🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

E-commerce Nigeria: miksi laajentaa Nigeriaan?

Nigeria on Afrikan väkirikkain maa, ja sillä on valtavat mahdollisuudet sähköisen kaupankäynnin alalla. Maassa on yli 200 miljoonaa asukasta, joista suuri osa on nuoria ja kasvava keskiluokka. Tällä kasvavalla keskiluokalla on enemmän ostovoimaa, ja se tekee verkko-ostoksia enemmän kuin koskaan aiemmin. Nigerian kansallisen tilastokeskuksen mukaan sähköisen kaupankäynnin arvo Nigeriassa kasvoi 12,5 miljardista dollarista vuonna 2019 13,6 miljardiin dollariin vuonna 2020. Maassa puhutaan monia eri kieliä, kuten Hausaa, Igboa ja Yorubaa, ja englanti on hallinnollinen kieli ja laajalti käytetty viestintäkieli. Koska viestinnän kieli on englanti, ulkomaisten yritysten on helppo kloonata verkkosivusto Clonable ja tulla näkyväksi siellä. Nigerian verkkotunnuspääte on .com.ng tai .ng.

Markkinat

Nigerialla on strateginen sijainti Länsi-Afrikassa. Se tarjoaa myös pääsyn Länsi-Afrikan valtioiden talousyhteisön (ECOWAS) alueellisille markkinoille. Näillä markkinoilla on yli 300 miljoonaa kuluttajaa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka haluavat laajentua alueen muihin maihin.

Talous

Nigerian keskimääräinen kasvuvauhti on viime vuosina ollut noin 2 prosenttia vuodessa, mikä tekee siitä yhden Afrikan nopeimmin kasvavista talouksista. Nigerian hallitus on toteuttanut useita toimenpiteitä talouden vauhdittamiseksi, kuten investointeja infrastruktuuriin ja verohelpotuksia yrityksille.

Luonnonvarat

Nigerialla on monenlaisia luonnonvaroja, kuten öljyä, kaasua, mineraaleja ja maatalousmaata. Tämä tarjoaa mahdollisuuksia yrityksille eri aloilla, kuten öljy- ja kaasualalla, kaivostoiminnassa ja maataloudessa.

Sijoitusilmasto

Nigeria on viime vuosina toteuttanut useita toimenpiteitä parantaakseen investointi-ilmapiiriä ja houkutellakseen ulkomaisia investointeja. Nigerian hallitus tarjoaa verohelpotuksia ja kannustaa sääntelyn purkamiseen esimerkiksi televiestinnän, energian ja rahoituspalvelujen aloilla.

Väestö

Nigeriassa on paljon nuoria ja hyvin koulutettuja työntekijöitä, mikä tekee maasta houkuttelevan ammattitaitoista työvoimaa etsiville yrityksille. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä teknologia-alan yrityksille, joille hyvin koulutetut työntekijät ovat erittäin tärkeitä.

Hallituksen politiikka

Nigerian hallitus on ottanut käyttöön useita politiikkoja ulkomaisten investointien edistämiseksi ja yksityisen sektorin kehityksen tukemiseksi. Niihin kuuluvat verohelpotukset, avustukset ja lainat pienille ja keskisuurille yrityksille.

Lyhyesti sanottuna, jos etsit uusia haasteita ja mahdollisuuksia yrityksellesi, Nigeria tarjoaa lupaavan kohteen harkita. Nuori, koulutettu väestö, suotuisa investointi-ilmapiiri ja pääsy alueellisille markkinoille tarjoavat paljon kasvu- ja menestymismahdollisuuksia tässä elinvoimaisessa maassa. Mitä siis odotat? Sukella mahdollisuuksiin ja tutustu siihen, mitä Nigeria voi tehdä yrityksesi hyväksi!

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: