🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

5 syytä kääntää leirintäalueen tai hotellin verkkosivusto

Jos sinulla on leirintäalueen tai hotellin verkkosivusto, se kannattaa kääntää. Tähän on useita syitä. Tässä artikkelissa käsittelemme joitakin näistä syistä.

1. Se voi parantaa hakukoneiden sijoituksia

Verkkosivuston kääntäminen muille kielille voi parantaa hakukoneiden sijoitusta. Kun käännät verkkosivustosi, saat myös enemmän avainsanoja, joihin voit kohdistaa. Tämä tarkoittaa, että sijoitut paremmin hakutuloksissa, mikä puolestaan tarkoittaa, että saat enemmän kävijöitä ja asiakkaita.

2. Se voi lisätä konversioita, mikä tekee sinusta menestyksekkäämmän.

Jos käännät verkkosivustosi, useammat ihmiset ymmärtävät sen. Tämä tarkoittaa, että voit saada useammat ihmiset tekemään ostoksen tai varauksen. Tämä voi lisätä myyntiäsi. Jos sinulla on verkkosivustosi vain omalla kielelläsi, menetät suuren määrän kansainvälisiä asiakkaita. Kääntäminen muille kielille tekee verkkosivustostasi helpommin löydettävän hakukoneissa ihmisille, jotka eivät esimerkiksi puhu äidinkieltäsi tai englantia hyvin. Tämä voi lisätä kävijöiden määrää ja saada sinulle enemmän varauksia. Tämä voi auttaa sinua menestymään paremmin liiketoiminnassasi.

3. Se voi lisätä brändisi tunnettuutta

Jos käännät verkkosivustosi, tavoitat enemmän ihmisiä. Tämä tarkoittaa, että voit lisätä brändisi tunnettuutta. Tämä voi auttaa sinua saamaan lisää asiakkaita.

4. Kävijöiden jakautuminen vuoden aikana

Useimmat maailman hotellit ja leirintäalueet, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta, eivät ole läheskään täynnä sesongin ulkopuolella. Joillekin se tarkoittaa talvea, toisille kesää tai ehkä lomakauden jälkeistä aikaa, ja taas toisille jotain aivan muuta, mutta kaikille hotelleille ja leirintäalueille se tarkoittaa huomattavasti pienempiä tuloja. Jos käännät verkkosivustosi, tavoitat enemmän ihmisiä kaikissa maissa. Näissä maissa ei ole kaikissa samat loma-ajat ja vapaapäivät. Tämä lisää levinneisyyttä, mikä voi antaa sinulle enemmän asiakkaita vuoden hiljaisina aikoina.

5. Vähemmän hyvin englantia puhuvat kuluttajat käyttävät harvemmin alustoja.

Jotkut ulkomaille matkustavat eivät puhu maasi kieltä tai puhuvat englantia hyvin huonosti, joten he valitsevat mieluummin hotellit, joista he saavat kaikki lisätiedot kielellä, jota he ymmärtävät täysin. Varausalustat ovat usein englanninkielisiä, eivätkä kaikki luota Googlen käännökseen, kun he tekevät näin tärkeitä päätöksiä lomalla.

Millä tavoin voit tehdä hotelli- tai leirintäalueen verkkosivusto kääntää?

Miten voin tarjota vierailleni tietoa hotellistani tai leirintäalueestani ja muuta tietoa alueesta useilla kielillä? Clonable mahdollistaa koko hotellin verkkosivuston kääntämisen kymmenille kielille. Näin voit nopeasti ja helposti tiedottaa vieraillesi matkakohteesta, hotellistasi ja ympäröivästä alueesta koneoppimisen avulla tapahtuvan kääntämisen avulla yhdistettynä mahdollisuuteen parantaa sitä nopeasti front-end-editorin ja korvaussääntöjen avulla. Kaikki tiedot, mukaan lukien tiedot hinnoista, huoneista, ravintolastasi tai alueen nähtävyyksistä, käännetään jatkuvasti automaattisesti, ja ne voidaan tarjota vieraillesi kymmenillä eri kielillä. Clonable mahdollistaa siis kielimuurien poistamisen leirintäalueesi tai hotellisi ja asiakkaidesi väliltä digitaalisessa maailmassa.

Miten voin tarjota sähköisen hakemuksen ja varausprosessin useilla kielillä?

Teknologia takana Clonable voi kääntää lähes minkä tahansa sivuston nopeasti ja helposti ilman monimutkaisia ja kalliita teknisiä muutoksia. Jopa lomakkeet ja työkalut huoneiden pyytämistä ja varaamista varten voidaan usein integroida helposti. 95 prosentilla verkkosivustoista tämä tapahtuu automaattisesti ja ilman manuaalista työtä.

Hanki esittely verkkosivuistasi, jonka on kääntänyt Clonable jo tänään.

Clonable on täydellinen all-in-one verkkosivuilla käännösalusta hotelli tai leirintäalue. Pyydä demo ja aloita verkkosivustosi kääntäminen kymmenille muille kielille ja tavoita asiakkaasi heidän äidinkielellään jo tänään. Lisätä kävijä- ja vieraslukuja ja laajentaa kansainvälistä läsnäoloa vain muutamalla klikkauksella powered by koneoppimisen käännös.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: