🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

6 syytä, miksi sinun pitäisi kääntää verkkosivustosi saksaksi

Maailman verkottumisen lisääntyessä yritysten on sopeuduttava, jotta ne voivat luoda yhteyksiä uusille markkinoille ja välttyä kilpailulta kotimarkkinoilla. Yksi tapa tehdä tämä on kääntää verkkosivusto eri kielille. Saksaa puhuu maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa ihmistä, ja se on Saksan virallinen kieli. Saksa, Itävalta ja Sveitsi.

Tässä on 6 syytä, miksi sinun pitäisi kääntää verkkosivustosi saksaksi:

1. Houkuttele saksankielisiä asiakkaita

Jos haluat tavoittaa saksankieliset asiakkaat, sinulla on oltava heidän kielellään laadittu verkkosivusto. Common Sense Advisory -yhtiön tutkimuksen mukaan 75 prosenttia kuluttajista ostaa tuotteen todennäköisemmin, jos siitä on saatavilla tietoa heidän äidinkielellään.

2. Laajenna maailmanlaajuista ulottuvuuttasi

Kääntämällä verkkosivustosi saksaksi voit tavoittaa suuremman maailmanlaajuisen yleisön. Tämä voi auttaa sinua laajentamaan liiketoimintaasi ja saavuttamaan uusia markkinoita.

2. Laajenna maailmanlaajuista ulottuvuuttasi

Kääntämällä verkkosivustosi saksaksi voit tavoittaa suuremman maailmanlaajuisen yleisön. Tämä voi auttaa sinua laajentamaan liiketoimintaasi ja saavuttamaan uusia markkinoita.

3. Paranna hakukoneoptimointia

Jos haluat, että verkkosivustosi sijoittuu hyvin saksalaisissa hakukoneissa, sinulla on oltava saksankielistä sisältöä. Tämä johtuu siitä, että hakukoneet käyttävät verkkosivuston kieltä määritellessään sen merkitystä käyttäjille.

4. Luo ammattimaisempi kuva

Monikielinen verkkosivusto osoittaa, että olet ammattimainen ja maailmanlaajuinen yritys. Tämä voi auttaa parantamaan imagoasi ja mainettasi.

5. Parantaa asiakastyytyväisyyttä

Kääntämällä verkkosivustosi asiakkaidesi äidinkielelle varmistat, että tarjoamasi tiedot ymmärretään paremmin. Tämä voi lisätä asiakkaidesi tyytyväisyyttä ja uskollisuutta. Jos ihmiset ymmärtävät saamansa tiedot omalla kielellään, he tuntevat olevansa sitoutuneempia yritykseesi ja tarjouksiisi. Heidän on helpompi esittää kysymyksiä ja ratkaista ongelmia, koska he ymmärtävät verkkosivuston kieltä. Tämä saa heidät myös tuntemaan itsensä sitoutuneemmiksi yritykseesi, jolloin he tulevat todennäköisemmin hakemaan lisää tuotteita tai palveluita. Tämä voi johtaa suurempaan tyytyväisyyteen ja uskollisuuteen asiakkaidesi keskuudessa.

6. Tukikustannusten vähentäminen

Kääntämällä verkkosivustosi saksaksi voit vähentää tukikustannuksia. Tämä johtuu siitä, että voit auttaa asiakkaitasi tehokkaammin, jos verkkosivustosi on heidän äidinkielellään. Lisäksi asiakkaiden on helpompi esittää kysymyksiä ja ratkaista ongelmia, jos he ymmärtävät verkkosivuston kieltä. Kääntämällä verkkosivuston saksaksi lisäät myös saksalaisten asiakkaiden mahdollisuuksia ostaa tuotteitasi tai palveluitasi, sillä he tuntevat olevansa sitoutuneempia yritykseesi ja tarjouksiisi. Tämä voi johtaa myynnin kasvuun ja suurempaan asiakastyytyväisyyteen.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: