Tietoja Clonable

Clonable - kloonaus- ja lokalisointityökalu verkkosivustoille ja verkkokaupoille.

E-mail
info[@]clonable.net
Puhelinnumero
+31 492 77 52 69
Osoite

Liikekeskus Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Tiekartta

Clonable optimoi tuotettaan jatkuvasti. Mitä voimme odottaa lähitulevaisuudessa?

Tulevat ominaisuudet

Q4 2021: Live Editor

Mitä näet, on mitä saat -editori käännösten ja kloonin elementtien muokkaamiseen. Tällä tavoin voit tehdä muutoksia klikkaamalla yksinkertaisesti sitä, mitä haluat muuttaa sivulla. Näin esimerkiksi natiivin oikolukijan on entistä helpompi tehdä korjauksia, kun hän selaa sivustoa.

Syyskuu 2021: Oma Clonable hakukone

Kloonissasi hakukone etsii yleensä alkuperäiskielellä. Tämä ei ole ongelma, jos kyseessä on klooni samalla kielellä, mutta se on melko ärsyttävää toisella kielellä. Työskentelemme parhaillaan tämän ongelman ratkaisemiseksi.
Valmiit ominaisuudet

Elokuu 2021: Urls kääntää automaattisesti

Aiemmin urlit piti kääntää latausten kautta. Nyt tämä ei ole enää tarpeen. URL-osoitteet käännetään automaattisesti, jos klooni on toisella kielellä. On myös mahdollista muuttaa urleja itse.

Elokuu 2021: XML-käännös

XML-kääntäminen on tehty mahdolliseksi. Tämä on erittäin hyödyllistä esimerkiksi tuotesyötteiden seurannassa ja erityisten hakukoneiden luomisessa.

Heinäkuun loppu 2021 - Unkarista Japaniin

Oma Clonable sivusto kloonattu monille kielille/maille... harjoittaa sitä mitä saarnaa!

Heinäkuun loppu 2021 - JSON

Viime aikoihin asti JSON-käännös ei ollut mahdollista. Olemme nyt saavuttaneet pisteen, jossa tämä on mahdollista. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä beta-versiossa, sillä emme vielä tiedä, tuleeko siitä ongelmia.

Heinäkuusta 2021 alkaen - kääntää URL-osoitteita lataustoiminnolla.

Käyttämällä scraper, voimme löytää, kääntää ja ladata kaikki urls sivustossasi. Myöhemmin tänä vuonna lisätään automaattinen käännös toiminto kaikille urlille, joten kun lisäät uuden sivun URL-osoite myös käännetään automaattisesti.

Kesäkuu 2021 - 5 minuuttia

Rakennettiin toiminto, jonka avulla jokainen Clonable:n työntekijä voi luoda ulkomaisen verkkosivuston demona 5 minuutissa. Tämä toiminto varmisti, että monet ihmiset saatiin vakuuttuneiksi Clonable:n hyödyllisyydestä nopeammin.

Tammikuu - kesäkuu 2021 - Tietopankki ja verkkosivusto

Vuoden 2021 ensimmäisinä kuukausina teimme kovasti töitä saadaksemme sivuston toimimaan. Olemme luoneet asiakkaillemme laajan tietopankin, informatiivisia videoita, selityksiä jne., ja olemme tehneet kovasti töitä saadaksemme sivuston toimimaan.

elokuu 2020 - Clonable

Nimi Clonable syntyy...

Joulukuu 2019 - Dashboard

Kojelaudan ensimmäinen versio laitetaan verkkoon, jotta asiakkaat voivat aloittaa työskentelyn sen kanssa.

Vuoden 2019 puoliväli - Aivoriihi

Alkuperäisen idean miettiminen ja ideointi: belgialaisten sivustojen tekeminen mahdolliseksi ilman vaivannäköä. Kuukautta tai 2 myöhemmin ensimmäinen beta-sivusto toimitettiin: Ippontime.be. Alkuperäinen nimi: Sitespark (suunnittelimme ripustavamme lisää työkaluja tällä nimellä).