🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

7 syytä kääntää verkkosivustosi espanjaksi: perustelut espanjankielisen sisällön puolesta

Jos sinulla on verkkosivusto tai verkkoliiketoiminta, saatat miettiä, kannattaako sisältösi kääntää espanjaksi. Espanjan kieli on yksi maailman puhutuimmista kielistä, ja sitä puhuu äidinkielenään noin 400 miljoonaa ihmistä.

On monia hyviä syitä kääntää verkkosivustosi espanjaksi. Seuraavassa on seitsemän kiinnostavinta niistä:

1. Tavoittaa laajempi yleisö

Jos haluat tavoittaa suuremman yleisön verkkosivustollasi tai verkkoliiketoiminnallasi, sisällön kääntäminen espanjaksi on hyvä tapa tehdä se. Espanjan kieli on toiseksi suosituin verkkokieli, ja sitä puhuu noin 5 prosenttia maailman internetin käyttäjistä. Tämä tarkoittaa, että espanjankieliselle sisällölle on valtavat potentiaaliset markkinat.

2. Paranna hakukoneiden sijoituksia

Jos haluat parantaa verkkosivustosi hakukonesijoituksia, sisällön kääntäminen espanjaksi voi auttaa. Espanjan kieli on tärkeä kieli, jota hakukoneet, kuten Google, käyttävät, joten espanjankielisen sisällön luominen voi parantaa hakutuloksia.

3. Yhteys espanjankielisiin asiakkaisiin

Jos kohderyhmänäsi ovat espanjankieliset asiakkaat tai käyttäjät, sisällön kääntäminen espanjaksi voi auttaa sinua luomaan syvemmän yhteyden heihin. He ymmärtävät sisältösi paremmin ja tuntevat enemmän yhteyttä brändiisi.

4. Paranna uskottavuuttasi

Kun käännät sisältösi espanjaksi, osoitat, että olet tosissasi espanjankielisen yleisön tavoittamisessa. Tämä voi lisätä uskottavuuttasi ja auttaa sinua rakentamaan luottamusta potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

5. Erotu kilpailijoista

Jos olet kilpailluilla markkinoilla, sisällön kääntäminen espanjaksi voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoista. Kun niin monet yritykset kilpailevat huomiosta verkossa, erottautuminen voi olla suuri etu.

6. Espanjankielisten markkinoiden tavoittaminen

Jos haluat laajentaa liiketoimintaasi espanjankielisille markkinoille, sisällön kääntäminen espanjaksi on välttämätöntä. Sinun on luotava espanjankielistä sisältöä tavoittaaksesi nämä markkinat tehokkaasti.

7. Tee verkkosivustostasi käyttäjäystävällisempi

Verkkosivuston tekeminen useilla kielillä tekee siitä käyttäjäystävällisemmän ja laajemman ihmisjoukon ulottuvilla olevan. Tämä voi auttaa sinua houkuttelemaan enemmän kävijöitä ja pitämään heidät sivustossasi pidempään.Nämä ovat vain joitakin monista hyvistä syistä kääntää verkkosivustosi espanjaksi. Jos sinulla on verkkosivusto tai verkkoliiketoiminta, espanjankielinen sisältö voi olla arvokas lisä sivustollesi.

Maat, joissa suuri osa väestöstä puhuu espanjaa:

1. Yhdysvallat

Tiesitkö, että jopa 53 miljoonaa amerikkalaista puhuu espanjaa kotona? Näin ollen maassa on Meksikon jälkeen maailman toiseksi suurin espanjankielisten keskittymä. Eikä tässä ole edes otettu huomioon Karibianmeren saarta Puerto Ricoa, joka on Yhdysvalloista riippuvainen alue, jossa on vielä kolme miljoonaa espanjaa puhuvaa ihmistä.

2. Belize

Vaikka englanti on tämän Brittiläisen kansainyhteisön maan virallinen kieli, noin puolet väestöstä puhuu äidinkielenään espanjaa. Kuten muissakin Keski-Amerikan maissa, voit siis myös täällä tilata cervezan (oluen) espanjaksi.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: