🎉 Olemme käynnistäneet uuden WordPress-lisäosan! Lataa nyt

14 tapaa saada enemmän liikennettä verkkosivuille vuoteen 2023 mennessä: hakukoneoptimointi, kääntäminen ja paljon muuta.

Etsitkö lisää verkkosivuliikennettä vuonna 2023? Riippumatta siitä, mitä liiketoimintaa harjoitat, enemmän verkkosivuliikennettä voi merkitä vain hyvää. Enemmän liikennettä tarkoittaa enemmän johtolankoja, ja enemmän johtolankoja tarkoittaa enemmän myyntiä. Mutta miten voit itse asiassa lisätä verkkosivujen liikennettä? Tässä artikkelissa kerromme 14 parhaasta tavasta saada lisää verkkosivuliikennettä, SEO:sta kääntämiseen ja paljon muuhun.

1. Avainsanatutkimus, mahdollisuuksien mukaan myös kansainvälisesti

Jos haluat lisätä verkkosivustosi kävijämäärää, sinun on varmistettava, että käytät oikeita avainsanoja. Tee perusteellinen tutkimus ja selvitä, mitkä avainsanat ovat yrityksesi kannalta merkityksellisimpiä ja mihin voit realistisesti sijoittua. Kun tiedät tämän, voit optimoida verkkosivustosi ja sisältösi kyseisiä avainsanoja varten. Itse asiassa ilman tätä tutkimusta luot sisältöä sattumanvaraisesti, ja menestymisen mahdollisuudet ovat paljon pienemmät.

2. SEO-meta-tittelit

Verkkosivustosi meta-otsikot ovat yksi tärkeimmistä SEO-elementeistä. Varmista, että ne on optimoitu kohdeavainsanoille ja että ne vastaavat tarkasti verkkosivustosi sisältöä.

3. Käytä esimerkiksi Yoastin kaltaisia lisäosia.

On olemassa useita SEO-liitännäisiä, joiden avulla voit optimoida verkkosivustosi hakukoneita varten. Esimerkiksi Yoast on suosittu vaihtoehto WordPressille, ja se on ilmainen.

4. Kopioi verkkosivustosi sisältö muilla kielillä

Jos haluat tavoittaa maailmanlaajuisen yleisön, sinun on varmistettava, että verkkosivustosi sisältö on saatavilla muilla kielillä. Yksinkertainen ja tehokas tapa tehdä tämä on käyttää työkalua, kuten Clonable, sisällön monistamiseen ja versioiden luomiseen muilla kielillä ja muissa maissa.

5. Kirjoita vierasviestejä

Vierasbloggaaminen on hyvä tapa saada näkyvyyttä verkkosivustollesi ja luoda suhteita muihin bloggaajiin omalla toimialallasi. Lähesty muita toimialasi bloggaajia ja kysy, olisivatko he kiinnostuneita julkaisemaan vieraskirjoituksen sinulta.

6. Luo hyödyllinen työkalu tai sisältö

Jos haluat, että ihmiset palaavat sivustollesi, sinun on annettava heille syy tehdä niin. Yksi tapa tehdä tämä on luoda hyödyllinen työkalu tai sisältö, jota he voivat käyttää. Jos olet esimerkiksi verkkosuunnittelija, voit luoda ilmaisen verkkosuunnittelumallin.

7. Lähetä lehdistötiedotteita

Jos sinulla on uutisarvoista sisältöä, lähetä se PRWebin kaltaisille lehdistötiedotteiden sivustoille. Tämä voi lisätä verkkosivustosi ja yrityksesi näkyvyyttä.

8. Luo sisäisiä linkkejä

Yksi tapa pitää ihmiset sivustollasi pidempään on luoda sisäisiä linkkejä sivustosi sivujen välille. Näin he voivat helposti siirtyä sivulta toiselle poistumatta sivustoltasi. Sitä paitsi Google arvostaa tätä, ja tämä parantaa hakukoneesi sijoitusta.

9. Muuta otsikoita ja otsikoita

Jos haluat lisää kävijöitä verkkosivuillesi, varmista ainakin, että verkkosivujesi otsikot ja otsikot on optimoitu hakukoneita varten. Tähän kuuluu avainsanoja sisältävien otsikoiden ja kuvausten käyttäminen. Nämä otsikot yhdistettynä metaotsikoihin ovat suurelta osin vastuussa siitä, että sinun

10. Käytä sosiaalista mediaa

Sosiaalinen media on loistava tapa lisätä verkkosivuston liikennettä. Luo profiileja suosittuihin sosiaalisen median sivustoihin ja jaa verkkosivustosi sisältöä seuraajillesi.

11. Mainonta

Mainonta on toinen hyvä tapa saada lisää verkkosivuliikennettä. Voit käyttää AdWordsia tai muita maksullisia mainosalustoja tavoittaaksesi laajemman yleisön.

12. Lähetä verkkosivustosi hakemistoihin

Verkkohakemistoihin lähettäminen voi auttaa parantamaan Google-sijoitusta ja lisäämään liikennettä.

13. Luo blogi

Blogi on loistava tapa pitää ihmiset palaamassa verkkosivustollesi. Varmista, että päivität sitä säännöllisesti tuoreella, alkuperäisellä sisällöllä.

14. Käytä Google Analyticsia tai muuta tilastotyökalua

Google Analytics on ilmainen työkalu, jonka avulla voit seurata verkkosivustosi liikennettä. Tämä on arvokas resurssi, jos haluat nähdä, miten liikenne muuttuu ajan myötä.

Nämä ovat vain joitakin parhaita tapoja saada lisää verkkosivujen liikennettä vuonna 2023. Käyttämällä näitä vinkkejä voit lisätä verkkosivustosi kävijämäärää ja saada enemmän johtolankoja ja myyntiä.

Käännä verkkosivustosi ja hanki lisää liikennettä?

Clonable on yksi parhaista tavoista kääntää ja kansainvälistää verkkosivustosi helposti. Tämän ansiosta voit saada lisää verkkosivuliikennettä helposti ja nopeasti. Voit kääntää kaikki nykyiset sivustot ja blogi muutamassa sekunnissa käyttämällä yksinkertaista ja intuitiivista verkkosivujen käännösohjelmistoa. Sen sijaan, että rakentaisit kokonaan uuden verkkosivuston ja siirtäisit kaiken sisällön, kääntäisit sen mahdollisesti ja ylläpitäisit kahta sivustoa, Clonable avulla saat ulkomaisen sivuston 5 minuutissa. Koska kyseessä on elävä kopio, alkuperäiseen sivustoon tehdyt muutokset tehdään (ja käännetään) automaattisesti kloonatulle sivustolle. Olemassa olevien sivujen mukautukset käännetään automaattisesti.

Entä sinä? Jos haluat myös käännättää verkkosivustosi, ota yhteyttä Clonable -tiimiimme. Autamme sinua mielellämme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Täytä sitten alla oleva lomake.

Aiheeseen liittyvät blogit: