Tietoja Clonable

Clonable - kloonaus- ja lokalisointityökalu verkkosivustoille ja verkkokaupoille.

E-mail
info[@]clonable.net
Puhelinnumero
+31 492 77 52 69
Osoite

Liikekeskus Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Yleiset ehdot

Clonable ("Clonable" ja/tai "me") tarjoaa sinulle alustan, johon sovelletaan tiukasti seuraavia ehtoja ja edellytyksiä, joista ei voida neuvotella ja joita voidaan muuttaa sinulle osoitetulla ilmoituksella Clonable:n täydellisen harkinnan mukaan jäljempänä olevien ehtojen ja edellytysten mukaisesti.

Hyväksymällä ja hyväksymällä tämän alustasopimuksen ("Sopimus") ehdot valitsemalla (a) "Hyväksyn" näiden ehtojen hyväksymisen, (b) suorittamalla rekisteröintiprosessin (c) käyttämällä alustaa millään tavalla, kuten lataamalla tai lataamalla sisältöä tai käyttämällä Clonable ja/tai kolmansien osapuolten alustan kautta tarjoamia palveluita, sinusta tulee Clonable:n asiakas ja hyväksyt seuraavat ehdot sekä solmit laillisen ja sitovan sopimuksen Clonable kanssa.

Tässä sopimuksessa kaikki viittaukset sinuun ja/tai sinun ja/tai käyttäjään ja/tai asiakkaaseen tarkoittavat osapuolta, joka tekee tämän sopimuksen Clonable kanssa.

Yleiskatsaus
Clonable tarjoaa tiettyjä palveluja verkkosivustollamme tai sen kautta, www.Clonable.net (ja muut, mahdollisesti käännetyt verkkotunnukset, kuten www.Clonable.fi jne. ("Alusta") . Alusta tarjoaa monikäyttöisen käännöspalvelun, jonka avulla voit muuttaa paikallisen sivustosi monikieliseksi ja/tai monikansalliseksi verkkosivustoksi ("Clonable-palvelu"). Sopimusta sovelletaan Clonable-palveluun. Kaikki alustan kautta saataville asetetut sisällöt ja palvelut, joita ei ole asetettu saataville alla olevana "Viimeksi tarkistettu" -päivämääränä, katsotaan automaattisesti osaksi Clonable-palvelua, kun ne asetetaan ensimmäisen kerran saataville alustan kautta.

Ehtojen hyväksyminen / sisäänpääsy
Et saa käyttää alustaa, jos et hyväksy sopimuksen ehtoja.

Et myöskään saa käyttää alustaa, jos (i) paikalliset lait ja asetukset kieltävät sinua käyttämästä alustaa tai (ii) et ole täysin kykenevä ja valtuutettu tekemään sitovaa sopimusta Clonable kanssa.

Käyttämällä alustaa vakuutat ja takaat, että sinulla on oikeus, valtuudet ja kyky tehdä tämä sopimus ja noudattaa kaikkia sen ehtoja ja edellytyksiä.

Tietosuojakäytäntö
Clonable :n tietosuoja ja tietojen kerääminen on esitetty Clonable:n tietosuojakäytännössä(Klikkaa tästä tietosuojakäytäntöön). Suostut siihen, että Clonable käyttää tietojasi tietosuojakäytännön mukaisesti.

Rekisteröinti
Clonable -palvelun ja alustan käytön ehtona on, että olet sen verkkosivuston laillinen omistaja, johon liittyen käytät alustaa, Clonable-palvelua. Edellytyksenä on myös, että olet kaiken siihen liittyvän immateriaalioikeuden omistaja (tai verkkosivuston omistajan laillinen edustaja).

Sinun on rekisteröidyttävä osoitteessa Clonable, jotta voit käyttää Clonable-palvelua ja -alustaa. Rekisteröityäksesi osoitteeseen Clonable sinun on annettava voimassa oleva sähköpostiosoite (jota käytetään tilisi yksilöllisenä tunnisteena), nimesi ja salasanasi.

Olet vastuussa salasanasi ja tilisi luottamuksellisuuden säilyttämisestä ja sitoudut olemaan siirtämättä, lainaamatta tai muulla tavoin siirtämättä sähköpostiosoitettasi tai salasanaasi kolmannelle osapuolelle Clonable-palvelun ja -alustan käyttöä varten.

Olet myös yksin vastuussa kaikesta tililläsi tapahtuvasta toiminnasta. Voit muuttaa salasanasi tai muut tilitietosi milloin tahansa noudattamalla profiilisivullasi olevia ohjeita.

Sitoudut ilmoittamaan meille välittömästi tilisi luvattomasta käytöstä tai muusta tiliisi tai Clonable-palveluun liittyvästä tietoturvaloukkauksesta ja varmistamaan, että kirjaudut ulos / suljet tilisi (tarvittaessa) jokaisen istunnon päätteeksi.

Käyttäessäsi Clonable-palvelua ja -alustaa hyväksyt, että: (i) antaa tiettyjä ajantasaisia, täydellisiä ja tarkkoja tietoja sinusta, kun foorumi sitä pyytää, ja (ii) ylläpitää ja päivittää näitä tietoja tarpeen mukaan, jotta ne pysyvät ajantasaisina, täydellisinä ja tarkkoina. Jos rekisteröinnin yhteydessä antamasi tiedot ovat virheellisiä, Clonable pidättää oikeuden sulkea tilisi välittömästi ja oikeutesi käyttää Clonable-palvelua ja -alustaa.

Emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että et noudata mitään edellä mainituista velvoitteista.

Maksu
Eri maksurakenteet ja Clonable-palvelusta maksettavat maksut on esitetty alustalla ("Maksut") tai ne on määritelty erillisessä sopimuksessa, joka koskee sinua asiakkaana. Clonable palvelut suorittaa Clonable sen jälkeen, kun Clonable on hyväksynyt online-rekisteröinnin ja maksanut täysimääräisesti Clonable-palvelun maksut, jotka on määritelty palvelualustalla tai asiakkaan kanssa tehdyssä erityissopimuksessa.

Jos et maksa mitään maksua muun muassa takaisinmaksun, petoksen, luottokortin hylkäämisen tai muun syyn vuoksi, Clonable on oikeus välittömästi keskeyttää tai lopettaa käyttöoikeutesi alustaan ja Clonable-palveluihin, sanotun kuitenkaan rajoittamatta oikeutta periä sinulta takaisin kaikki erääntyneet summat tai muita Clonable:n käytettävissä olevia oikeuksia tai oikeussuojakeinoja.

Clonable pidättää oikeuden muuttaa maksukäytäntöään ja Clonable palveluista perittäviä maksuja ajoittain, ja tällaiset muutokset tulevat voimaan välittömästi. Kaikki palkkiot ja muut maksut maksetaan alustassa ilmoitetussa valuutassa. Jos valuuttaa ei ole ilmoitettu, kaikki maksut ilmoitetaan euroina, ja ne eivät sisällä kaikkia kyseisellä lainkäyttöalueella sovellettavia veroja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen arvonlisäveroon, jos se on sovellettavissa).

Sitoudut maksamaan Clonable maksut kaikista Clonable palveluista, jotka ostat Clonable. Hyväksyt lisäksi, että olet vastuussa kaikkien sovellettavien verojen maksamisesta, jotka ovat maksettavina ja jotka on maksettava sillä lainkäyttöalueella, jolla sopimus tehdään.

Maksut Clonable-palveluista suoritetaan turvallisen kolmannen osapuolen verkkosivuston kautta. Hyväksyt kuitenkin, että Internet-lähetysten turvallisuutta tai yksityisyyttä ei voida taata ja että kolmas osapuoli voi lukea ja/tai siepata kaikki antamasi tiedot (mukaan lukien luottokorttitiedot). Clonable ei ole vastuussa tietojen sieppauksesta ja/tai hakkeroinnista tai muusta luvattomasta pääsystä tietoihin, jotka olet antanut Clonable-palveluja varten.

Lisenssi Clonable-palvelun käyttöön ja käyttämiseen.
Clonable myöntää sinulle täten henkilökohtaisen, ei-siirrettävissä olevan, ei-yksinomaisen lisenssin ("Lisenssi") käyttää alustaa Clonable-palvelun käyttämiseen, ja sinä hyväksyt sen täten.

Kaikki immateriaalioikeudet (mukaan lukien rajoituksetta tekijänoikeudet, liikesalaisuudet, tavaramerkit, patentit jne.), jotka esiintyvät tai sisältyvät ja/tai liittyvät alustaan (mukaan lukien rajoituksetta ohjelmistokoodi, käyttöohjeet ja kaikki muu dokumentaatio) ovat ja pysyvät Clonable:n yksinomaisena omaisuutena. Mikään tässä sopimuksessa ja/tai lisenssin myöntämisessä ei merkitse luopumista Clonable:n immateriaalioikeuksista minkään lain nojalla.

Lisenssi ei sisällä alustan, Clonable-palvelun tai sen sisällön jälleenmyyntiä tai kaupallista käyttöä, alustan, Clonable-palvelun tai sen sisällön johdannaiskäyttöä eikä tiedonlouhinnan, robottien tai vastaavien tiedonkeruu- ja louhintatyökalujen käyttöä. Alustaa, Clonable-palvelua tai mitään sen osaa ei saa jäljentää, monistaa, kopioida, myydä, jälleenmyydä, vierailla tai muuten hyödyntää kaupallisessa tarkoituksessa ilman Clonable:n nimenomaista kirjallista suostumusta. Et myöskään saa kopioida tai jäljitellä mitään osaa tai kaikkia alustan ulkoasua tai ulkoasua. Nämä on suojattu teollis- ja tekijänoikeuksilla.

Clonable voi ajoittain julkaista uusia työkaluja ja resursseja alustalla tai ottaa käyttöön muita palveluja ja/tai ominaisuuksia alustalla. Kaikkiin uusiin palveluihin ja ominaisuuksiin sovelletaan tätä Sopimusta sekä mahdollisia muita käyttöehtoja, joita voimme antaa kyseisille palveluille tai ominaisuuksille.

Clonable määrittelee oman harkintansa mukaan, mikä on alustan väärinkäyttöä. Clonable pidättää oikeuden sulkea tilisi, jos Clonable katsoo, että olet rikkonut sopimusta.

Sisällön käytön rajoittaminen
Hyväksyt, että Alusta voi sisältää tietoja, ohjelmistoja, valokuvia, videoita, tekstiä, grafiikkaa, musiikkia, ääniä tai muuta materiaalia (yhdessä "Sisältö"), jotka on suojattu tekijänoikeuksilla, patenteilla, tavaramerkillä, liikesalaisuuksilla tai muilla omistusoikeuksilla, ja että nämä oikeudet ovat voimassa ja suojattuja kaikissa muodoissa, medioissa ja tekniikoissa, joita on olemassa tai joita kehitetään tulevaisuudessa. Alankomaiden tekijänoikeuslainsäädäntö suojaa koko sisältöä yhdessä kollektiivisena teoksena, ja me omistamme tekijänoikeuden tällaisen sisällön valintaan, koordinointiin, järjestelyyn ja parantamiseen. Sisällön muokkaaminen tai käyttö muuhun tarkoitukseen, mukaan lukien sisällön käyttö muulla verkkosivustolla tai verkottuneessa tietokoneympäristössä, on ehdottomasti kielletty. Ellemme nimenomaisesti anna etukäteen kirjallista lupaa, käyttäjä sitoutuu olemaan jäljentämättä, jakamatta, myymättä, muokkaamatta, vuokraamatta, liisaamatta, lainaamatta, mukauttamatta, kääntämättä, luomasta (kokonaan tai osittain) siihen perustuvia johdannaisteoksia, purkamatta, dekompiloimatta, käänteismuokkaamatta, purkamatta tai muulla tavoin vähentämättä alustaa tai Clonable-palvelua, mukaan lukien sen sisältöä, kokonaan tai osittain.

Clonable nimi ja logo ovat Clonable-yhtiön teollis- ja tekijänoikeuksia. Kaikki muut alustalla esiintyvät tavaramerkit ovat omistajiensa tavaramerkkejä. Yhteistyökumppaneillamme voi olla myös muita omistusoikeuksia sisältöön, jonka ne asettavat saataville Clonable-palvelun ja -alustan kautta. Omistamiamme kauppanimiä, tavaramerkkejä ja palvelumerkkejä, riippumatta siitä, onko ne rekisteröityjä vai rekisteröimättömiä, ei saa käyttää minkään sellaisen tuotteen tai palvelun yhteydessä, joka ei ole omistamamme, millään tavalla, joka todennäköisesti aiheuttaa sekaannusta. Minkään alustalla ei voida tulkita antavan, implisiittisesti, estoppelilla tai muulla tavoin, lisenssiä tai oikeutta käyttää mitä tahansa kauppanimiämme, tavaramerkkejämme tai palvelumerkkejämme ilman nimenomaista kirjallista ennakkosuostumustamme.

Tuotteen laatu
Clonable pyrkii olemaan mahdollisimman tarkka. Clonable ei kuitenkaan takaa, että tuotekuvaukset, tekstit ja/tai muut käännetyt tiedot, joita sivustollasi tarjotaan, ovat tarkkoja, täydellisiä, luotettavia, ajankohtaisia ja/tai virheettömiä. Sen estämättä, mitä edellä mainitussa laatuvapauslausekkeessa sanotaan, Clonable käyttää, mutta ei ole velvollinen, verkkosivuston käyttäjäkäyttäytymistäsi parantaakseen Clonable-palvelutuotteen laatua. Hyväksyt, että Clonable tai sen tytäryhtiöt ja palveluntarjoajat eivät ole vastuussa mistään epätarkasta, epätäydellisestä, epäluotettavasta tai virheellisestä toiminnasta, joka liittyy Clonable-palveluihin ja verkkosivujesi käännettyihin tietoihin.

Alustan kautta toimitettu materiaali
Tässä määritelmässä " Clonable-palvelun ja -alustan kautta toimitettu materiaali" tarkoittaa kaikkia ja kaikkia tietoja, informaatiota, tekstiä, ohjelmistoja, äänitiedostoja, kuvia, valokuvia, grafiikkaa, videoita, viestejä, tiedostoja, linkkejä tai muuta materiaalia ("Materiaalit") verkkosivustollasi riippumatta siitä, onko se käsikirjoitettua, salasanalla suojattua vai ei. Aineistoihin sovelletaan Clonable-palvelua, johon sisältyy aineiston siirtäminen kolmannelle osapuolelle, jotta voimme suorittaa Clonable-palvelun. Hyväksyt, että jos julkaiset materiaalia alustan kautta, myönnät automaattisesti Clonable:lle ja sen seuraajille ja siirronsaajille ei-yksinomaisen, maailmanlaajuisen, tekijänpalkkioista vapaan, jatkuvan, peruuttamattoman ja peruuttamattoman lisenssin materiaaleihin, jotta niitä voidaan käyttää, ladata ja tulostaa, näyttää, muokata, julkaista ja mukauttaa kokonaan tai osittain Clonable-palvelun suorittamiseksi. Olet yksin vastuussa kaikesta lähettämästäsi, lähettämästäsi tai jakamastasi materiaalista alustan kautta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sähköpostiviestintöjen, tietojen, arvostelujen, käyttäjäarviointien, valokuvien tai julkaistujen grafiikoiden sisältöön tai niihin liittyvään materiaaliin. Lähettämällä materiaalia verkkosivustollesi vakuutat ja takaat, että omistat kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja intressit tällaiseen materiaaliin ja siihen sisältyvään kuvaan.

Hyväksyt ja hyväksyt, että (a) pidätämme oikeuden (mutta emme ole velvollisia) tarkistaa materiaalit ennen kuin sallimme niiden julkaisemisen tai muunlaisen tallentamisen alustan kautta Clonable-palvelun yhteydessä; ja (b) voimme oman harkintamme mukaan tehdä mitä tahansa seuraavista: (i) valvoa materiaalien lähettämistä; (ii) muuttaa, poistaa tai kieltäytyä julkaisemasta tai sallimasta materiaalien julkaisemista tai tallentamista; ja/tai (iii) paljastaa minkä tahansa materiaalin tai minkä tahansa viestinnän alustan kautta ja niiden lähettämiseen liittyvät olosuhteet seuraaville tahoille: (a) kolmansille osapuolille Clonable-palvelun ja alustan käyttämiseksi; (b) sovellettavan lain noudattamiseksi; (c) viranomaisten pyyntöihin vastaamiseksi; (d) voimassa olevien oikeudellisten menettelyjen noudattamiseksi; (e) Clonable, alustan kävijöiden tai yleisön oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojelemiseksi; (f) jotta voimme käyttää käytettävissä olevia oikeussuojakeinoja tai rajoittaa mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja; ja/tai (g) valvoa Sopimuksen noudattamista; ja/tai (iv) jakaa Aineistot asianmukaisille viranomaisille ja rahoituslaitoksille, jos Clonable päättää oman harkintansa mukaan, että: (a) yrität huijata Clonable; (b) harjoitat petollista toimintaa tai muuta kiellettyä liiketoimintaa; (c) harjoitat rikollista toimintaa; tai (d) Aineistot ovat luonteeltaan vihamielisiä.

Emme missään tapauksessa ole vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, joka on aiheutunut siitä, että olet luottanut Aineistoon, me tai työntekijämme, toimihenkilömme, johtajamme, osakkeenomistajamme, edustajamme, asiamiehemme, edustajamme tai kumppanimme. Lisäksi emme voi valvoa emmekä ole vastuussa mistään vahingoista, jotka johtuvat siitä, että kolmas osapuoli käyttää (mukaan lukien rajoituksetta uudelleenjulkaiseminen) tai väärinkäyttää tietoja, jotka on vapaaehtoisesti julkistettu Clonable-palvelun ja -alustan minkä tahansa osan kautta.

Tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti et saa ladata, tallentaa, jakaa, lähettää, esittää, esittää, asettaa saataville tai muuten välittää yleisölle mitään aineistoa, johon sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia. Erityisesti aineistossasi olevan tekijänoikeudella suojatun aineiston luvaton käyttö (mukaan lukien jäljentäminen, jakelu, muokkaaminen, mukauttaminen, julkinen esittäminen, julkinen esittäminen, johdannaisteosten valmistaminen, saataville asettaminen tai muu välittäminen yleisölle alustan kautta) voi loukata kolmansien osapuolten oikeuksia ja on ehdottomasti kielletty. Tällainen loukkaus voi johtaa sopimuksen ja käyttöoikeutesi päättymiseen ja saattaa johtaa myös siihen, että asianomainen oikeudenhaltija tai sen puolesta nostetaan sinua vastaan siviili- tai rikosoikeudellisia kanteita.

 

Linkit kolmansien osapuolten sivustoihin

Alusta voi sisältää linkkejä tai kolmannen osapuolen sisältö voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille tai resursseihin. Koska meillä ei ole määräysvaltaa tällaisiin sivustoihin ja resursseihin, tunnustat ja hyväksyt, että emme ole vastuussa tällaisten ulkoisten sivustojen tai resurssien saatavuudesta emmekä suosittele niitä, emmekä ole vastuussa mistään sisällöstä, mainonnasta, tuotteista, palveluista tai muusta aineistosta (yhdessä "kolmannen osapuolen aineisto"), joka on saatavilla tällaisten sivustojen tai resurssien välityksellä tai niissä. Ymmärrät, että saatat altistua kolmannen osapuolen materiaalille, joka on loukkaavaa, sopimatonta tai paheksuttavaa. Lisäksi käyttäjä hyväksyy ja hyväksyy, että emme ole suoraan tai välillisesti vastuussa mistään vahingosta tai menetyksestä, joka aiheutuu suoraan tai välillisesti tällaisten sivustojen tai resurssien kautta tai niiden kautta saatavilla olevan kolmannen osapuolen materiaalin käytöstä tai siihen luottamisesta.

 

Saatavuus

Clonable sitoutuu käyttämään kohtuullisia ponnisteluja pyrkiäkseen tarjoamaan Clonable -palvelut ja pääsyn alustalle 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Joskus pääsy alustalle kuitenkin keskeytyy huolto-, päivitys- ja korjaustöiden vuoksi, jotka on tunnustettava Clonable:n suorittamiksi välttämättömiksi toiminnoiksi, tai Clonable:n valvonnan ulkopuolella olevien tietoliikenneyhteyksien ja laitteiden vikojen vuoksi. Clonable ei ota vastuuta tai korvausvastuuta mahdollisista tulonmenetyksistä, jotka voivat aiheutua.

 

Clonable voi muuttaa tai lopettaa alustan tai sen minkä tahansa osan tilapäisesti tai pysyvästi joko ilmoittamalla siitä sinulle tai ilmoittamatta siitä sinulle.

 

Käyttäjille annettava takuu, korvausvelvollisuus ja vastuusta luopuminen

Vakuutat ja takaat, että: (a) omistat immateriaalioikeudet tai olet hankkinut kaikki tarvittavat lisenssit ja luvat Materiaalin käyttämiseen alustan yhteydessä tapahtuvan käytön mukaisesti tai muuten Sopimuksen sallimalla tavalla; (b) sinulla on tarvittavat oikeudet Sopimuksen mukaisen lisenssin myöntämiseen. (c) olet saanut kaikilta aineistossasi kuvatuilta henkilöiltä luvan käyttää aineistoasi sopimuksessa määritellyllä tavalla, mukaan lukien aineiston jakelu, julkinen esittäminen, julkinen esittäminen ja jäljentäminen; ja (d) aineistosi ei loukkaa tai loukkaa minkään henkilön, yrityksen tai yhteisön tai muun kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia tai muita omistusoikeuksia, mukaan lukien julkisuus- tai yksityisyydensuojaa koskevat oikeudet.

 

Sitoudut vapauttamaan ja pitämään Clonable ja sen osakkaat, tytäryhtiöt, tytäryhtiöt, toimihenkilöt, edustajat, työntekijät, yhteisbrändääjät tai muut yhteistyökumppanit ja lisenssinantajat kaikista aineistostasi johtuvista tai siitä johtuvista vaateista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajokulut, alustan käyttösi, yhteytesi alustaan, väitteet siitä, että aineistosi on aiheuttanut vahinkoa jollekin toiselle, sinun ja jonkun muun alustan kautta mainostavan tai mainostavan henkilön väliset suhteet, sopimusehtojen rikkominen tai minkään oikeuksien, mukaan lukien immateriaalioikeudet, rikkominen.

 

Takuiden hylkääminen

Ymmärrät ja hyväksyt nimenomaisesti, että sovellettavan lain sallimissa rajoissa:

 

Clonable tarjoaa alustan ja sisällön sellaisena kuin se on, ilman minkäänlaista takuuta, ei nimenomaista, epäsuoraa, lakisääteistä tai muuta, mukaan lukien epäsuorat takuut omistusoikeudesta, loukkaamattomuudesta, myyntikelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Rajoittamatta seuraavia seikkoja Clonable ja sen lisenssinantajat eivät takaa, että (a) alusta ja sisältö täyttävät vaatimuksesi tai ovat jatkuvasti saatavilla, keskeytyksettä, ajoitta, turvallisesti tai virheettömästi; (b) alustan ja sisällön käytöstä saatavat tulokset ovat tehokkaita, tarkkoja tai luotettavia; (c) alustan ja sisällön laatu vastaa odotuksiasi; tai että (d) alustassa tai sisällössä olevat virheet tai puutteet korjataan. Mikään suullinen tai kirjallinen neuvo tai tieto, jonka saat osoitteesta Clonable tai Alustan ja Sisällön kautta tai niiden avulla, ei luo mitään takuuta, jota ei ole nimenomaisesti mainittu näissä Ehdoissa.

 

Clonable nimenomaisesti kieltäytyy kaikesta vastuusta, joka koskee toimia, jotka johtuvat siitä, että käyttäjä käyttää alustaa tai osallistuu alustaan, ja jotka johtuvat alustasta ja sen sisällöstä. Kaikki Clonable-palvelun seurauksena ladattu, saataville asetettu tai muulla tavoin alustan käytön kautta hankittu sisältö on käyttäjän oman harkinnan mukaan ja omalla vastuulla, ja hän on yksin vastuussa kaikista tietokonejärjestelmälleen aiheutuneista vahingoista tai tietojen menetyksestä, jotka johtuvat lataamisesta. Clonable ei ota vastuuta mistään tietokoneviruksista tai vastaavista koodeista, jotka ladataan käyttäjän tietokoneelle alustalta.

 

Clonable ei ota vastuuta kolmansien osapuolten tarjoamista alustoista tai materiaaleista, joihin pääsee linkitettyjen sivustojen kautta. Clonable ei anna mitään vakuutuksia tai takuita tällaisista kolmansista osapuolista, niiden sisällöstä tai alustasta, eikä ole vastuussa niistä. Käyttäjä toimii tällaisten kolmansien osapuolten kanssa omalla vastuullaan.

 

Johtajat, isännät, osallistujat, moderaattorit ja muut kolmannet osapuolet eivät ole valtuutettuja Clonable-puheenjohtajia, eivätkä heidän näkemyksensä välttämättä vastaa Clonable-puheenjohtajan näkemyksiä. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Clonable ei ole vastuussa aineistosta, joka johtuu immateriaalioikeuksista, kunnianloukkauksesta, yksityisyyden suojasta, julkisuudesta, säädyttömyydestä tai muista laeista. Clonable kieltäytyy myös kaikesta vastuusta, joka liittyy minkä tahansa aineiston käyttöön, väärinkäyttöön, katoamiseen, muuttamiseen tai saatavuuden puuttumiseen.

 

Clonable ei ole vastuussa mistään menetyksestä, jonka saatat kärsiä sen seurauksena, että joku muu käyttää salasanaasi tai tiliäsi tai tilitietojasi alustan yhteydessä tietämättäsi tai tietämättäsi.

 

Vastuun rajoittaminen

Clonable, sen osakkeenomistajat, toimihenkilöt, johtajat, työntekijät, yhteistyökumppanit, lisenssinantajat tai toimittajat eivät ole missään tapauksessa vastuussa sinulle tai kenellekään muulle mistään erityisistä, satunnaisista, epäsuorista, välillisistä, välillisistä tai rangaistusluonteisista vahingoista, mukaan lukien vahingot, jotka johtuvat käytön, tietojen tai voittojen menetyksestä, riippumatta siitä, oliko ne ennakoitavissa tai ei, tai jos Clonable on ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta, tai perustuvat mihin tahansa vastuun perusteeseen, mukaan lukien sopimuksen tai takuun rikkominen, huolimattomuus tai muu vahingonkorvausvelvollisuus, tai mihin tahansa muuhun vaatimukseen, joka aiheutuu Alustan tai Sisällön käytöstä tai siihen pääsystä tai sen käytöstä tai sen yhteydessä. Mikään ehdoissa ei rajoita tai sulje pois Clonable:n vastuuta Clonable:n tai sen työntekijöiden törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisesta laiminlyönnistä tai kuolemasta tai henkilövahingosta.

 

Clonable:n ja sen osakkeenomistajien, tytäryhtiöiden, lisenssinantajien ja toimittajien yhteenlaskettu vastuu tämän sopimuksen nojalla tai sen yhteydessä rajoittuu Clonable:n ja käyttäjän välisessä sopimuksessa määriteltyyn kuukausimaksuun. Tätä rajoitusta sovelletaan, vaikka Clonable olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta, ja huolimatta siitä, että minkä tahansa rajoitetun korjaustoimenpiteen olennainen tarkoitus on epäonnistunut.

 

Sitoutuminen teollis- ja tekijänoikeudellisiin tietoihin

 

Hyväksyt, että Clonable on yksinomainen oikeus, omistusoikeus ja etuoikeus alustaan ja Clonable -palveluihin liittyvään immateriaalioikeuteen. "Immateriaalioikeudet" tarkoittavat tekijänoikeuksia, moraalisia oikeuksia, tavaramerkkejä, patentteja, liikesalaisuuksia, vilpillistä kilpailua ja kaikkia muita immateriaalioikeuksia ja omistusoikeuksia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, oikeudet, jotka johtuvat Clonable-palveluista ja alustasta.

 

Tunnustat, että sinulla ei ole mitään oikeutta, omistusoikeutta tai etua immateriaalioikeuksiin alustan, mukaan lukien kaikki sisältö, joka syntyy monikäyttöinen käännöspalvelu, jonka avulla voit muuntaa paikallisen sivuston monikielinen sivusto, lukuun ottamatta oikeutta käyttää tällaista immateriaalioikeuksia alustan, kuten nimenomaisesti tässä sopimuksessa on esitetty. Sinun on tehtävä kaikki tarpeellinen suojellaksesi Clonable:n oikeuksia tässä kohdassa 16 esitetyllä tavalla, ja Clonable:n pyynnöstä sinun on ryhdyttävä kaikkiin tarvittaviin toimiin suojellaksesi Clonable:n omistusoikeutta kyseisiin oikeuksiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikkien asiakirjojen toteuttaminen.

 

Clonable palvelun lopettaminen ja muuttaminen

Hyväksyt, että voimme oman harkintamme mukaan päättää salasanasi, tilisi (tai minkä tahansa sen osan) tai Clonable-palvelun ja Alustan käytön sekä poistaa ja hävittää Alustalla olevan materiaalin mistä tahansa syystä, mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, jos uskomme, että olet rikkonut Sopimuksen kirjainta tai henkeä tai toiminut sen kanssa ristiriitaisesti. Suljemme tilisi myös, kun saamme luotettavaa tietoa siitä, että olet rikkonut lakia, ja teemme yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa tällaisissa asioissa. Voimme myös oman harkintamme mukaan ja milloin tahansa lopettaa Clonable-palvelun tai sen minkä tahansa osan tarjoamisen joko ennakkoilmoituksella tai ilman ennakkoilmoitusta. Suostut siihen, että alustan käyttöoikeutesi voi päättyä sopimuksen minkä tahansa määräyksen nojalla ilman ennakkoilmoitusta, ja hyväksyt, että voimme välittömästi poistaa tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot ja tiedostot tililtäsi ja/tai estää pääsyn kyseisiin tiedostoihin tai Clonable-palveluun. Hyväksyt lisäksi, että emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle siitä, että käyttöoikeutesi käyttöalustaan päättyy.

 

Pidätämme oikeuden milloin tahansa ja aika ajoin, tilapäisesti tai pysyvästi, kokonaan tai osittain: (a) muuttaa Clonable-palvelua tai lopettaa sen käytön, mukaan lukien rajoituksetta (i) Clonable-palveluiden käyttöajan rajoittaminen, (ii) Clonable-palvelun sallitun käytön rajoittaminen ja (iii) Käyttäjän oikeuden käyttää Clonable-palvelua rajoittaminen tai lopettaminen, joko ennakkoilmoituksella tai ilman ennakkoilmoitusta; (b) periä maksuja Clonable-palvelun käytöstä; (c) muuttaa Clonable-palvelun käytöstä perittäviä maksuja ja/tai luopua niistä; ja/tai (d) tarjota mahdollisuuksia joillekin tai kaikille Clonable-palvelun käyttäjille. Hyväksyt, että me tai mikään tytäryhtiöistämme ei ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle Clonable-palvelun tai minkään sen kautta tarjottavan palvelun, sisällön tai ominaisuuden muuttamisesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta kokonaan tai osittain.

 

Voimme peruuttaa rekisteröintioikeutesi ja/tai ryhtyä muihin asianmukaisiin toimenpiteisiin näiden ohjeiden noudattamisen valvomiseksi, jos saamme tietää rikkomuksista. Lisäksi voimme oman harkintamme mukaan lopettaa tilisi tai osallistumisesi mihin tahansa Clonable-palvelun ja -alustan ominaisuuteen mistä tahansa syystä.

 

Clonable:n palautus- ja peruutusehdot ovat osa Clonable:n käyttöehtoja, ja ne on sisällytetty niihin (Klikkaa tästä palautus- ja peruutusehdot). Clonable Rekisteröitymisen ja Clonable-palveluiden käytön ehtona on, että olet nimenomaisesti vahvistanut lukeneesi ja ymmärtäneesi palautus- ja peruutusehdot ja suostut noudattamaan niiden ehtoja. Jos olet milloin tahansa eri mieltä palautus- ja peruutuskäytännöstä tai sen osasta, ainoa oikeussuojakeinosi on lopettaa Clonable-palveluiden käyttö ja irtisanoa tilisi. Huomaa kuitenkin, että ennen irtisanomispäivää tapahtuneisiin tapahtumiin sovelletaan täysin palautus- ja peruutuskäytännön ehtoja.

 

Käyttäjien käyttäytyminen

Sitoudut olemaan käyttämättä tai yrittämättä käyttää alustaa millään muulla tavalla kuin Clonable tarjoamalla käyttöliittymällä tai kiertämästä Clonable:n asettamia pääsy- tai käyttörajoituksia, joilla estetään alustan tietyt käyttötavat.

 

Sitoudut olemaan käyttämättä alustaa tai rohkaisematta tai antamatta muiden käyttää sitä seuraaviin tarkoituksiin:

 

 • Jaa materiaalia, joka on lainvastaista, haitallista, uhkaavaa, loukkaavaa, laitonta, kunnianloukkaavaa, herjaavaa, mautonta, säädytöntä, lapsipornografista, irstaata, rivoa, rienaavaa, toisen yksityisyyttä loukkaavaa, vihamielistä tai rodullisesti, etnisesti tai muulla tavoin paheksuttavaa;
 • Toisen henkilön ahdistelu, pelottelu ja/tai häirintä;
 • Muiden yllyttäminen väkivaltaan;
 • vahingoittaa alaikäisiä millään tavalla;
 • Jaa aineistoa, jonka jakamiseen sinulla ei ole lain tai sopimus- tai luottamussuhteen perusteella oikeutta;
 • Jaa materiaalia, joka loukkaa kenenkään osapuolen immateriaalioikeuksia tai muita omistusoikeuksia;
 • esiintyä valheellisesti jonkun henkilön tai yhteisön jäsenenä tai ilmoittaa valheellisesti tai muutoin vääristyneesti olevansa yhteydessä johonkin henkilöön tai yhteisöön;
 • Käyttää alustaa tai materiaaleja siten, että käyttäjää johdetaan harhaan uskomaan, että hän on suorassa yhteydessä Clonable-sivustoon;
 • Jaa materiaalia, joka sisältää ohjelmistoviruksia tai muuta tietokonekoodia, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan tietokoneohjelmistojen, laitteistojen tai tietoliikennelaitteiden toimintaa;
 • käyttää alustaa tai käyttää sitä tavalla, joka voi vahingoittaa, poistaa käytöstä, ylikuormittaa tai heikentää Clonable -palvelinta tai Clonable -palvelimeen liitettyjä verkkoja;
 • tahallisesti tai tahattomasti häiritä tai keskeyttää alustan käyttöä tai rikkoa alustan käyttöä koskevia lakeja, rikkoa alustaan liitettyjen verkkojen vaatimuksia, menettelyjä, käytäntöjä tai määräyksiä tai harjoittaa sopimuksessa kiellettyä toimintaa;
 • häiritä alustan, materiaalien, tilien, salasanojen, palvelimien tai verkkojen turvallisuutta tai aiheuttaa muutoin vahinkoa alustaan tai mihin tahansa siihen liittyviin tai linkitettyihin sivustoihin liitetyille tai niiden kautta käytettävissä oleville verkostoille;
 • häiritä, estää tai estää muita käyttäjiä käyttämästä tai nauttimasta Alustasta tai Aineistosta tai muista liitetyistä tai linkitetyistä sivustoista, alustoista tai sisällöstä;
 • Pääset tai yrität päästä käsiksi Materiaaliin, johon sinulla ei ole lupaa tai jota et ole tarkoituksellisesti tehnyt saataville alustan kautta;
 • Kopioida, myydä, jälleenmyydä tai hyödyntää kaupallisessa tarkoituksessa mitä tahansa osaa aineistosta, alustan tai aineiston käyttöä tai pääsyä alustaan tai aineistoon;
 • alustan isännöinti tilauksen perusteella tai muutoin ilman Clonable lupaa, mukaan lukien siihen liittyvä sovellus, jotta kolmas osapuoli voi käyttää alustaa aineiston luomiseen, siirtämiseen tai suojaamiseen;
 • huijaaminen, herjaaminen tai muiden laillisten oikeuksien (kuten yksityisyyden ja julkisuuden) loukkaaminen; tai
 • Käyttäytyä muulla tavalla, jota Clonable pitää harkintansa mukaan sopimattomana, laittomana tai paheksuttavana.

 

Lisäksi sitoudut noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä, mikä on edellytys Clonable-palvelun käyttämiselle.

 

Jotta voimme suojella tuotteidemme ja palveluidemme laatua, valtuutat täten työntekijämme ja edustajamme pääsemään tilillesi ja tietoihin mistä tahansa syystä oman harkintamme mukaan. Pidätämme myös oikeuden, mutta emme ota vastuuta, valvoa tai tarkistaa käyttäytymistäsi Clonable-palvelun ja -alustan käytön aikana. Clonable -palvelun ja -alustan käyttösi on kaikkien sovellettavien paikallisten, osavaltioiden, kansallisten ja kansainvälisten lakien ja määräysten alaista. Hyväksyt lisäksi, että olet vastuussa kaikkien alustan käyttämiseen tarvittavien liittymien, puhelin- ja tietokonelaitteiden (mukaan lukien modeemi) tai muiden laitteiden hankkimisesta tai toimittamisesta ja kaikkien niihin liittyvien maksujen maksamisesta.

 

Toimivaltaan liittyvät kysymykset

Alustaa hallinnoi ja ylläpitää Clonable Alankomaista käsin, eikä sen tarkoituksena ole saattaa Clonable minkään muun alueen kuin Alankomaiden valtion lakien tai lainkäyttövallan piiriin. Clonable ei esitä tai takaa, että Clonable-palvelu ja -alusta tai mikään niiden osa soveltuu tai on käytettävissä käytettäväksi tietyllä lainkäyttöalueella. Ne, jotka päättävät käyttää alustaa, tekevät sen omasta aloitteestaan ja omalla vastuullaan, ja ovat vastuussa kaikkien paikallisten lakien, sääntöjen ja määräysten noudattamisesta. Voimme milloin tahansa ja oman harkintamme mukaan rajoittaa alustan saatavuutta kokonaan tai osittain mihin tahansa valitsemaamme henkilöön, maantieteelliseen alueeseen tai lainkäyttöalueeseen.

 

Ilmoitukset

Clonable voi lähettää sinulle ilmoituksen sähköpostitse, julkaisemalla sen alustalla tai muulla kohtuullisella tavalla. Sinun on ilmoitettava asiasta kirjallisesti Clonable sähköpostitse tai Clonable nimenomaisesti ilmoittamallasi tavalla. Clonable voi lähettää, jakaa tai näyttää ilmoituksia tai viestejä Clonable-palvelun kautta ilmoittaakseen sinulle sopimuksen, Clonable-palvelun ja -alustan, tietosuojakäytännön tai muiden kiinnostavien asioiden muutoksista. Tällainen tietojen lähettäminen, jakelu tai näyttäminen on ilmoitus sinulle.

 

Sovellettava laki ja muut yleiset ehdot

Sopimus ei luo, eikä sen voida tulkita luovan kumppanuutta, yhteisyritystä, työnantaja-työntekijä-, agentti- tai franchising- tai franchising-yrittäjä-suhdetta sinun ja Clonable välille. Sopimukseen sovelletaan Alankomaiden lakeja ja sitä tulkitaan Alankomaiden lakien mukaisesti, eikä lainvalintaa koskevia periaatteita sovelleta. Suostut siihen, että kaikki sopimuksesta johtuvat tai siihen liittyvät oikeudelliset tai kohtuulliset kanteet nostetaan ainoastaan s'Hertogenboschin kaupungin tuomioistuimissa, ja suostut täten ja alistut näiden tuomioistuinten henkilökohtaiseen tuomiovaltaan tällaisten kanteiden ratkaisemista varten ja luovut kaikista vastalauseista, jotka koskevat tuomioistuimen toimivaltaa, oikeuspaikkaa tai sopimatonta oikeuspaikkaa näissä tuomioistuimissa. Hyväksyt, että kaikki Clonable-palvelun ja Alustan tai Sopimuksen käytöstä johtuvat vaateet tai kanteen perusteet on esitettävä yhden (1) vuoden kuluessa vaateen tai kanteen perusteen syntymisestä, tai ne vanhentuvat ikuisesti, huolimatta mahdollisista vanhentumisajoista tai muusta päinvastaisesta laista. Se, että Clonable ei tänä aikana pane täytäntöön tai käytä mitään sopimuksen määräystä tai siihen liittyvää oikeutta, ei merkitse kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä luopumista. Jos jokin Sopimuksen määräys on lainvastainen, mitätön tai jostain syystä täytäntöönpanokelvoton, kyseinen määräys katsotaan irrotettavaksi näistä ehdoista, eikä se vaikuta muiden määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen. Clonable voi siirtää tämän sopimuksen kokonaan tai osittain milloin tahansa ilmoittamalla siitä sinulle tai ilmoittamatta siitä sinulle. Et saa luovuttaa, siirtää tai alilisensoida sopimusta tai mitään sopimuksen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman Clonable:n nimenomaista kirjallista suostumusta. Kummankaan osapuolen ei katsota luopuvan mistään tämän sopimuksen rikkomisesta tai laiminlyönnistä, mikä ei merkitse luopumista mistään aiemmasta tai myöhemmästä rikkomisesta tai laiminlyönnistä. Tämän sopimuksen otsikot, kuvatekstit tai kappaleiden otsikot on sisällytetty ainoastaan lukijan helpottamiseksi, eivätkä ne millään tavoin määrittele tai selitä mitään tämän sopimuksen kappaletta tai määräystä. Tämä on koko sinun ja Clonable välinen sopimus, joka koskee tämän sopimuksen sisältöä, etkä voi muuttaa sitä. Sopimuksesta hyötyvät Clonable:n seuraajat, luovutuksensaajat ja lisenssinsaajat. Hyväksyt rajoituksetta, että sopimuksen ja sähköisessä muodossa annetun ilmoituksen painettu versio voidaan hyväksyä oikeudellisissa tai hallinnollisissa menettelyissä, jotka perustuvat sopimukseen tai liittyvät siihen, samassa laajuudessa ja samoin edellytyksin kuin muut alun perin painetussa muodossa laaditut ja ylläpidetyt liikeasiakirjat ja -rekisterit.

 

Tekijänoikeus ja tekijänoikeusilmoitukset

Kunnioitamme muiden immateriaalioikeuksia, ja pyydämme käyttäjiämme toimimaan samoin. Voimme asianmukaisissa olosuhteissa ja harkintamme mukaan sulkea sellaisten käyttäjien tilit, jotka loukkaavat muiden immateriaalioikeuksia. Jos uskot, että teoksesi on kopioitu tavalla, joka merkitsee tekijänoikeusrikkomusta, ilmoita tekijänoikeusasiamiehellemme seuraavat tiedot:

 • sen henkilön sähköinen tai fyysinen allekirjoitus, joka on valtuutettu toimimaan tekijänoikeuden omistajan puolesta;
 • kuvaus tekijänoikeudella suojatusta teoksesta, jonka väität tulleen loukatuksi.
 • Kuvaus siitä, missä kohtaa alustaa sijaitsee aineisto, jonka väität tulleen loukatuksi;
 • osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi;
 • lausunto siitä, että uskot vilpittömässä mielessäsi, että tekijänoikeuden omistaja, hänen edustajansa tai laki ei ole sallinut kiistanalaista käyttöä; ja
 • väärästä valasta rangaistuna antamasi vakuutus siitä, että edellä mainitut tiedot ilmoituksessasi ovat paikkansapitävät ja että olet tekijänoikeuden omistaja tai valtuutettu toimimaan tekijänoikeuden omistajan puolesta.

 

Sopimuksen muutokset

Clonable pidättää oikeuden muuttaa sopimusta oman harkintansa mukaan, ja kaikki muutokset tulevat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen jälkeen. Ilmoitamme tällaisista muutoksista julkaisemalla tarkistetun sopimusluonnoksen alustalla. Voit määrittää, milloin sopimusta on viimeksi tarkistettu, tarkastelemalla tämän sivun alareunassa olevaa kohtaa "Viimeksi tarkistettu". Jatkamalla alustan käyttöä tällaisten muutosten jälkeen sinun katsotaan hyväksyneen kyseiset muutokset. Jos et hyväksy sopimuksen ehtoja tai sen muutoksia, älä jatka tämän alustan käyttöä.

Viimeksi tarkistettu 20. heinäkuuta 2021