🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

Käännä CSV- tai XML-tiedosto?

Sähköinen kaupankäynti on mullistanut yritysten toimintatavat ja helpottanut niiden mahdollisuuksia tavoittaa maailmanlaajuinen yleisö. Yksi verkkokaupan keskeisistä osatekijöistä on kyky tarjota tuotteita eri markkinapaikoilla, kuten Google Shoppingissa, Amazonissa ja muilla alustoilla. Yrityksille, jotka haluavat toimia useissa maissa, kielimuurit voivat kuitenkin olla suuri este. Etenkin, jos yrityksellä ei vielä ole omaa verkkosivustoa kyseisellä kielellä.

Jotta yrityksesi voisi tarjota tuotteitasi asiakkaille kaikkialla maailmassa, sinun on annettava tuotetietoa kohdeyleisön kielellä. Tällöin XML- tai CSV-tiedostojen kääntäminen on ratkaisevan tärkeää. Nämä tiedostot sisältävät tuotetietoja, kuten tuotteen nimen, kuvauksen, hinnan ja muita tietoja, joita tarvitaan tuoteluettelon luomiseen.

Jotta mainonta Google Shoppingin ja Amazonin kaltaisilla alustoilla olisi mahdollista, yritysten on tarjottava nämä tuoteluettelot oikeassa muodossa ja oikealla kielellä. Näin varmistetaan, että tuotetiedot näytetään tarkasti potentiaalisille asiakkaille, mikä lisää yrityksen myyntiä ja tuloja.

CSV- ja XML-syötteiden kääntäminen

XML- tai CSV-tiedostojen kääntäminen voi kuitenkin olla vaikea tehtävä erityisesti yrityksille, joilla ei vielä ole ulkomaista verkkokauppaa. Se vaatii kohdekielen tuntemusta sekä paljon aikaa ja resursseja. Yrityksille, joilla on suuret ja jatkuvasti muuttuvat tuoteluettelot, prosessi voi olla vielä haastavampi.

Onneksi tähän ongelmaan on olemassa ratkaisu. Clonable on kehittänyt työkaluunsa käyttäjäystävällisen ominaisuuden, jonka avulla yritykset voivat helposti kääntää XML-syötteensä. Clonable on suunniteltu helpottamaan verkkosivujen kopiointia, kääntämistä ja ylläpitoa. Jotta rajat ylittävä liiketoiminta olisi mahdollisimman helppoa. Clonable avulla yritykset voivat nopeasti kääntää tuotetietoja alkuperäisistä XML-syötteistään useille kielille, mikä helpottaa asiakaskunnan laajentamista ja myynnin lisäämistä.

Konfigurointi, säännöt ja poikkeukset

Osoitteessa Clonable voit kääntää xml-syötteen verkkokauppaasi parhaiten sopivalla tavalla muutamalla napsautuksella. Jos esimerkiksi joidenkin kenttien kääntäminen ei ole hyödyllistä, voit jättää ne pois kääntämisen kustannusten vähentämiseksi. Tämä tehdään poistamalla valintaruutu kohdasta Käännä sen kentän kohdalta, jota et halua kääntää. Jos et myöskään halua, että tämä kenttä on käännettävässä syötteessä, voit myös poistaa valintaruudun valinnan kohdasta Sisällytä. Esimerkiksi oikealla olevassa esimerkissä näet, että vain otsikko ja kuvaus käännetään osoitteessa Clonable. Voit muuttaa näitä asetuksia jälkikäteen lataamalla syötteen uudelleen.

Voit määrittää niin sanottujen korvaussääntöjen ja poissulkemisten avulla, miten XML-syötteet käännetään muualla Clonable -kojelaudassa. Tekstikorvausten avulla on mahdollista säätää sana/lause koko XML-syötteeseen kerralla. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi silloin, jos Clonable kääntää tietyn asiasanan useaan kertaan virheellisesti. Sinun on kuitenkin varmistettava, että käännöstä on mukautettava joka paikassa, joten kiinnitä tähän huomiota. Tekstikorvaukset-toiminnon avulla voit varmistaa, että virheellinen käännös mukautetaan koko sivustolle yhdellä muutoksella. Käännöspoissulkemisilla voit estää tiettyjen sanojen tai sanayhdistelmien kääntämisen. Tämä voi olla kätevää esimerkiksi (tuotemerkkien) nimien tai osoitteiden kohdalla.

XML-tiedostojen kääntämisen automatisointi

Näin yritykset voivat automatisoida käännösprosessin, jotta niiden tuotetiedot käännetään tarkasti kohdekielelle. Työkalu tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jossa on helppo navigoida, joten se on kaikenkokoisten yritysten käytettävissä. Kattavan palvelukokonaisuutensa ansiosta Clonable on yhden luukun ratkaisu yrityksille, jotka haluavat laajentaa maailmanlaajuista toimintaansa. Sen avulla yritykset voivat tavoittaa laajemman yleisön, lisätä myyntiä ja tuottaa enemmän tuloja.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: