Tietoja Clonable

Clonable - kloonaus- ja lokalisointityökalu verkkosivustoille ja verkkokaupoille.

Sähköposti
info[@]clonable.net
Puhelinnumero
+31 492 77 52 69
Osoite

Liikekeskus Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Usein kysytyt kysymykset

/Usein kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Clonable-työkalusta.

Etsitkö lisätietoja tai onko sinulla kysymys? Löydät vastauksen todennäköisesti tältä sivulta.

Etkö vieläkään saa sitä selville? Älä sitten epäröi Ota yhteyttä Ota meihin yhteyttä.

FAQ - Yleistä

add remove Mitä Clonable tarkalleen ottaen on?

Työkalu, jolla kopioidaan, käännetään ja ylläpidetään verkkosivustoa, miltä se kuulostaa? Clonable -työkalun avulla voit esimerkiksi helposti kloonata hollantilaisen (.nl) verkkosivuston belgialaiseksi (.be) verkkosivustoksi. Voit kuitenkin myös kääntää saksalaisen verkkokauppasi esimerkiksi tanskaksi ja sijoittaa sen .dk-domainiin. Sivusto pysyy identtisenä, eivätkä hakukoneet plagioi sitä. Ei edes silloin, jos et lisää käännöstä järjestelmäämme. Sinä valitset, mitä elementtejä haluat mukauttaa kloonattuun verkkosivustoon. Voit esimerkiksi korvata logon ja/tai hollantilaiset avainsanat flaaminkielisillä avainsanoilla. Tai muuttaa tietyn saksankielisen käännöksen, koska haluat säilyttää tietyn jargonin saksankielisellä verkkosivustollasi. Alla on lisää Clonable-työkalun etuja.

add remove Mikä on verkkosivuston kloonauksen etu?

Verkkosivuston kloonaamisella toiselle alueelle on kuusi merkittävää etua:

 1. Kustannussäästöt. Tavallisesti sivuston tai verkkokaupan kopiointi ja kääntäminen maksaa valtavasti rahaa. Osoitteessa Clonable se on vain murto-osa siitä.
 2. Ajan säästäminen. Normaalisti kohtuullisen suuren verkkosivuston kääntäminen kestää kuukausia, puhumattakaan erittäin suuresta verkkokaupasta, jossa on kymmeniä tuhansia tuotteita. Osoitteessa Clonable voit aloittaa toiminnan viikossa.
 3. Yhtä hyvin kuin huoltovapaa. Ulkomaisen sisällön seuraaminen ei ole hankalaa, uusi sisältö kloonataan ja käännetään automaattisesti. Ei ole ylimääräistä hostingia, ja sinun tarvitsee ylläpitää vain yhtä kojelautaa/taustapäätettä kahdelle tai useammalle sivustolle (hyödyllinen esimerkiksi varastonhallinnassa).

Lisäksi on olemassa muutamia muita etuja...

 1. SEO-optimointi. Osoitteessa Clonable voit yksinkertaisesti löytää tuotteesi tai palvelusi useammasta maasta tai muilta kuin äidinkielenään puhuvilta henkilöiltä omassa maassasi. Lisäksi aikaa ja kustannuksia säästyy, joten sinulla on enemmän aikaa ja rahaa käytettävissäsi.
 2. Konversio-optimointi | Ulkomaalainen asiakkaasi tuntee olonsa kotoisammaksi omassa henkilökohtaisessa ympäristössään.
 3. Adwords-säästöt | Voit mainostaa ainutlaatuisella sivustolla omalla kielellään, mikä parantaa laatupistemäärää ja voi siten johtaa kustannussäästöihin.
 4. Laatu. Vaikka ihmiskääntäjät luonnollisesti tarjoavat monissa tapauksissa jopa parempia käännöksiä, Clonable on laadultaan paljon parempi kuin Google Translate. Kustannus- ja aikasäästöt merkitsevät myös sitä, että kääntäjä voi nopeasti saattaa sivuston lähes täydelliselle tasolle kävijöitä varten tarkastelemalla tärkeimpiä sivuja, valikoita jne. ja mukauttamalla niitä tarvittaessa.
add remove Mitkä kielet ovat mahdollisia?

Paikannusmahdollisuudet Clonable ovat loistavat. Voit kloonata lähes minkä tahansa verkkotunnuksen.

Tällä hetkellä mahdollista:

 • Hollantilainen
 • Saksan
 • Ranskan
 • Englanti
 • Espanjan
 • Portugalin
 • Italian
 • Ruotsalainen
 • Tanskalainen
 • Suomalainen
 • Romanian
 • Puolan
 • Bulgarian
 • Slovenian
 • Slovakian
 • Tšekki
 • Lets
 • Liettuan
 • Työskentelemme edelleen venäjän, japanin ja kiinan kielten parissa. Emme kuitenkaan voi antaa yhtä suuria takuita kuin muiden kielten osalta.
 • Tulossa pian: turkkilainen, indonesialainen, norjalainen ja muut.

Haluat kloonata sivustosi ilman käännöstä. Sekin on mahdollista. Voit kloonata melkein mitä tahansa kieltä, kunhan se on samanlainen kieli tai murre. Esimerkkejä yleisistä klooneista ovat:

 • hollantilainen (.nl) → flaamilainen (.be)
 • Saksa (.de) → Itävalta (.at)
 • Ranska (.fr) → ranskankielinen Belgia (.be), Kanada (.ca) tai Norsunluurannikko (.ci).
 • Espanja (.es) → Argentiina (.ar), Meksiko (.mx) tai Kolumbia (.co)
 • Kansainvälinen (.com) → Englanti (.co.uk), Australia (.au), Intia (.in) tai Yhdysvallat (.us).

Tietenkin Clonable toimii myös päinvastoin kuin edellä mainitut vaihtoehdot. Oletko utelias toisesta kloonausvaihtoehdosta? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista. Haluamme yllättyä!

add remove Onko sivuston kloonaaminen sama asia kuin sen kääntäminen?

Ei, tämä ei ole sama asia! Verkkosivuston kloonaaminen ei automaattisesti tarkoita, että se käännetään. Useimmat asiakkaat kuitenkin haluavat tämän ja valitsevat kloonin, jossa on käännös. Kloonattu verkkosivusto ilman käännöstä on myös mahdollinen ja tarjoaa monia etuja. Se palvelee tiettyä aluetta samalla kielellä ja varmistaa, että verkkosivustosi sijoittuu korkeammalle kyseisen alueen hakutuloksissa. Tiettyjä avainsanoja on kuitenkin mahdollista mukauttaa kohderyhmälle sopiviksi (lokalisointi).

add remove Mitä eroa on Googlen käännöksen käyttöön verrattuna?

Clonable tarjoaa enemmän etuja kuin pelkkä verkkosivuston kääntäminen Google Translaten avulla.

 1. Suuri etu on, että saat ylimääräisen verkkotunnuksen Clonable kautta, jonka hakukoneet indeksoivat. Esimerkiksi .de-verkkotunnuksen avulla sinut voidaan löytää Saksasta. Google Translate ei ole Googlen indeksoima, joten et saa lisää asiakkaita.
 2. Google Translate kääntää koko sivun, mutta muutokset eivät ole mahdollisia. Osoitteessa Clonable on mahdollista tehdä käännöksen jälkeen muutoksia sekä tekstiin että esimerkiksi kuvien, logojen tai asetusten muuttamiseen. Katso meidänTietopankkilisätietoja kaikista mahdollisuuksista.
 3. Google Translaten käännökset eivät todellakaan ole aina niin hyviä. Omat ovat paljon parempia. Varsinkin kun oikolukija voi myös tarkistaa ja parantaa niitä. Voit joko palkata sellaisen kauttamme tai etsiä jonkun itse.
 4. Google Translate -painike verkkosivustollasi näyttää melko epäammattimaiselta.
 5. Kloonatulla verkkosivustolla osoitteessa Clonable voit mainostaa tällä verkkosivustolla (ja siten tällä ulkomaisella verkkotunnuksella) tai soveltaa markkinointistrategioita, mikä ei ole mahdollista Google Translaten avulla.
add remove Minulla on verkkokauppa, toimiiko sekin?

Kyllä, se on! Useat asiakkaat ovat jo käyttäneet Clonable-työkalua verkkokauppansa kloonaamiseen. Tämä toimii samalla tavalla ja yhtä hyvin kuin blogissa tai tietosivulla. Verkkokauppoja varten on jopa erityisiä korvaavia tuotteita, jotka auttavat parantamaan konversiota. Voit kysyä tästä vapaasti.

add remove Tarvitsenko teknistä osaamista kloonatakseni sivuston Clonable kautta?

Ei, et tarvitse mitään erityistietoja työskennelläksesi Clonable-sivuston kanssa. Back-end-järjestelmä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Halutessasi voit myös määrittää työkalun osoitteessa Clonable.

add remove Voiko mitä tahansa verkkosivustoa kloonata?

Kyllä, periaatteessa jokainen verkkosivusto voidaan kloonata! Kloonin ja käännöksen osalta on vain muutamia poikkeuksia, kun kaikkea ei ole mahdollista kääntää kunnolla. Dynaamisen sisällön lataaminen ei ole vielä aina mahdollista. Näin tapahtuu useammin esimerkiksi Shopify-verkkokauppajärjestelmässä.

add remove Voinko myös konfiguroida kloonini osoitteessa Clonable?

Clonable -kloonin määrittäminen itse on erittäin helppoa. Jos kuitenkin haluat, että se konfiguroidaan, sekin on mahdollista. Voimme nopeasti ja tehokkaasti optimoida kloonisivustosi tavoitettavan maan mukaan. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja kustannuksista.

add remove Voinko linkittää toiseen tiliin esimerkiksi Google Analyticsia, Doofinderia, Google Search Consolea tai muita hakukoneita varten?

Kyllä, tämän voi tehdä helposti. Tämä ei kuitenkaan ole aina suositeltavaa verkkokaupoissa, koska maksutapahtumat tapahtuvat alkuperäisellä tilillä.

Ohjeet: Ohjeet seuraavat.

add remove Mitä eroa on sivuston uudelleenohjaamisella nykyiselle sivustolleni ja sivuston kloonaamisella?

Ei, sivun linkittäminen ei ole sama asia kuin kloonaus osoitteessa Clonable. Kun kloonaat sivun, voit mukauttaa sivun maan tai alueen ulkoasun ja avainsanojen mukaiseksi. Näin varmistetaan, että hakukoneet löytävät sivustosi paremmin ja että asiakas tuntee olonsa kotoisammaksi sivustosi ympäristössä.

FAQ - Kloonipyynnöt

add remove Kuinka kauan kestää, ennen kuin klooni on valmis?

10 minuutissa klooni on jo luotu (käännetty) ja käyttövalmis. Usein kestää kuitenkin kauemmin ennen kuin sivusto on saatavilla maailmanlaajuisesti DNS-muutosten vuoksi. Valitettavasti me Clonable emme voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon aikaa IT-yrityksesi tarvitsee kielitunnisteiden asettamiseen oikein. Voit kuitenkin jo aloittaa ensimmäisten muutosten toteuttamisen. Otamme huomioon viikon toimitusajan.

add remove Mitkä ovat kloonatun verkkosivuston kustannukset?

Clonable -sivuston kustannukset riippuvat sivustosi tarvitsemista käännöksistä. Jos sivustosi ei tarvitse käännöksiä, hinta on 50,- € kuukaudessa sivustoa kohti. Sivustoille, joilla on käännöksiä, mutta joissa on vain vähän sivuja, hinta on 75,- € kuukaudessa sivustoa / kieltä kohti. Useamman sivun sivustoille hinta on 200,- tai 300,- € sivustoa / kieltä kohden. Voimme tietenkin aina sopia sopivasta mukautuksesta, kun ostetaan useita klooneja samanaikaisesti. Sinun on ehkä otettava huomioon ylimääräinen käynnistysmaksu, koska kuukaudessa on tehtävä paljon käännöksiä, eikä kuukausittainen merkkimäärä riitä siihen. Lisätietoja on hintasivullamme.

add remove Mitä tietoja tarvitaan kloonauspyyntöä varten?

Ensinnäkin meidän on tiedettävä, mikä on kloonatun sivuston verkkotunnus, millä CMS-järjestelmällä sivustosi toimii ja mille kielelle haluat kloonata sivustosi. Periaatteessa voimme sitten ryhtyä työhön lähes välittömästi.

FAQ - Back-end Clonable

add remove Miten työskentelen kloonatun verkkosivuston back-endissä?

Kloonatulla verkkosivustolla ei ole omaa back-endiä, sillä se on vain live-kopio front-endistä. Kaikki muutokset back-end alkuperäisen sivuston automaattisesti näkyy käännetty klooni. Jos haluat tehdämuutoksiavainkloonattuun sivustoon, kuten lisätä avainsanoja tai vaihtaa logoja, voit säätää tätä valikossa Clonable.

add remove Mitä voin muuttaa back-endissä?

Osoitteessa Clonable voit helposti muokata lähes kaikkea sivustollasi. Sivuston lokalisoimiseksi voit helposti säätää seuraavia asioita:

 • (Haku) sanat
 • Kuvat
 • Näytä tai älä näytä tekstejä
 • Logot
 • Käyttökelpoiset tuotteet
 • Etusija-asetukset:
  • Maksutavat
  • Lähetysmaa
 • URL-osoitteet
 • XML-syötteet
 • jne.

FAQ - Tilien yhdistäminen

add remove Miten linkitän Google Analytics -tilini?

Ohjeet Google analytics -tilin linkittämiseksi seuraavat. Verkkokauppojen osalta on hyvä tietää, että mittaamme konversiot mieluiten samalta analytiikkatililtä kuin alkuperäinen verkkokauppa.

add remove Miten linkitän Google Search Consolen kloonattuun sivustooni?

Voit lisätä kloonatun sivuston Google Search Consoleen samalla tavalla kuin tavallisen sivustosi.
Add Poperty → anna verkkotunnus tai URL-osoite

Kysymykseni ei sisälly, mitä minun pitäisi tehdä?

Eikö vastauksesi kuulu edellä esitettyihin kysymyksiin? Ota sitten rohkeasti yhteyttä meihin alla. Autamme sinua tietenkin mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse (+31 492 77 52 69), sähköpostitse (info[@]clonable.net) tai käyttämällä alla olevaa yhteydenottolomaketta.