🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Miksi laajentaa verkkosivustoasi tai verkkokauppaasi ulkomaille?

Oletko epävarma siitä, pitäisikö sivustosi laajentaa ulkomaille? Tässä blogikirjoituksessa luet monista eduista, joita laajentaminen voi tarjota. Kansainväliset sähköisen kaupankäynnin markkinat kasvavat jatkuvasti, ja hollantilaisilla verkkokaupoilla on monia mahdollisuuksia, sillä eurooppalaiset ostavat yhä enemmän ja enemmän rajat ylittävä.

Ennen valinnan tekemistä on tärkeää ymmärtää ulkomaisten asiakkaiden ostokäyttäytymistä. PostNL osallistuu joka vuosi kansainvälisen postiyhteistyön (IPC) toteuttamaan rajat ylittävän sähköisen kaupankäynnin ostajatutkimukseen. Siitä saadaan mielenkiintoisia lukuja eurooppalaisista verkkokauppaostajista. Alankomaalaisten verkkokauppojen kävijöistä 13 prosenttia tulee ulkomailta. Kasvun odotetaan jatkuvan: 10 vuoden kuluttua lait ja asetukset ovat paljon yhdenmukaisempia ja keskittyvät rajatylittävään liiketoimintaan, jolloin ulkomailta tilaaminen on entistä helpompaa ja nopeampaa. Kannattaa siis ehdottomasti ryhtyä myymään verkkokaupalla ulkomaille. Tämä voidaan tietysti tehdä palkkaamalla kääntäjä, kääntämällä kaikki sisältösi, sijoittamalla se uudelle sivustolle ja kääntämällä se aina, kun uutta sisältöä lisätään. Clonable tarjoaa kuitenkin halvemman ja nopeamman tavan!

Edut Clonable

Kloonaamalla sivuston Clonable voit päästä kansainvälisille markkinoille hetkessä. Sen sijaan, että palkkaat kääntäjän, käännät kaiken sisältösi ja luot uuden verkkosivuston, Clonable tarjoaa sinulle uuden, käännetyn verkkosivuston muutamassa minuutissa. Mikä on käännettyjen sivujen merkitys osoitteessa Clonable?

  • Kuluttajat tekevät ostoksia mieluummin omalla kielellään
  • Voit tarjota asiakkaillesi mistä tahansa maasta loistavan räätälöidyn asiakaskokemuksen.
  • Sinulla on mahdollisuus markkinoida tuotteitasi laajemmilla kansainvälisillä markkinoilla.
  • Sinut löydetään paremmin hakukoneissa(SEO).
  • Tehokkaammat kampanjat ja mainokset ulkomailla

Pelkkä sivustosi kloonaaminen ei riitä. On tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon. Pelkästään EU:ssa on 27 maata, joista jokaisella on omat sääntönsä ja mieltymyksensä. Siksi on tärkeää perehtyä siihen maahan, jonka haluat tavoittaa. Mitä maksutapoja suositaan? Mitä toimitustapaa suositaan? Lue eri maista ja siitä, mitä kannattaa huomioida TÄÄLTÄ .

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: