🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Magento käännös? Miksi Clonable on ihanteellinen käännöksillesi

Magento on yksi maailman tunnetuimmista ja menestyneimmistä verkkokauppa-alustoista. CMS tarjoaa yrityksille joustavan ja skaalautuvan ratkaisun verkkokauppojaan varten. Yksi Magenton parhaista ominaisuuksista on mahdollisuus luoda useita myymälänäkymiä, jotka on usein tarkoitettu kansainvälisiin tarkoituksiin. Näin yritykset voivat tavoittaa laajemman yleisön kääntämällä verkkokauppansa helpommin useille kielille. Yhdistettynä osoitteeseen Clonable tämä järjestelmä toimii kuitenkin vielä paremmin. Miksi? Selitämme sen tässä.

Storeviews ja kääntäminen: "vanhanaikainen" tapa

Käyttämällä Magento storeviews käännökset on monia etuja. Ensinnäkin yritykset pääsevät helpommin kansainvälisille markkinoille. Luomalla myymälänäkymän jokaiselle kielelle yritykset voivat helposti tuoda tuotteensa ja palvelunsa laajemman kansainvälisen yleisön saataville. Tämä voi auttaa lisäämään myyntiä ja altistumista uusille potentiaalisille asiakkaille. Ja nämä asiakkaat ostavat todennäköisemmin tuotteita, jos verkkokauppa on käännetty heille.

Mutta miten käännökset järjestetään? Tavallisesti Magento-järjestelmän omistajien on järjestettävä käännös itse ja liitettävä se sitten kyseiseen varastonäkymään. Tämä on valtava työ. Siihen liittyy paljon kustannuksia. Ota huomioon esimerkiksi sen projektipäällikön kustannukset, joka hoitaa "Magento-verkkosivujen kääntäminen" -projektin tiimissä, ulkoisen kääntäjän kustannukset (usein maksetaan sanakohtaisesti) ja sen sisällönhallintahenkilön kustannukset, joka laatii käännetyt tekstit. Tätä on tehtävä jatkuvasti, kun valikoimaan lisätään uusia tuotteita, tietyt tekstit muuttuvat ja niin edelleen, joten kustannukset eivät lopu yhdessä yössä. Lisäksi sinun on otettava huomioon, että uuden kielen käyttöönotto vie paljon aikaa, eikä uudesta ulkomaisesta kaupastasi tule myyntiä koko aikana.

Storeviews ja Clonable: pysy joustavana ja käännä automaattisesti.

Jos Magento-verkkokaupan omistaja haluaa perustaa Magento-verkkosivustonsa toisella kielellä osoitteessa Clonable, prosessi alkaa ensin samalla tavalla kuin normaalisti.

1. Verkkokaupan rakentaja luo uuden myymälänäkymän, johon asetetaan peruskonfiguraatio, kuten kieli, käytetty valuutta, Google Analytics -koodi jne. Tämä tapahtuu muutamassa tunnissa.

2. Seuraavaksi tämä myymälä otetaan käyttöön, mutta se on "no-index"-tilassa, jotta myymälä ei näy hakukoneille. Kutsumme tätä myymälää niin sanotuksi "Spook -storeview"-näkymäksi osoitteessa Clonable. Tämän myymälän url-osoite on sitten esimerkiksi spookstore-de.yourmagentostore.com.

3. Osoitteessa Clonable aloitamme kloonauksen 'ghoststore-de.yourmagentostore.com' verkkotunnukseen tai alaverkkotunnukseen. Minkä näistä asiakas valitsee. Esimerkiksi de.yourmagentostore.com tai de-magentostore.com.

4. Jokainen uusi muutos tai lisäys tekstiin käännetään automaattisesti. Tämä luo joustavuutta verkkokauppaan, joten niiden ei enää tarvitse huolehtia käännöksistä, vaan ne voivat tehdä muutoksia sivuihin, valikoihin, blogikirjoituksiin, SEO:hon, maksutapoihin ja muuhun.

5. On suositeltavaa, että oikolukija käy läpi verkkokaupan ja tarkistaa sen mahdollisten käännösvirheiden varalta. Omistaja voi kuitenkin vapaasti päättää, kuinka monta tuntia ja rahaa hän käyttää tähän.

Kustannusten osalta tämä säästää valtavasti rahaa alkuperäisten käännösten ja käännösten kuukausittain pitää verkkokauppa ajan tasalla. Verkkokaupan omistajana pysyt joustavana, koska

  • Voit silti helposti muuttaa muotoilua ulkomaisesta vaihtoehdosta.
  • Voit silti sulkea pois tiettyjä tuotteita, muuttaa hintoja jne. ulkomaisia markkinoita varten.
  • Jos haluat rakentaa muita sivuja ulkomaisia markkinoita varten, se voidaan tehdä helposti ja vaikuttamatta alkuperäiskieliseen verkkokauppaan.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: