🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

5 kansainvälistä linkin rakentamisen strategioita parantaa kansainvälistä SEO

Viime vuosikymmenen aikana kansainvälisestä linkkien rakentamisesta on tullut yhä tärkeämpi osa hakukoneoptimointia. Internetin globalisoituessa yritysten on täytynyt mukauttaa linkkien rakentamisstrategioitaan, jotta ne voivat ottaa huomioon entistä laajemmat kohdemarkkinat.

Kansainvälisessä linkkien rakentamisessa voidaan käyttää useita erilaisia lähestymistapoja. Tässä on viisi tehokkainta strategiaa:

1. Kansainvälisten linkitysmahdollisuuksien tunnistaminen

Yksi ensimmäisistä vaiheista kansainvälisessä linkkien rakentamisstrategiassa on tunnistaa mahdollisuudet saada linkkejä muista maista. Tämä voidaan tehdä tekemällä linkkitarkastus nykyisestä linkkiprofiilista ja etsimällä ulkomaisia linkkejä muista maista.

Voit myös käyttää Mozin Open Site Explorerin kaltaista työkalua tutkiaksesi kilpailijoitesi backlinkkiprofiileja. Näin voit saada käsityksen siitä, mitkä ulkomaiset sivustot linkittävät niihin ja onko sinulla mahdollisuuksia saada linkkejä samoista lähteistä.

2. Luo kansainvälisiä laskeutumissivuja

Jos haluat kohdistaa linkkien rakentamisen ulkomaisille markkinoille, on tärkeää, että sinulla on verkkoedustus kyseisissä maissa. Voit saavuttaa tämän luomalla verkkosivustollesi kansainväliset aloitussivut.

Nämä sivut olisi optimoitava kohdemarkkinoita varten paikallisella avainsanatutkimuksella ja yleisön kulttuurinormeihin vetoavalla tekstinlaadinnalla. On myös tärkeää varmistaa, että sivut on linkitetty oikein verkkosivuston navigoinnissa, jotta hakukoneet ja mahdolliset kävijät löytävät ne.

3. Kehitetään kumppanuuksia kansainvälisten verkkosivustojen kanssa

Yksi parhaista tavoista saada linkkejä ulkomaisilta verkkosivustoilta on kehittää kumppanuuksia verkkosivustojen kanssa, jotka ovat jo suosittuja kyseisillä markkinoilla. Tämä voidaan tehdä vierasbloggaamalla, tekemällä yhteistyötä infografiikan tai muunlaisen sisällön parissa tai yksinkertaisesti kysymällä asiaankuuluvien verkkosivustojen webmasterilta, olisivatko he kiinnostuneita linkittämään sivustoosi.

4. Käytä kansainvälisiä hakemistoja ja resurssisivuja

Toinen hyvä tapa saada linkkejä ulkomaisilta verkkosivustoilta on lähettää verkkosivustosi kansainvälisiin hakemistoihin ja resurssisivuille. Tämä voi olla aikaa vievä prosessi, mutta se on usein sen arvoista, kun saat laadukkaita linkkejä yrityksesi kannalta merkityksellisiltä verkkosivustoilta.

5. Osallistutaan kansainvälisiin foorumeihin ja yhteisöihin

Osallistuminen kansainvälisiin foorumeihin ja verkkoyhteisöihin on hyvä tapa luoda suhteita potentiaalisiin linkkilähteisiin muista maista. Se voi myös auttaa sinua saamaan verkkosivustosi laajemman yleisön tietoisuuteen ja saamaan arvokasta palautetta tuotteistasi tai palveluistasi.

Kansainvälisessä linkkien rakentamisessa voidaan käyttää useita erilaisia strategioita. Nämä ovat vain joitakin tehokkaimpia. Soveltamalla näiden strategioiden yhdistelmää voit alkaa rakentaa vahvaa backlink-profiilia ulkomaisilta verkkosivustoilta ja kasvattaa samalla liiketoimintaasi.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: