🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

7 vinkkiä kansainväliseen markkinointiin ja mainontaan

Markkinointi ja mainonta ovat kaksi tärkeintä osa-aluetta kaikissa yrityksissä. Ilman markkinointia potentiaaliset asiakkaat eivät koskaan tietäisi tuotteistasi tai palveluistasi, ja ilman mainontaa heillä ei olisi syytä ostaa niitä. Kun yritys laajenee maailmanlaajuisesti, markkinointi- ja mainontaponnistelut on suunniteltava huolellisesti kulttuurierojen huomioon ottamiseksi.

Tässä 7 vinkkiä onnistumiseen:

1. Tee kansainvälinen liiketoiminta-analyysi.

Ennen kuin laajennat liiketoimintaasi maailmanlaajuisesti, on tärkeää ymmärtää markkinat, joille olet tulossa. Tähän sisältyy paikallisen kulttuurin ja asiakkaiden käyttäytymisen tutkiminen. Mitkä ovat kohdemarkkinoidesi ostotottumukset? Mitä he arvostavat? Mikä heitä motivoi? Näihin kysymyksiin vastaaminen auttaa sinua luomaan markkinointi- ja mainoskampanjan, joka on yleisösi mieleen.

2. Luo kansainvälinen liiketoimintasuunnitelma.

Kun olet tehnyt tutkimuksen, on aika laatia suunnitelma maailmanlaajuista laajentumista varten. Suunnitelman tulisi sisältää markkinointi- ja mainosbudjettisi sekä päämäärät ja tavoitteet. Ilman suunnitelmaa on helppo käyttää liikaa rahaa tai poiketa kurssista.

3. Ymmärtää asiakaskulttuuria ja -käyttäytymistä.

Kuten edellä mainittiin, on tärkeää ymmärtää kohdemarkkinoiden kulttuuria ennen markkinointi- ja mainoskampanjan käynnistämistä. Mitkä ovat heidän arvonsa? Mitä he pitävät loukkaavana? Mitä kieltä he puhuvat? Kun käytät aikaa yleisösi tuntemiseen, voit luoda kampanjan, joka on heidän mieleisensä.

4. Löydä oikea kansainvälinen ilme brändillesi.

Brändistäsi riippuen sinun on ehkä tehtävä mukautuksia eri markkinoille. Jos esimerkiksi tuotemerkkisi on nuorekas ja trendikäs, se ei välttämättä sovellu hyvin perinteisemmille markkinoille. On tärkeää löytää kansainvälinen ulkoasu, joka edustaa brändiäsi hyvin ja vetoaa kohdemarkkinoihisi.

5. Yhteistyö paikallisten kumppaneiden kanssa.

Kun laajennat liiketoimintaasi maailmanlaajuisesti, on tärkeää tehdä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. He voivat auttaa sinua navigoimaan kulttuurimaisemassa ja välttämään loukkaavat virheaskeleet. Nämä kumppanit voivat myös tarjota arvokasta tietoa paikallisista markkinoista.

6. Tee kansainvälistä avainsanatutkimusta

Oikeiden avainsanojen valinta ja yksilöllisen avainsanapaketin kehittäminen kutakin kohdemaata varten on valtava haaste. Loppujen lopuksi on otettava huomioon monien ihmisten ja sidosryhmien näkökulmat ja intressit sekä globaalit markkinat, hakukäyttäytyminen ja kielelliset piirteet ja erityispiirteet.

Jotta yritykset voisivat hyödyntää kohdemarkkinoiden koko potentiaalin ja puhua kohdeyleisönsä kieltä, on tärkeää, että ne kääntyvät sellaisten SEO-asiantuntijoiden puoleen, jotka puhuvat äidinkielenään kohdekieltä tai jotka ovat osoittaneet osaavansa SEO-toimintaa kansainvälisillä markkinoilla.

7. Käännä kaikki sisältösi ja mainosmateriaalisi

Kun laajennat liiketoimintaasi maailmanlaajuisesti, on tärkeää varmistaa, että kaikki markkinointi- ja mainosmateriaalisi on käännetty. Tämä voi olla haastavaa, koska siihen liittyy usein valtava määrä sivuja ja tekstejä. Työskentely tehokkaan käännöstyökalun, kuten Clonable, kanssa voi varmistaa, että aineistosi käännetään nopeasti ja mahdollisimman tarkasti ilman, että siihen kuluu valtavasti aikaa ja rahaa. Pyydä sitten äidinkielenään syntyperäistä kieltä puhuvaa kääntäjää tarkistamaan tärkeimmät automaattisesti luodut tekstit varmistaaksesi laadun, jota tarvitset kansainväliseen menestykseen.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: