🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Sveitsi ja sähköinen kaupankäynti: miksi käännöksillä on siellä suuri merkitys

Sveitsi on pieni maa, jossa on neljä virallista kieltä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja haastavan markkinan sähköiselle kaupankäynnille. Viime vuosina Sveitsin sähköinen kaupankäynti on kasvanut merkittävästi, ja verkkokaupan odotetaan ylittävän 13 miljardia Sveitsin frangia vuoteen 2022 mennessä.

Asiakas

Käännösten merkitystä Sveitsin sähköisen kaupankäynnin ympäristössä ei voi liioitella. Niiden avulla yritykset voivat tavoittaa laajemman yleisön, mutta ne auttavat myös rakentamaan luottamusta ja uskottavuutta asiakkaiden keskuudessa. Asiakkaat ostavat todennäköisemmin yritykseltä, joka tarjoaa tietoa heidän omalla kielellään, sillä se osoittaa, että yritys arvostaa heidän tarpeitaan ja on valmis tekemään ylimääräisen askeleen tarjotakseen henkilökohtaisen kokemuksen.

Kielet

Yksi suurimmista haasteista Sveitsissä toimiville sähköisen kaupankäynnin yrityksille on tarve tarjota sisältöä useilla kielillä. Sveitsissä on hieman yli 8 miljoonaa asukasta ja neljä virallista kieltä: saksa, ranska, italia ja romania. Tämä tarkoittaa, että verkkokauppayritysten on tarjottava verkkosivujaan, tuotekuvauksiaan ja muuta sisältöä useilla kielillä, jotta ne tavoittavat koko Sveitsin markkinat. Tässä hyvä käännös on kätevä apu. Clonable voi auttaa. Voimme kääntää sivuston asiakkaillesi, joten sinun ei tarvitse olla tekemisissä asiakkaiden kanssa, jotka eivät ymmärrä verkkosivujasi.

SEO

Lisäksi sisällön tarjoaminen useilla kielillä voi parantaa hakukoneoptimointia(SEO) ja lisätä yrityksen näkyvyyttä verkossa. Hakukoneet, kuten Google, suosivat verkkosivustoja, jotka tarjoavat sisältöä useilla kielillä, sillä se osoittaa, että sivusto on merkityksellinen laajemmalle yleisölle. Tämä voi auttaa lisäämään liikennettä yrityksen verkkosivustolle ja lopulta johtaa myynnin lisääntymiseen.

Lyhyesti sanottuna Sveitsin sähköisen kaupankäynnin ympäristö on ainutlaatuinen ja haastava maan monikielisen väestön vuoksi. Sisällön tarjoaminen useilla kielillä on tärkeää Sveitsissä toimiville verkkokauppayrityksille, sillä se auttaa tavoittamaan laajemman yleisön, rakentamaan luottamusta asiakkaiden kanssa ja parantamaan hakukoneoptimointia.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: