🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Sähköinen kaupankäynti Belgiassa

Onko sinulla hollantilainen sivusto ja haluatko viedä sen ulkomaille? Hyvä ensimmäinen askel on laajentua eteläisiin naapureihimme ja aloittaa sähköinen kaupankäynti Belgiassa. Vuonna 2021 55 prosenttia verkkokauppaostoksista tehtiin ulkomailla, joista 34 prosenttia Alankomaissa. On siis varmasti järkevää tarjota tuotteitasi tai palveluitasi myös Belgiassa. Koska he puhuvat samaa kieltä, sinun ei tarvitse kääntää sivustoasi. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota tiettyihin termeihin: esimerkiksi "showroom" on flaamiksi "toonzaal", ja "sale" on "solden". Näiden pienten sanamuutosten ansiosta myös belgialaiset hakukoneet löytävät sivustosi. Alankomaalaisen ja belgialaisen asiakkaan välillä on kuitenkin joitakin eroja. Lue belgialaisten verkko-ostokäyttäytymisestä tältä sivulta.

3 tärkeintä ulkomaista verkko-ostosta:
  1. Alankomaat

  2. Ranska

  3. Kiina

3 tärkeintä tuoteryhmää:
  1. Vaatteet ja kengät (29 %)

  2. Elektroniikka (16 %)

  3. Kauneus ja terveys (15%)

3 suosituinta maksutapaa:
  1. Maksukortti (34 %)

  2. Luottokortti (25 %)

  3. Digitaalinen lompakko (Paypal, Allpay; 24 %)

Luvut: Rajat ylittävä Kansainvälisen postiyhteistyön (IPC) tekemä sähköisen kaupankäynnin ostajatutkimus.

Maksa ja lähetä Belgiaan

Belgiassa ihmiset maksavat mieluiten pankkikortilla. Mutta iDealia ei tunneta siellä. Sen sijaan he käyttävät Bancontactia sähköisenä maksutapana. Jos siis haluat tuoda verkkosivustosi Belgiaan, on tärkeää, että lisäät tämän maksutavan sivustolle.

Toimitukseen voit yleensä käyttää vain Alankomaiden postipalvelua. Itse asiassa belgialaiset pitävät tärkeänä, että me yksinkertaisesti toimitamme pakettinsa tutun PostNL-verkon kautta sen palvelulla. Koska he tuntevat tämän yrityksen, se luo luottamusta, kun lähetät tuotteesi PostNL:n kautta. Tämä luottamus puolestaan lisää osaltaan todennäköisyyttä, että ihmiset ostavat jotain verkkosivustoltasi.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: