🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Verkkosivuston kääntäminen englanniksi, miksi se on fiksua?

Verkkosivusto on tärkeä osa mitä tahansa yritystä. Se on digitaalinen käyntikortti ja antaa vierailijoille ensivaikutelman. Siksi on erittäin tärkeää, että verkkosivusto toimii täydellisesti ja näyttää ammattimaiselta. Tietenkin on myös tärkeää, että verkkosivusto näytetään oikealla kielellä. Usein tämä on sen maan kieli, jossa yritys sijaitsee. Yhä useammat yritykset valitsevat kuitenkin verkkosivustonsa myös englanniksi. Miksi näin on?

Kansainvälinen strategia

On useita syitä, miksi on järkevää kääntää verkkosivustosi englanniksi. Ensinnäkin on tärkeää ottaa huomioon yrityksen kansainvälinen strategia. Jos yritys keskittyy kansainvälisille markkinoille, on järkevää näyttää verkkosivusto englanniksi. Näin ulkomaisten kävijöiden on helpompi ymmärtää verkkosivustoa ja yritys näyttää ammattimaisemmalta. Englannin kieli takaa myös sen, että verkkosivusto indeksoituu paremmin kansainvälisissä hakukoneissa, joten näin myös asiakkaat, mutta myös englanninkielisillä markkinoilla toimivat yritykset ja organisaatiot löytävät verkkosivuston paremmin. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos aiot laajentaa liiketoimintaasi kansainvälisesti.

Vierailijat

Vaikka yritys ei suoraan kohdistuisi kansainvälisille markkinoille, voi olla viisasta kääntää verkkosivusto englanniksi. Englanti on yksi maailman puhutuimmista kielistä. Useimmat ihmiset pitävät myös enemmän englanninkielisen verkkosivuston selaamisesta, joten kääntämällä verkkosivustosi englanniksi teet siitä myös asiakasystävällisemmän asiakkaalle. Jos verkkosivuston kieli ei näy kävijän omalla kielellä, hän todennäköisesti poistuu nopeasti, joten kääntämällä se englanniksi kävijät tutustuvat todennäköisemmin verkkosivustolla näkyviin tuotteisiin. Tämän seurauksena he todennäköisemmin ostavat tai tilaavat jotain.

Käännös

Sivuston kääntäminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. Tiettyjen sanojen tai lausekkeiden kääntämisessä voi olla vaikeuksia, ja lopullisessa käännöksessä voi mennä paljon hukkaan. Jos kuitenkin aiot kääntää, on tärkeää palkata asiantuntija, joka voi varmistaa, että verkkosivusto näkyy oikein englanniksi. On olemassa useita yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet verkkosivujen kääntämiseen. Yksi tällainen yritys on Clonable. He voivat kääntää verkkosivustosi kunnolla englanniksi, jotta voit olla varma, että kaikki kävijäsi ymmärtävät verkkosivuston oikein.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: