🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Sähköinen kaupankäynti Espanjassa

Haluatko valloittaa Espanjan markkinat? Vuoteen 2021 mennessä jopa 29 prosenttia Espanjan sähköisestä kaupankäynnistä on ulkomailta tehtyjä ostoksia. Riittävä syy tuoda verkkokauppasi tai verkkosivustosi Espanjaan. Espanjan sähköisen kaupankäynnin ala on lupaava, sillä siellä on 35 miljoonaa verkko-ostelijaa ja yli 46 miljoonaa asukasta. Espanjalaisten verkko-ostajien määrän odotetaan kasvavan edelleen tulevina vuosina. Palveluntarjoajien määrä on kuitenkin vielä hyvin pieni verrattuna esimerkiksi Alankomaiden ja Saksan kaltaisiin maihin. Tämä tarjoaa siis varmasti mahdollisuuksia hollantilaisille yrittäjille, nyt on oikea aika astua mukaan! Clonable avulla espanjalainen verkkokauppasi tai espanjalainen verkkosivustosi on tehty hetkessä.

3 tärkeintä ulkomaista verkko-ostosta:
  1. Kiina

  2. Yhdistynyt kuningaskunta

  3. Saksa

3 tärkeintä tuoteryhmää:
  1. Vaatteet ja kengät (36 %)

  2. Elektroniikka (30 %)

  3. Kauneus ja terveys (17%)

3 suosituinta maksutapaa:
  1. Digitaalinen lompakko (Paypal, Allpay; 37 %)

  2. Maksukortti (29 %)

  3. Luottokortti (24 %)

Luvut: Rajat ylittävä Kansainvälisen postiyhteistyön (IPC) tekemä sähköisen kaupankäynnin ostajatutkimus.

Pakkaus

Espanjalaisille asiakkaille pakkaukset ovat tärkeitä, ja niiden olisi mieluiten oltava kierrätettäviä, ja myös toimituksen olisi oltava kestävää. Espanjassa on myös erityisen tiukka pakkauslaki. Sinun on noudatettava tätä lakia, kun myyt pakattuja tuotteita espanjalaisen verkkokauppasi kautta espanjalaisille kuluttajille. Sinun on rekisteröidyttävä ensimmäisestä grammasta pakkausmateriaalia, jota myyt Espanjassa yrityksenä. Rekisteröidyt espanjalaisen vastuullisen järjestön Ecoembesin kautta. Verkkosivusto on käytettävissä vain espanjaksi. Rekisteröitymisen jälkeen sinun on merkittävä pakkauksiisi Vihreä piste eli The Green Dot. Tämä osoittaa, että pakkaus on kierrätetty.

Sinun on ilmoitettava vuosittain tuotteidesi ympärillä olleiden pakkausten määrä. Sen vuoksi sinun on pidettävä kirjaa Espanjassa rekisteröinnin jälkeen myymiesi pakkausten kokonaismäärästä. Tämän lain noudattamatta jättämisestä voi seurata sakko.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: