🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Sähköinen kaupankäynti Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Brexitin jälkeen saatat epäillä laajentumista Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Entä säädökset? Mitä Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaat haluavat? Miten toimitus toimii? Mihin sinun on kiinnitettävä huomiota? Tässä blogikirjoituksessa saat lisätietoja Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoista, Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaiden ostokäyttäytymisestä ja toimitusvaihtoehdoista. 9 prosenttia sähköisestä kaupankäynnistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa koski ostoksia ulkomailta, mutta 26 prosenttia on valmis maksamaan enemmän nopeasta toimituksesta. Jos siis voit taata nopean toimituksen, on varmasti mielenkiintoista tulla Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille. Clonable avulla englanninkielinen verkkosivustosi tai englanninkielinen verkkokauppasi on tehty hetkessä.

3 tärkeintä ulkomaista verkko-ostosta:
  1. Kiina

  2. Yhdysvallat

  3. Saksa

3 tärkeintä tuoteryhmää:
  1. Vaatteet ja kengät (29 %)

  2. Kauneus ja terveys (21 %)

  3. Elektroniikka (16 %)

3 suosituinta maksutapaa:
  1. Maksukortti (31 %)

  2. Luottokortti (30 %)

  3. Digitaalinen lompakko (Paypal, Allpay; 29 %)

Luvut: Rajat ylittävä Kansainvälisen postiyhteistyön (IPC) tekemä sähköisen kaupankäynnin ostajatutkimus.

Toimitus Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

Brexitin jälkeen tavaroiden vapaa liikkuvuus Euroopan unionin ja Yhdistyneen kuningaskunnan välillä on päättynyt. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tapahtuvan sähköisen kaupankäynnin osalta tämä tarkoittaa, että lähetyksiin on sovellettava arvonlisäveroa ja mahdollisia tuontitulleja. Tämä ei vaikuta vain sinuun lähettäjänä vaan myös vastaanottajaan. Onneksi monet pakettipalvelut tarjoavat apua. Esimerkiksi PostNL:l lä voit valita kaksi ratkaisua, joilla voit jatkaa lähetyksiä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan: joko vastaanottaja maksaa arvonlisäveron ja tuontitullit tai sinä lähettäjänä. On myös asioita, jotka sinun on järjestettävä itse, kuten rekisteröityminen Yhdistyneen kuningaskunnan veroviranomaisille, sillä briteillä on oma arvonlisäveronsa, ja EORI-numeron hakeminen. Lisätietoja saat PostNL:n kätevästä etenemissuunnitelmasta, jota voit seurata.
Yli 57 prosenttia briteistä kierrättää pakkauksensa, joten muista käyttää kestäviä pakkauksia, kun lähetät lähetyksiä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: