🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

WordPressin WPML:n haitat: Miksi se ei ole sen arvoista?

Jos harkitset WPML:n käyttöä WordPressissä, kannattaa ehkä miettiä kahdesti. Vaikka voi olla houkuttelevaa käyttää lisäosaa, joka lupaa tehdä sivustostasi monikielisen, on olemassa joitakin haittoja, jotka sinun tulisi tiedostaa ennen kuin päätät käyttää WPML:ää. Vaikka se voi olla tehokas ratkaisu joillekin, sillä on joitakin haittoja, jotka voivat saada jonkun valitsemaan vaihtoehtoisia työkaluja, kuten Clonable. Tässä artikkelissa tarkastelemme WPML:n haittoja ja sitä, miksi joku voi valita toisen ratkaisun.

1. Monimutkaisuus

Yksi WPML:n suurimmista haitoista on sen monimutkaisuus. Lisäosa on monipuolinen ja sisältää monia vaihtoehtoja, jotka voivat olla aloittelijoille ylivoimaisia. WPML:n oppimiskäyrä on jyrkempi kuin joidenkin muiden ratkaisujen, mikä voi johtaa turhautumiseen ja hämmennykseen.

2. Kustannukset

WPML on premium-lisäosa, mikä tarkoittaa, että se maksaa. Vaikka ilmainen versio on saatavilla, sen ominaisuudet ovat rajalliset, eikä se välttämättä riitä monimutkaisemmille verkkosivustoille. WPML:n hinta voi nousta, varsinkin jos sinun on ostettava lisäosia tiettyjen ominaisuuksien vapauttamiseksi. Sen hinta ei siis aluksi vaikuta paljolta, mutta tuottaa silti usein pettymyksen.

3. Suorituskyky

WPML voi vaikuttaa kielteisesti verkkosivuston suorituskykyyn. Laajennuksen tiedetään hidastavan verkkosivustoja, etenkin kun sitä käytetään sivunrakentajien ja muiden laajennusten kanssa. Tämä johtuu siitä, että sen on ladattava eri kielitiedostoja jokaista sivua varten, mikä voi lisätä ja aiheuttaa sivustosi latautumisajan pidentymistä, mikä johtaa huonoon käyttökokemukseen ja vaikuttaa kielteisesti hakukoneiden sijoituksiin.

4. Yhteensopivuuskysymykset

WPML:llä voi myös olla yhteensopivuusongelmia muiden liitännäisten ja teemojen kanssa. Tämä voi johtaa odottamattomiin virheisiin ja vikoihin, joiden korjaaminen voi olla aikaa vievää. Yhteensopivuusongelmat voivat vaikuttaa myös verkkosivuston suorituskykyyn ja turvallisuuteen.

5. Tuki

WPML tarjoaa tukea, mutta se rajoittuu vain sähköpostitukeen. Tämä tarkoittaa, että jos kohtaat ongelman, saatat joutua odottamaan vastausta, mikä voi olla turhauttavaa. Lisäksi tukitiimi ei ole käytettävissä 24/7, mikä voi johtaa viivästyksiin ongelmien ratkaisemisessa.

Miksi joku käyttäisi mieluummin Clonable?

1. Yksinkertaisuus

Clonable tarjoaa yksinkertaisemman ratkaisun monikielisten verkkosivustojen luomiseen. Työkalu on helppokäyttöisempi eikä vaadi teknistä asiantuntemusta. Siksi se on ihanteellinen ratkaisu aloittelijoille tai niille, jotka etsivät yksinkertaisempaa ja nopeampaa ratkaisua.

2. Kustannussäästöt

Clonable tarjoaa kustannustehokkaamman ratkaisun kuin WPML. Tarjolla on kohtuuhintaisia hinnoittelusuunnitelmia, jotka perustuvat verkkosivustosi sanojen määrään, mikä tekee niistä budjettiystävällisemmän vaihtoehdon, varsinkin kun WPML edellyttää myös, että käännetty sisältö laitetaan verkkosivustolle itse, kun taas Clonable ei.

3. Suorituskyky

Clonable on suunniteltu vaikuttamaan mahdollisimman vähän verkkosivuston suorituskykyyn. Ne käyttävät kehittynyttä tekniikkaa, jonka avulla käännetty sisältö toimitetaan nopeasti ja tehokkaasti, mikä takaa nopean ja sujuvan käyttökokemuksen.

4. Yhteensopivuus

Clonable on yhteensopiva useimpien WordPress-teemojen ja -lisäosien kanssa, mikä minimoi yhteensopivuusongelmat. Tämä takaa vakaan ja turvallisen verkkosivuston ilman odottamattomia virheitä tai vikoja.

5. Tuki

Clonable tarjoaa helposti saatavilla olevaa tukea eri kanavien, kuten live-chatin, sähköpostin ja puhelintuen kautta. Tukitiimi on käytettävissä ratkaisemaan kaikki kyselyt tai ongelmat nopeasti, jolloin verkkosivustosi voidaan näyttää useilla kielillä ilman viiveitä.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: