🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Miksi on tärkeää kääntää kuvia monikielisellä verkkosivustolla?

Ei ole mikään salaisuus, että kuvat ovat tärkeä osa verkkoa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kuvia sisältäviä artikkeleita jaetaan enemmän kuin artikkeleita, joissa ei ole kuvia. Vaikka on tärkeää, että sivustollasi on hyviä kuvia kielestä riippumatta, on erityisen tärkeää, että kuvat on käännetty hyvin, jos sivustosi on monikielinen.

Miten kuvat edistävät verkkosivuston brändäystä?

Logosi on todennäköisesti yksi ensimmäisistä asioista, jotka sivustosi kävijät näkevät, joten on tärkeää, että se näkyy hyvin. Sama pätee myös muihin brändisi kannalta tärkeisiin kuviin, kuten tuotekuviin.

Miten kuvat auttavat sinua puhuttelemaan kansainvälistä yleisöä

Jos esimerkiksi myyt tuotteita, on tärkeää, että sinulla on käännettyjä tuotekuvia, jotta mahdolliset asiakkaat eri puolilta maailmaa voivat nähdä, mitä myyt. Vaikka et myisikään mitään, kuvat voivat silti olla loistava tapa vedota maailmanlaajuiseen yleisöön näyttämällä heille jotain, joka liittyy heidän kulttuuriinsa tai kiinnostuksen kohteisiinsa.

5 vinkkiä verkkosivujen kuvien kääntämiseen.

  1. Varmista, että ymmärrät kuvan asiayhteyden ennen kuin aloitat kääntämisen. Näin voidaan varmistaa, että käännös on tarkka ja että se välittää saman viestin kuin alkuperäinen kuva.
  2. Käytä ammattimaisia käännöspalveluja tai kääntäjiä varmistaaksesi, että käännös on tarkka. Tämä on erityisen tärkeää, jos kuva sisältää monimutkaista tai teknistä tietoa.
  3. Varmista, että otat huomioon mahdolliset kulttuurierot alkuperäisen kielen ja kohdekielen välillä. Jotkin kuvat saattavat sisältää symboleja tai viittauksia, joilla on merkitystä vain tietyssä kulttuurissa.
  4. Tarkista käännös oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheiden varalta ennen kuvan julkaisemista verkkosivustollasi.
  5. Jos kuva sisältää tekstiä, harkitse kuvan tekstin korvaamista käännetyllä tekstillä sen sijaan, että kääntäisit kuvan. Näin voidaan parantaa luettavuutta ja varmistaa, että teksti on selkeää kaikilla laitteilla.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: