🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Rajat ylittävä sähköinen kaupankäynti Oseaniassa: verkkokauppa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Jos haluat myydä verkossa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, sinun on oltava tietoinen siitä, että kummassakin maassa on erilaiset rajat ylittävää verkkokauppaa koskevat säännöt. Esimerkiksi Australiassa on tiukat lait, jotka koskevat tavaroiden toimittamista kuluttajille ulkomailta, ja sinun on varmistettava, että noudatat kaikkia asiaa koskevia säännöksiä ennen kaupankäynnin aloittamista. Uudessa-Seelannissa rajatylittävä sähköinen kaupankäynti on sitä vastoin suhteellisen suoraviivaista, ja sinun on kiinnitettävä huomiota vain muutamaan keskeiseen seikkaan.

Oseanian rajatylittävässä sähköisessä kaupankäynnissä on otettava huomioon muutamia keskeisiä asioita:

1. Australiassa sinun on oltava tietoinen eri laeista, jotka koskevat tavaroiden lähettämistä kuluttajille ulkomailta. Varmista, että noudatat kaikkia säännöksiä ennen kaupankäynnin aloittamista.

2. Uudessa-Seelannissa rajatylittävä sähköinen kaupankäynti on suhteellisen helppoa. Sinun on kiinnitettävä huomiota vain muutamaan keskeiseen asiaan, kuten GST:hen ja tullimaksuihin.

3. Ota huomioon eri aikavyöhykkeet, kun myyt asiakkaille Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

4. Ole tietoinen kunkin maan erilaisista kulttuurinormeista. Esimerkiksi Australiassa on epäkohteliasta tinkiä hinnoista, kun taas Uudessa-Seelannissa se on täysin hyväksyttävää.

5. Toimituskulut voivat olla korkeat, kun myyt asiakkaille Oseaniassa, joten varmista, että otat tämän huomioon hinnoissasi.

Australia ja Uusi-Seelanti ovat molemmat suosittuja rajat ylittävän sähköisen kaupankäynnin markkinoita, joten sinun on varmistettava, että verkkosivustosi on optimoitu molempia maita varten. Käytä maakohtaisesti sopivaa ja käännettyä sisältöä ja mukauta maksutapoja niin, että molempien maiden asiakkaiden on helppo ostaa sinulta. Noudattamalla edellä annettuja vinkkejä onnistut todennäköisemmin myydessäsi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: