsittelyn ja varastotasojen seurannan. Lisäksi WooCommerce tarjoaa valikoiman laajennuksia ja liitännäisiä, joiden avulla voit laajentaa ja mukauttaa verkkokauppasi toiminnallisuutta vastaamaan erityistarpeita.

WooCommerce käännös useilla kielillä:

Yksi tärkeimmistä vaiheista verkkoliiketoiminnan kasvattamisessa on verkkokauppasi kääntäminen laajemman yleisön tavoittamiseksi. Kyky tarjota WooCommerce-verkkokauppasi useilla kielillä avaa oven kansainvälisille markkinoille ja laajentaa maailmanlaajuista ulottuvuuttasi. Mutta miten hoidat tämän tekemättä siitä aikaa vievää ja monimutkaista prosessia?

Vaihtoehdot WooCommerce-verkkokaupan kääntämiseen:

WooCommerce-verkkokaupan kääntämiseen on useita lähestymistapoja, joista jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa. Tarkastellaan viittä yleistä menetelmää:

1. Käännösliitännäisten käyttäminen:

Suosittu ja helppokäyttöinen menetelmä on käyttää käännösliitännäisiä. Näiden työkalujen avulla voit nopeasti ja tehokkaasti lisätä käännöksiä tuotesivuille, kategorioihin ja muihin verkkokauppasi keskeisiin osiin. Joitakin tunnettuja käännösliitännäisiä WooCommerceen ovat MultilingualPress, WPML, Polylang, TranslatePress ja Loco Translate.

Käännösliitännäisten edut:

 • Ajansäästö: Asennuksen jälkeen voit aloittaa kääntämisen heti.
 • Edullinen: Käännösliitännäiset ovat usein kustannustehokkaita verrattuna muihin menetelmiin.
 • Joskus käyttäjäystävällinen: työskentelet tutussa ympäristössä.

Käännösliitännäisten haitat:

 • Oppimiskäyrä: Toiminnallisuuden täydellinen omaksuminen voi viedä jonkin aikaa. Konfigurointi on usein hyvin monimutkaista.
 • Vaikutus tietokantaan: Jotkin lisäosat voivat vaikuttaa verkkokauppasi tietokannan suorituskykyyn.
 • Verkkosivuston nopeus: monissa tapauksissa lisäosat vaikuttavat haitallisesti verkkosivuston nopeuteen, varsinkin jos verkkokaupassasi on paljon tuotteita.
 • Ei ole räätälöity WooCommerce-käyttäjille: Usein lisäosat perustuvat pääasiassa WordPress-käyttäjille, eivät WooCommerce-kauppojen omistajien erityistarpeisiin.

2. Monipaikkaisen ympäristön käyttäminen:

Edistyneempi lähestymistapa on perustaa monisivustoympäristö. Siinä luot erilliset verkkokaupat jokaiselle kielelle, mikä tarjoaa enemmän hallinta- ja muokkausmahdollisuuksia.

Monipaikkaisen ympäristön edut:

 • Optimaalinen suorituskyky: Jokainen verkkokauppa toimii erikseen, mikä parantaa kokonaissuorituskykyä.
 • Erillinen hallinta: Jokaista kielivaihtoehtoa voidaan mukauttaa ja hallita erikseen.

Monipaikkaisen ympäristön haitat:

 • Aikaavievää: Kunkin kielen sivujen lisääminen vie aikaa.
 • Ylläpito: Yksittäisten verkkokauppojen hallinta on erittäin työlästä.

3. Käännä ilman lisäosaa:

Jotkut sivuston omistajat haluavat kääntää WooCommerce-verkkokaupan ilman käännösliitännäisiä. Sen sijaan käytetään usein manuaalista kääntämistä FTP-tiedostojen ja käännöstyökalujen, kuten Poeditin, avulla. Vaikka tämä menetelmä tarjoaa joitakin etuja, siinä on myös merkittäviä haittoja.

Kääntämisen edut ilman lisäosaa:

 • Suora hallinta: Kun käännät käsin, voit hallita suoraan jokaista käännettyä lausetta ja lausetta.
 • Ei riippuvuutta liitännäisistä: Jotkut käyttäjät välttävät liitännäisten käyttöä mahdollisten komplikaatioiden vähentämiseksi.

Kääntämisen haitat ilman lisäosaa:

 • Aikaavievää: Manuaalinen kääntäminen FTP:n ja Poeditin kautta voi viedä huomattavasti enemmän aikaa, erityisesti suurissa verkkokaupoissa.
 • Tehokkuuskysymykset: Prosessi ei ole yhtä tehokas ja skaalautuva, joten se ei sovellu yrityksille, joilla on nopeasti kasvavia kansainvälisiä tarpeita.
 • Kustannusnäkökulma: Manuaalisen kääntämisen työvoimakustannukset voivat olla huomattavat, varsinkin jos lisäät säännöllisesti uutta sisältöä.

4. Yhteistyössä käännöstoimiston kanssa:

Toinen vaihtoehto on työskennellä erikoistuneen käännöstoimiston tai freelance-kääntäjän kanssa. Vaikka tämä vaikuttaa ammattimaiselta ja vaivattomalta lähestymistavalta, sillä on myös omat etunsa ja haittansa.

Käännöstoimiston kanssa työskentelyn edut:

 • Ammattimainen laatu: Käännöstoimistot tarjoavat korkealaatuisia käännöksiä, jotka usein ovat äidinkielisten kääntäjien tekemiä. (Tosin myös nämä käyttävät usein Ai-käännöskoneita).

Käännöstoimiston kanssa työskentelyn haitat:

 • Kustannukset: Tämä voi olla erityisen huolestuttavaa pienille yrityksille, joiden budjetti on rajallinen.
 • Riippuvuus: Olet riippuvainen käännöstoimiston nopeudesta ja saatavuudesta, mikä voi vaikuttaa kielteisesti kansainvälistymisprosessin tahtiin.
 • Vähemmän suoraa valvontaa: Vaikka käännösprosessi on ammattimainen, se voi olla vähemmän joustava ja muutosten toteuttaminen voi kestää jonkin aikaa.
 • Ei kaikkia prosesseja: Käännöstoimistot ratkaisevat vain käännösosuuden puolestasi. Kaikki muut prosessit, kuten käännösten sijoittaminen verkkosivustolle, on edelleen tehtävä itse. Tämä tekee siitä monimutkaisen prosessin.

Vaikka nämä menetelmät voivat soveltua tiettyihin tilanteisiin, ne eivät välttämättä ole ihanteellinen valinta yrityksille, jotka pyrkivät tehokkuuteen, kustannusten hallintaan ja nopeaan sopeutumiseen muuttuviin kansainvälisiin markkinoihin. Seuraavassa osiossa tarkastelemme tarkemmin, miten Clonable vastaa näihin haasteisiin ja miksi se on ylivoimainen ratkaisu monikielisille WooCommerce-verkkokaupoille.

5. Clonable: Lopullinen ratkaisu monikielisille WooCommerce-verkkokaupoille:

Käännösvaihtoehtojen meressä Clonable erottuu lopullisena ratkaisuna WooCommerce-verkkokauppojen kääntämiseen. Uusien toimintojen viimeaikainen lisääminen tekee Clonable:sta välttämättömän työkalun niille, jotka suhtautuvat vakavasti kansainväliseen laajentumiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet Clonable:

 1. SEO-parannus: Clonable lisää saumattomasti kielitunnisteet kaikkien sivujesi otsikko-osioon, mikä parantaa SEO-suorituskykyä kloonien ja alkuperäisen sivuston välillä.
 2. Helppo integrointi alikansioihin: Clonable mahdollistaa kloonin vaivattoman sisällyttämisen verkkosivustosi alikansioon, jolloin monimutkaiset tekniset määritykset WordPressissä ovat tarpeettomia.
 3. Käyttäjäystävällinen kielikytkin: Intuitiivisen kielikytkimen avulla käyttäjien on helppo siirtyä eri kielten välillä.
 4. Tuki WooCommercelle: Clonable tarjoaa täyden tuen WooCommercelle, mikä tekee konversioseurannasta eri kielillä saumatonta.

Clonable:

 1. Ei koske tuotteita: Päätä, mitkä tuotteet haluat näyttää tai olla näyttämättä ulkomaisissa kaupoissasi, jotta saat maksimaalisen joustavuuden.
 2. Lukuun ottamatta sivuja: Päätä, mitkä sivut haluat näyttää tai olla näyttämättä ulkomaisissa kaupoissasi, jotta saat mahdollisimman paljon joustavuutta.
 3. Hintojen eriyttäminen kloonin mukaan: mukauta hintoja kohdemaan mukaan yksilöllistä hinnoittelustrategiaa varten.
 4. Valuutanvaihto: Tarjoa asiakkaille mahdollisuus maksaa paikallisessa valuutassa.

Näiden innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta Clonable asettaa uuden standardin WooCommerce-verkkokauppojen kääntämisessä.

puuttuva block-media alt-teksti

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: